MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

V médiích se objevilo toto prohlášení:
Nepřihlášený uživatel

#131390 Sluníčkáři a muslimové toho mají tolik společného...

2018-06-06 18:15

Vážené dámy, vážení pánové,

dnes jsem podal trestní oznámení na transgender aktivistu Jiřího Ferynu, známého též jako Marie Feryna, který dle otevřeného dopisu kolektivů SdruŽeny a Prázdné trůny znásilnil u nás na Praze 3 v nelegálně okupovaném objektu tzv. Kliniky dvě ženy.

Jelikož mi není známo, že by orgány činné v trestním řízení v této věci již činily, považuji za svou občanskou povinnost je k tomu vyzvat.

Znásilnění je jeden z nejhorších a nejodpornějších zločinů, kterého se jeden člověk na druhém může dopustit, a je proto potřeba jej nekompromisně trestat. Naopak mě překvapuje, že se různá aktivistická genderová hnutí, která se předtím mediálně ztotožňovala s vlnou #meetoo, teď snaží celou kauzu zamést pod koberec.

Oběti znásilnění prý nechtějí podat trestní oznámení na pachatele. Jako absolventa psychosociálních studií mě to nepřekvapuje. Oběť má vždy strach bojovat s pachatelem a platí to dvojnásob, když je na ni činěn nátlak, který můžeme vidět v diskusích levicových aktivistů na sociálních sítích. O to více je potřeba obětem znásilnění podat pomocnou ruku.

Před společensky nebezpečnými jevy spojenými s tzv. Klinikou varuji již dlouho. Nejnovější události a informace bohužel znovu potvrzují má slova.

Věřím, že orgány činné v trestním řízení celou věc důkladně prošetří.

S pozdravem

Mgr. Alexander Bellu (ODS)
místostarosta Prahy 3

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131394 Re: Sluníčkáři a muslimové toho mají tolik společného...

2018-06-06 19:38:55

#131390: V médiích se objevilo toto prohlášení: - Sluníčkáři a muslimové toho mají tolik společného... 

Medii myslíš neonacistické PL "názorový server", Blesk, Expres, okoun? 

Co ty jsi to za děsivého kreténa?