MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131410 Re: Re:

2018-06-06 20:52

#131406: - Re:  

     Jestliže by měl politik, který vlastně neví, co už by měl ještě udělat, aby se hlavou zahnízdil ještě hlouběji do řiti svých západních kurátorů, stále sklony dávat svým oponentům nepravdivé přívlastky, jako je neonacistický či ultrakomunistický, potom si klade vlastně naprosto nesmyslné otázky. Procesy pak nedokáže nikdy pochopit, pokud by ono nálepkování doopravdy považoval za reálné označení vlastností svých oponentů a v zákonité snaze vyvolat stále hysteričtější atmosféru, docílí jen nakonec toho, že nadále bude přicházet o svoji autoritu. Ano vaše pozice začíná být vážně ostudná, protože si v záplavě hanících nálepek, jež vám zaslepují reálný výhled, již nikdy nedokážete ujasnit, co se děje a dál bude dít. (Toto se ale trolla na kterého reaguji ve skutečnosti netýká, ten jenom dělá havloidní propagandu a sám ty své cinty ani jistě vážně nebere.)

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131418 Re: Re: Re:

2018-06-07 04:45:36

#131410: - Re: Re:  

Okamura nepředsedá neonacistickému hnutí a Filip snad nepředsedá ultrakomunistům? 

Tak to se pochlap a definuj, komuni tito dva extrémisté předsedají. To si opravdu rád přečtu a rád ti to budu oponovat. 

Kooperace států v rámci EU je kooperace zemí, které respektují Všeobecnou deklaraci lidských práv, tedy je mravné, kulturní a vhodné s takovými státy kooperovat. 

Je zvláštní spíše příznačné, že s tím mají velký problém jak neonacista Okamura, tak i ultra komunista Filip i kriminální imigrat Babiš a stejně tak russácký trokl Zeman.