MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131025 Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje?

2018-06-02 07:56

#131021: - Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje? 

Voják byl milý, důvodem byla bezpečnost, neb jsou to velká vozidla na které civilisté nejsou zvyklí a obzvláště velký problém je, když kameraman někoho sleduje a tedy nedává pozor na okolí. 

Vůbec jin nezakazazoval točit vojáky, odkázal je do bezepečné zóny, což by samozřejmě realizoval i voják český. 

U tebe v russákově je to možná jinak, to je možné, vas "mnogo" byť vás je směšných 156 mil. a z toho je vás russáků dnes už sotva 70 mil., tedy jste už ve "vaší" russácké faderaci nejspíše v menšíně, tedy se nejspíše zbytek brzo domluví a russáckou menšinu "pořeší". Ale cítíte se teď "jako velmoc" :-), byť masivně vymírající a masivně se vylidňující :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131069 Re: Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje?

2018-06-02 14:53:00

#131025: - Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje? 

Co to meleš za hovna? Okupační americká armáda se tu chová jako kdyby jim to tu patřilo a chová se nepřátelsky vůči občanům ČR!!! Ale tobě to ale jako primitivnímu ukrajinskému nacistickému teroristovi, který má za úkol škodit v ČR, samozřejmě připadá normální, stejně jako když jste nás okupovali v roce 1968.

 

 

I když se reportérka snažila vojákovi vysvětlit, že natáčí živě, byl nekompromisní. „Američtí vojáci nám tady zakázali natáčet. Důvod voják neuvedl,“ okomentovala to následně reportérka. Zpoždění na cestě druhého konvoje bylo podle všeho způsobeno technickými problémy.

Přestože reportérka poodešla od místa, kde konvoj stál, přišel za ní opět americký voják, aby ji upozornil na zákaz natáčení. „Američtí vojáci nejsou dnes moc přátelští,“ okomentovala to reportérka.