MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130836 Re: Re:

2018-05-30 17:35

#130832: - Re:  

Každá úroveň zasažení člověka jedem ne, ale každá úroveň zasažení tímto typem Novičoku smrtelná je, to ti potvrdí každý odborník, toxikolog zabývající se otravnými plyny. Jen je potřeba si tuto skutečnost přiznat. Ono dříve či později budou muset anglické zpravodajské služby přiznat, že to byl omyl (což pro ně bude samozřejmě krajně nepříjemné) a že bylo použito jiného otravného prostředku, po kterém se dá zasažená osoba léčit, čímž nevyvracím, že útok provedlo Rusko. Je nadále neúnosné setrvávat na tom, že tento typ jedu byl použit, neboť způsobuje prakticky bezprostředně smrt. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130838 Re: Re: Re:

2018-05-30 17:39:03

#130836: - Re: Re:  

:-) nemám co bych měnil na svém příspěvku :-), jsi opravdu voličem ruského trotla Zemana a StBáka Bureše, tedy očekávat u tebe vůbec nějakou úroveň kritického myšlení je naprosto zbytečné.

Prostě rusácký Lyseko vymyslel a tak to zabije za všech okolností :-). 

Ty jsi hovado jak Miloš Zeman s Stbákem Burešem dohromady, ten to tu zase řídí "jako firmu" a z rozkradených desítek mliard jen na DPH z pohonných hmot :-) (ročně se celkem v ČR zaplatí cca 25 mld, takovým idiotem Babiš je), dosud  nenašel jedinou korunu a jediného karuselového zloděje v pohonných hmotách chytil a důkazy dodal Kalousek. Burešova Kobra ročně spotřebuje násobky toho, co skutečně "zachrání", Burešovi naroste za čtyři roky v ministerském postu majetek na dvojnásobek, tedy o 40 mld. ale ty jsi v naprostém klidu, StBá tak ten nekrade, StBáci a komouši přece ze zásady nekradou :-).