MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131619 Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 17:50

#131618: - Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Ty máš nějaký problém s funkční gramotnosti? 

Jednoznačně je potřeba nejprve rozlišit zdravodajství od názoru, to jsou dvě rozdílné věci. Standardní TV, radio a noviny májí dopředu stanoveno a zveřejněno, jak budou informace získávat, ověřovat, přidělovat jim míru relevance a následně jak je budou zveřejněňovat a případně komentovat - dávat do kontextu ostatních ověřených zpráv. 

Názor prezentovaný ve standardní TV, radiu a novinách má jedno z jasných pravidel, že jej vyslovuje reálná osoba u které je známý kontext, tedy její politické názory, odbornost, kulturnost a ideálně i úroveň mravnosti. Tedy sexuální extrémista Jindříšek Forejt v ČT je cosi opravdu velmi prapodivného. 

To je vše. 

Pak jsou ale "názorové servery", kde není zřejmé dokonce ani to, kdo názor vyslovil a pokud je zřejmé, např. jej vyslovuje russácký trotl Petr Žantovský, je zřejmé, že je to bulvár, neb on sám označil PL pro které si své bláboly vymýšlí bulvárem. "Názorové servery" se označují samy "názorovými" proto, aby nečelili trestnímu postihu za šíření poplašných zpráv.  Kdosi tam "vyjadřuje názor" např., že u Rokycan se naboural autobus s migranty z Afriky - co na tom, že je to naprostý nesmysl, šířený neonacistkou z SPD. Nelze to postihnout, ona "vyjádřila názor" :-). Hodnotu má nula - je to lež, polopravda, nesmysl, nelze to určit, s informací nebylo nijak pracováno, nebyla ověřována, neprošla žádným standardním procesem, jak oddělit pravdivé od nepravdivého a mravné od nemravného. 

Tedy zvolsi.info je skvělý přehledný web, který má autory, ti jasně prezentují své vzdělání  a jasně přehledě zveřejnili, jak se vyhnout nesmyslům, spikleneckým teoriím, lžím při "konzumaci" informací. 

Pouťové lživé atrakce na své sledovanosti nijak neklasaly. AE, PL, zvedavec ..... je druh informační pornografie, je to lákavé, tajemné, "vzrušující", proto to má u hloupé populace sledovanost. Ta se může tvářít, že "o něčem přemýšlí", je to stejné jako z pouťovou lživou atrakcí, podvědomě konzument cítí, že je to debilita ale přesto to sleduje - "co kdyby". Je to druh lenosti, které vede ke sledovanosti spikleneckých teorií. 

Např. se nedávno objevila spiklenecká teorie, že naše západní školství ničí naše děti - parafráze. To je přece naprostá hloupost, pokud vůbec někde na světě společnost řeší, jak vzdělávat své děti, pokud to vůbec někde řeší rodiče, tak právě my v naší bohaté společnosti s osmi hodinovou pracovní dobou pět dnů v týdnu a volnými víkendy, máme na to prostředky i čas. Tedy je absurdní, že by západní školství děti ničilo, když nám např. nepřetržitě roste produktivta práce, což je jednoznačně důsledkem vzdělání, kterého se dostalo nám (na západě, nikoliv v post bolševickém východě) před desítkami let. Proto je také produktivita celé společnosti východních zemi EU stále velmi nízká ve srovnání se západní části Evropy, přestože jistě jsou firmy, které už mají produktivitu velmi vysokou, společnost jako celek má dosud produktivitu  špatnou.

Proto také První republika byla zemí vyspělou s vysokou produktivitou, protože měla "Rakousko-uhersky" vzdělané obyvatelstvo, administrativu, policii, armádu, měla vyspělou občanskou společnost založenou na křesťanské tradici lidí potkávajících se v kostele, kteří si každotýdeně přálí "mír s tebou" byť tomu mnozí v latině nerozuměli. Byla tu tradice kooperaci obyvatel obcí a měst na společném dílu - veřejném prostoru obce, komunistická pakáž úplně veřejný prostor zničila, prakticky zlikvidovali jakékoliv povědomí, že nějaký veřejný sdílený prostor existuje a je potřeba se o něj starat. Obyvatelé byli jazykově zdatní, dlouhodobě se pohybovali v multi-jazykovém prostředí, měli zkušenosti s migrací za prací i vzděláním ve velkém či obrovském prostoru Rakousko-Uherska, ale i dalších zemí západní Evropy, měli zkušenost, že jazyková znalost je jen základní předpoklad úspěch. Žili  tedy v bohatém multikulturním prostoru Evropy.  

Komunisty byla zničena nejen občanská společnost, ale také vzdělanost jazyková. Náhle a drastické zničení výuky jazyků nahrazené russáckým slovanským dialektem je jeden z důsledků dnešní neproduktivity celé společnosti v post bolševické části EU. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131625 Re: Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-10 19:20:10

#131619: - Re: Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Jsi snad spolutvůrce onoho portálu zvosiinfo, že ho tak vychvaluješ? Jsi tak vnitřně nesebevědomý, že si svůj výtvor musíš sám takhle oklikou pochválit? To je ale ubohost. :-) Další hromada tvého blábolismu se se smyslem mého příspěvku nekryje. Rakousko-Uhersky vzdělané obyvatelstvo si pak vytřelo s Rakouskem-Uherskem řiť. Nakonec i to zatracované komunistické Československo vyprodukovalo hodnotnější atributy, než pozústalé země produkují dnes, kdy tato území spadla na úroveň rozvojových států. To netvrdím já, ale lídři západních finančních korporací, že je Česko rozvojový stát. To i díky dnešnímu debilizujícímu vzělávacímu systému. Panelové "králíkárny", co postavili komunisté, nestihli dnešní tržní lídři dodnes ani všechny zateplit polystyrénem..:-). A v tom multikulti skvělém prostředí Rakouska Uherska se za tvrdých podmínek rodilo národní obrození, kdy mnozí buditelé byli tvrdě pronásledováni a jezuitská katolická mocichtivost v něm měla snahy provádět brutální cenzuru srovnatelně s dnešními snahami zvolinfoguruproamerikanistických spermožroutů. A právě podobné mocenské praktiky vedly nakonec k rozpadu Rakouska Uherska i když k demolici této Ústřední mocnosti přispívali také západní banksteři, kteří pomáhali právě tyto aristokratické a klerikální praktiky v povědomí občanů diskreditovat.