MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132775 Kdo jsou zločinci Lifeline?

2018-06-25 16:00

Itálie obvinila organizaci Lifeline, že jednala v rozporu s mezinárodním právem, když na palubu vzala migranty, místo aby se o ně postarala libyjská pobřežní stráž... 

 

 

 Jaktože se Česká republika a "Člověk v tísni" podílí na pašování nelegálních migrantů do EU?

https://freedomhouse.org/program/lifeline

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132777 Re: Kdo jsou zločinci Lifeline?

2018-06-25 16:42:31

#132775: - Kdo jsou zločinci Lifeline? 

Řekl bych, že je vzali na loď proto, že prostě poblíž žádná jiná loď nebyla, neb ani oni nestojí o to, řešit problémy s převážením lidí z přístavu do přístavu. 

Řekl bych, že můžeš být v naprostém klidu. Iniciativy lidí, na které stát nějak přispívá, jsou v demokracii běžné a suplují ideálně jen na přechodnou dobu úlohu státu tam, kde to možné je. Stát si službu kupuje. 

Co se týče člověka v tísni velmi doporučuji jejich výroční zprávy, není to instituce, která by byla jakkoliv závislá na penězích od státu, neboť příspěvek od státu je naprosto minoritní. 

Člověk v tísni vznikl jako spontánní činnost party lidí na situaci v které byla Evropa, jsou respektovanou organizací a jejich působení ve Světě je vítáno.  Administrativám demokratických zemí poskytují informace, ke kterým by se jinak tyto administrativy dostávaly velmi obtížně.