MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#131862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Většina českého národa je s členstvím v NATO spokojená.

2018-06-13 09:51

#131861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Většina českého národa je s členstvím v NATO spokojená. 

Ale ty určitě nejsi můj kamarád, tak proč se mi se svými úchylkami svěřuješ?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#131865 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Většina českého národa je s členstvím v NATO spokoje

2018-06-13 10:37:40

V tom příspěvku, který měl naznačit, že nezastupujete nic slušného jsem nepsal jen o Jandovi, ale také o sprostém výrazivu, který veřejně používají Kalousek a Schwarzenberg. Byli jste to vy, havlojdi kdo pak psali nekolik příspěvků cosi o prdelích a o pérech a byli jste to vy, kdo se zaměřili na Jandu. Tedy mi nepodsouvej tvoje vlastní úchyláctví. Já si pouze někdy zanadávám, ale jste to vy, kdo se pak soustavně nimrá v čuňárnách.

Nepřihlášený uživatel

#131870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Většina českého národa je s členstvím v NATO nespokojená.

2018-06-13 11:39:58

#131862: Musulman  - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Většina českého národa je s členstvím v NATO nespokojená. 

Ty to tady máš na plný úvazek, muslimský extrémisto? Jsou s tvým výkonem tví nadřízení muslimové v bruseli spokojení?