MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131144 Bezradnost ANO StB je gigantická. Je ovšem logické, že nikdo mravný, schopný by spolupráci s StBákem

2018-06-03 13:21

Plaga chce maturity jinak, variantou jsou i dvě úrovně z matematiky

3. června 2018  14:12
Ministr školství v demisi Robert Plaga (ANO) chce připravit změnu školského zákona, aby státní maturity byly na vícero úrovních. Pro učiliště by například škola končila mistrovskou zkouškou. Naopak lycea a gymnázia by mohla být uzavřena maturitní zkouškou. Současný koncept státních maturit je podle něj nevyhovující.

.....Babišem logicky nepřijal. Tedy personální obsazování ministerstev bude dále a dále degradovat. Babiš žije v představě idiota, že lidi schopní s ním chtějí spolupracovat, opak je pravda, což je vidět na maškarách, které zasedají v jeho vládě v demisi. Např. MPSV tak to je opravdový masakr, řekl bych, že neexistuje v ČR člověk, který by neměl pochybnosti o tom, že taoto ministryně je schopna rozhodovat o libovlném složitějším koncepční problému. Obrana i finance, tak to je jen zdánlivě mírnější varianta MPSV. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131148 Re: Bezradnost ANO StB je gigantická. Je ovšem logické, že nikdo mravný, schopný by spolupráci s StB

2018-06-03 13:58:23

#131144: - Bezradnost ANO StB je gigantická. Je ovšem logické, že nikdo mravný, schopný by spolupráci s StBákem 

Bezradnost ANO StB je opravdu nekonečná.....

U maturit letos propadlo nejvíc studentů, ministr už mluví o změnách

Státní maturita hlásí šokující rekord. Přes didaktické testy z češtiny, matematiky či cizího jazyka na první pokus letos neprošlo 17,3 procenta maturantů, což je nejvíc za posledních šest let. V roce 2013 bylo propadlíků 10,8 procenta. Ministr školství v demisi Robert Plaga (ANO) už proto mluví o zmírnění podmínek státních maturitních zkoušek.

Tedy děti chodí čtyři roky do školy, škola je nevyhodí, dojdou k maturitě a tam propadnou. Problém není v těchto dětech, to je naprosto evidentní. 

Co vlastně tyto děti následně dělají? Jsou bez ukončeného středoškolského vzdělání? Učí se jak složit maturitu? Jdou následně na tři roky do učebního oboru? Je to opravdu děs a hrůza a má to "vyřešit" dvojstupňová maturita, člověk si říká, jestli ten člověk z ANO Stbá má vůbec mozek v hlavě, těžko když vstoupil do ANO StB. 

Proč vlastně student, který čtyři roky dochází na střední školu, je průběžně testován, přechází z ročníků do ročníku nesloží maturitu? Pokládá si někdo tuto otázku?  

Škola má učit myslet, vzdělání je to, co studentům zůstane, když vše zapomenout, tedy přesněji, když zapomenout jak ke znalostem došli. Nedilnou součástí vzdělání je ale také kultura a morálka. Jak toto může člen ANO StB vůbec vnímat, když mu předsedá slovenský nomenklaturní komouš, Stbák, zloděj daní pomocí korunových dluhopisů a slovenský kriminální imigrat Babiš a jemu to vůbec nevadí?