MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131623 Re: Re:

2018-06-10 18:51

#131605: - Re:  

Blbče. Ty muslimy ženou jako dobytek do Evropy islamismisti. Tímto způsobem ji hodlají dobýt.  A zničit. Nemuslimové přitom zahynou. Tebe se to samozřejmě netýká, ty máš proti následkům své idiocie imunitu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131624 Re: Re: Re:

2018-06-10 18:58:42

#131623: - Re: Re:  

Je bez nejmenších pochybností, že KGB školila tisíce teroristů.  O tom není ani těch nejmenších pochybností. Rusko nikdy seznamy proškolených teroristů z celého světa nezveřejnilo a je velmi pravděpodobné, že tito byli s příchodem KGBáka Putina do Kremlu aktivováni. reaktivování - důsledkem je velmi pravděpodobně i IS.  

Je dokocne velmi pravděpodobné, že migraci Rusko dokonce organizovalo a platilo (minimálně v podobě propagandy a spikleneckých teorií šířených internetem) s cílem destabilizovat Evropu. Dokládá to např. to, že už jen informační kampaň vedená EU v zemích s potenciálem k migraci velmi migraci omezilo.

Russáci mají zkušenost s ničením demokracie pomocí živelné migrace, činili tak v letech 1945, 1956, 1968 ve východní Evropě, právě živelnou migrací jich samých. Tady russácké pakáže přistálo v roce 1968 500 000. 

Tedy tvá představa je spíše konstrukcí a lze o ní velmi dobře polemizovat.

Představa, že terorista si vyhání své vlastní otroky za nějakým "vyšším cílem" s tím, že je "jednou někdy možná využije proti Evropě či Evropanům" je poněkud přitažená za vlasy min. už počty nehrají, v Evropě je 550 mil. lidí, tedy aby se vůbec něco stalo, muselo by se dát do pohybu min. 100 mil. lidí, ale takovým počtem IS ani náhodou nedisponuje a nedisponoval, takovým počtem nedisponuje naštěstí ani russákov. 

IS se nazval "šikovně" státem, neboť chtěl být státem ale "stát bez lidí" neexistuje, proto také IS velmi bránil odchodu lidí z okupovaných území, podobně jako nám bránili komunisté v odchodu z komunistické totality, bez lidi prostě nevzniká bohatství ani pro totalitní zločince, ale s otroky lze udržovat totalitní poakáž poměrně dlouho u moci. 

Proto se také prakticky žádný imigrant neúčastnil sebevražedného atentátu v Evropě. Nádhera, bohatost, svoboda Evropy a to především té západní, je tak ohrumující, že každého sebevražedného atentátníka, který není přivyklý na bohatý a svobodný život v Evropě logicky okamžitě choutky na sebevraždu při vstupu do Evropy přejdou. Proto také byli sebevraždnými atentátníky prakticky vždy jen lidé, kteří již v Evropě vyrostli a kteří měli podlomenou morálku, vůli drogami, nemravným, nekulturní či dokonce i kriminálním životem v minulosti a spíše nevěděli co se si se sebou mají ve svobodné společnosti počít, nikdy to nebyli věřící ve vyšší smysl bytí či v Boha.  

Je také otázka, co si představuješ po pojmem nemuslim představuješ, kdo to je a proč by mě zahynout? Muslimové snad zahynuli?