MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131685 Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 12:03

To s toho nutně vyplynout totiž nemusí, že je Krym součástí územní celistvosti Ukrajiny, jinak by tam ani nemohla být konána referenda o volbě pod koho bude Krym spadat. Jenže pokus o konání oněch referend byl na Krymu už vícekrát, každý takový pokus by musel být neústavní, což je nepravděpodobné. Těsně po pádu SSSR se zdálo, že je racionálnější spadat pod Ukrajinu, výstavbou kerčského mostu odpadl jeden z těchto důvodú.

Odpovědi

Evropan

#131686 Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 12:11:11

#131685: - Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

To z toho nutně vyplynout nemusí, leč vyplývá. To jako když je postavený most mezi Kodaní (Dánsko) a Malmo (Švédsko), tak tím pádem odpadá problém a Dánsko se stane součástí Švédska? Odkdy se samostatnost zemí stanovuje podle mostů? Tvá dětsky naivní logika je prostě odzbrojující. Škoda, že nezabírá na Putlera, který by peníze na zbrojení mohl investovat do Russáků.


Nepřihlášený uživatel

#131692 Re: Re: Re: Kdo tu píše pro Putina?

2018-06-11 13:09:42

#131685: - Re: Re: Kdo tu píše pro Putina? 

Pokud tam nějaké pokusy byly, tak se logicky jednalo jen "o pokusy" neb by takové referendum skutečně bylo neústavní. Ukrajina nebyla federací a tedy kraj nemůže rozhodovat a uspořádní hranic. Jiná věc je federace, tam pokud je demokracie, existuje v Ústavě způsob, jak z federace odejít, viz. např. Velká Británie. 

Je zlváštní, že se russákov tváří jako federace, ale v Ústavě ani nikde jinde žádný takový mechanismus popsaný nemají.  Tedy z toho plyne, že dnešní russákov je odporná komunisticko-nacistická totalita. 

Další velmi důležitou věcí je, že pokud by Ukrajina zastavila dodávky elektřiny a vody, Krym by se vylidnil do jednoho měsíce. I z toho je zřejmé, jak úzce je Krym spojený se zbytkem Ukrajiny.