MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#132731 Voliči slovenského eštébáka budou asi překvapeni, koho si tahá do vlády!

2018-06-25 06:38

Babišova ministrině Taťána Malá je známá nejen svým výrokem, že Bureš by měl být vyšetřován až poté, co nebude premiérem, ale také svým pochybným slovenským vzděláním. Ovšem rýsujícím se velkým konfliktem zájmů je práce jejího manžela. Jak uvádí týdeník Reflex : "Donedávna spolu s manželem vlastnila společnost All 4 law, dnes je celá tato firma, která mimo jiné drží drobný podíl ve společnosti Insolvence CZ, v rukou jejího muže. Ten mimo to spoluvlastní firmu Swisscredit poskytující mikropůjčky, tedy úvěry do 75 tisíc korun. Resort spravedlnosti je přitom s insolvenčním byznysem, v němž se manžel Malé pohybuje, v dlouhodobém sváru a exministr Pelikán se jej snažil všemi silami omezit."

Jak asi v tomto byznysu bude aktivní žena, jejíž rodina z něj žije?

http://www.reflex.cz/clanek

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132733 Re: Voliči slovenského eštébáka budou asi překvapeni, koho si tahá do vlády!

2018-06-25 07:02:49

#132731: Evropan - Voliči slovenského eštébáka budou asi překvapeni, koho si tahá do vlády! 

Malá není jen hloupá, je účelově hloupá. Co je jisté, její hloupost přivede Babiše do velkých problémů a to je velmi dobře. 

S ANO StB už nikdo slušný nechce nijak spolupracovat. Jejich poslanci již raději ani nemluví a na veřejnosti už vůbec ne. ANO StB z "Roznerovatělo" - nevyjudřují se, čekají co za ně dojednají zločinci Babiš, Faltýnek a Malá, která mimochodem ve Sněmovně vystoupila jednou :-).