MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pražská kavárna = muslimští extrémisté!
Nepřihlášený uživatel

#130805 Pražská kavárna nám vnucuje podobné teorie o nutnosti vládnutí "elit"...!!!

2018-05-30 06:58

Saúdskoarabský "akademik" Muhammad Šákir aš-Šaríf : „Demokracie, která se plíživě vkrádá do muslimského světa, je neslučitelná s islámem, neboť islám nabízí vládu Stvořitele tak, jak je vykládána patřičně vzdělanou náboženskou elitou, zatímco demokracie je nearabský pojem, který nutně implikuje vládu stvořených, v níž nevěřící a ignoranti mají rovný podíl na řídicím a rozhodovacím procesu, čímž si uzurpují Boží vládu.“

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130806 Re: Pražská kavárna nám předkládá podobné bláboly...

2018-05-30 07:05:35

#130805: - Pražská kavárna nám předkládá podobné bláboly... 

Áha. Jakože demokracie hlasuje o správnosti řešení, čímž má diktátor automaticky problém. 

No a co jako.  Volba nejsprávnějšího řešení  je v zájmu země.  Zájmy tyranů jsou vedlejší.

      

Evropan

#130810 Re: Pražská kavárna vám nikdy nic nevnucovala!

2018-05-30 08:24:27

#130805: Pražská kavárna vám nikdy nic nevnucovala s výjimkou upozornění na to, že hradní kašpárek je prostě hloupý a sebestředný člověk! 

Vypadáte na pilného čtenáře muslimských kleriků. A to, že tady šíříte jejich názory, to děláte dobrovolně, nebo jste členem nějaké jejich organizace? Šíříte totiž tu nenávistnou větev islámu pod heslem, že proti němu bojujete, a váš slovník se podobá těm, kteří odešli válčit za islámský stát do Sýrie a nechali o tom, nějaké svědectví na facebooku a podobných nesmyslech.

Tak se ptám : Kdo u nás vlastně šíří extrémní výklad koránu? Já to nejsem, protože jsem korán celý nikdy nečetl (bibly ale také ne) a zajímá mě většinou jen islámská historie a architektura, protože mě zajímá historie a architektura obecně.


Nepřihlášený uživatel

#130816 Re: Pražská kavárna nám vnucuje podobné teorie o nutnosti vládnutí "elit"...!!!

2018-05-30 10:09:17

#130805: Pražská kavárna = muslimští extrémisté! - Pražská kavárna nám vnucuje podobné teorie o nutnosti vládnutí "elit"...!!! 

Protože evidentně nejste sto porozumět česky, řeknu vám to jazykem vám bližším. 

     Demokracie se řídí  posledním slovem hlasu božího. Tímto autentickým hlasem božím je hlas lidu.

    Narozdíl od vás, kteří tvrdíte, že jste vyspekulovali vaším rozumem boží úmysl  z tisíc let starého sněhu po někom, kdo  vykřikoval, že slyšel hlas údajného božího posla. Dodnes nikdo nemá jistotu, co to bylo. Nebo kdo, zrovna tak to mohl být Satan osobně.