MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131069 Re: Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje?

2018-06-02 14:53

#131025: - Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje? 

Co to meleš za hovna? Okupační americká armáda se tu chová jako kdyby jim to tu patřilo a chová se nepřátelsky vůči občanům ČR!!! Ale tobě to ale jako primitivnímu ukrajinskému nacistickému teroristovi, který má za úkol škodit v ČR, samozřejmě připadá normální, stejně jako když jste nás okupovali v roce 1968.

 

 

I když se reportérka snažila vojákovi vysvětlit, že natáčí živě, byl nekompromisní. „Američtí vojáci nám tady zakázali natáčet. Důvod voják neuvedl,“ okomentovala to následně reportérka. Zpoždění na cestě druhého konvoje bylo podle všeho způsobeno technickými problémy.

Přestože reportérka poodešla od místa, kde konvoj stál, přišel za ní opět americký voják, aby ji upozornil na zákaz natáčení. „Američtí vojáci nejsou dnes moc přátelští,“ okomentovala to reportérka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131077 Re: Re: Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje?

2018-06-02 18:06:49

#131069: - Re: Re: Co si to tu ta přivandrovalá okupantská vrahounská teroristická verbež dovoluje? 

Sdělila mu, že natáčí živě a on jí sdělil, ať jde natáčet jinam a řekl přesně kde natáčet může. Je to naprosto v pořádku, byl milý a nenadával jí, byl upravený, čistý, zjevně nesmrděl jak russácká pakáž i dnes, měl vkusnou pěknou čistou uniformu, ne placatou čepici jak pizza, kopřivák a válenky jak russácká pakáž.  

Navíc jí neříkal, že nesmí natáče, řekl jí místo, odkud může natáče to především proto, aby neohrozili svojí vlastní bezpečnost a nedošlo k neštěstí, neb stroje, kterou budou dále přijíždět jsou skutečně obrovské a je to velmi dobře, že takové stroje NATO má, jak ukazuje okupace Krymu.  

ČR je členem NATO, každý český voják je zároveň vojákem NATO a platí to stejně o vojácích z USA, tedy v době, kdy byli na našem území, je to součást naší armády národní a byli v tu dobu pod velením naší armády. 

Je dobré si připomenout, jak sem russácká pakáž vtrhla v roce 1945 i 1968, jak masivně v roce 1945 znásilňovali a jak těmto zločinům bylo zabráněno v roce 1968 tím, že jsme se o russáckou okupantskou pakáž postarali na vlastní náklady, že dostali území, kde se usalašili na více jak dvacet let a kde si pořídili nevěstince, pro jejich odpornou komunistickou lampasáckou línou a zlodějakou pakáž.