MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#131151 Co nového na západě?

2018-06-03 15:49

Německá policie postřelila muže v berlínské katedrále, okolí uzavřela

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131152 Re: Co nového na západě?

2018-06-03 15:54:16

#131151: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

V Moskvě uctili Sověty popravenou pětici Čechoslováků

Umístěním tabulek s jejich jmény na adresách jejich posledního bydliště byla v neděli v Moskvě uctěna památka pětice Čechoslováků popravených v letech 1937 a 1938 v Sovětském svazu. Informovala o tom koordinátorka projektu Poslední adresa Edita Jiráková z Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR).

Jj hned se vyjasňuje, proč russácká pakáž školila teroristy po tisících. Jaká to shoda náhod, když russák vede hybridní válku proti západním demokraciím, že jimi vyškolená teroristická pakáž vygeneruje Islámský stát. 


Nepřihlášený uživatel

#131173 Re: Co nového na západě?

2018-06-03 17:58:49

#131151: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

Vůbec bych se nedivil, kdyby to byl nějaký zavšivený russácký blb....., nejen proto, že russácí masivně školili takové demnety v terorismu a té hlavní várce školené i v ČR je nyní právě kolem padesáti let. Tady např. jeden zavšivený russácký zmetek, přejel dívku z Jižní Ameriky, byl ožralý a nejspíš také zfetovaný. S největší pravděpodobností uplacená soudkyně ho pustila na kauci 1 mil. korun, když on přitom tuto vraždu spáchal autem za více než dva miliony korun. Zmezelo to odporné russáckého hovado okamžitě od russákova, přestože nasliboval hory s horákama. Taková je russácká pakáž. 

Nejasnosti panují u národnosti 53letého muže - útočníka. Zatímco Berliner Zeitung píše o Rakušanovi, Die Welt o postřeleném mluví jako o Němci. Policie pouze uvedla, že „znaky teroristické nebo islamistické motivace nelze nyní potvrdit”.

Evropan

#131176 Re: Co nového na západě?

2018-06-03 18:04:10

#131151: Monokulturní ochuzení - Co nového na západě? 

Nevím, v které části Čech žiješ (zřejmě na Ostravsku), ale od nás je Belín na sever. U člověka tvé mentální úrovně mě to ale zase tak moc nepřekvapuje, že máš problémy s orientací. Ale ještě víc by mě zajímalo, co říkáš na toho ukopaného Filipínce, který před čistě monokulturním slovenským násilníkem ochraňoval dvě Slovenky. Ostatně i v tom Berlíně to asi neprobíhalo podle tvých představ. "Nejasnosti panují u národnosti 53letého muže - útočníka. Zatímco Berliner Zeitung píše o Rakušanovi, Die Welt o postřeleném mluví jako o Němci".  A vlastně ani nevím, poč se poohlížet na západ nebo na sever. Zprávy z letošního března se i nezdají dostatečně multikulturní?  "Muž na kladenském stadionu narušil trénink hokejového týmu. Na Jaromíra Jágra, kladenské hráče a přihlížející školní třídu vytáhl nůž a vyhrožoval jim. Na ledové ploše ho zneškodnili měští policisté".

Dalo by se to definovat asi takto : Monokulturní ochuzení = produkce hoaxů