MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133306

2018-07-06 07:36

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133308 Re: Nedělej si iluze, komunisté se ničím od nacistů neliší, proto dnes společně ruku v ruce kráčí

2018-07-06 07:46:37

#133306: -  

.....komunista Filip a neonacista Okamura s člověkem, který v sobě koncentruje víc než kdo jiný komunismus s nacismeme Milošem Zemanem, neboť je pro něj naprosto přirozené se pohybovat v extrému a přecházet z role "hodného" komunisty do ještě "hodnějšího" nacisty, který všechny své oponenty symbolicky spálil na Pražském hradě, podobně jako to udělali před ním už nacisté i komunisté.  

Vytváříš si snad zdání, že je komunistická totalita něco "lepšího" než nacistická totalita? 

cs.wikipedia.org/wiki/Rapallská_smlouva_(1922)

Díky Rapallské smlouvě Německa s komunistických russákovem došlo k tomu, že Německo nemohlo projít procesem pochopení zločinů I. světové války. Nebyla to celosvětová krize, bylo to komunistické Rusko, které stvořilo Rapallskou smlouvou Hitlera. 

Komunistické rusko umožnilo porušovat Versailleskou smlouvu především ve vyzbrojování a vícviku nacistického letectva a obecně vyzbrojování Německa, neboť komunistické rusko umožnilo Němeku mít zbrojní výrobu na jeho území. 

Společné rozpoutání II. světové války CCCP a Německem okupací Polska je jen logický důledek výše uvedeného, stejně jako gulagy jsou předobrazem vyhlazovacích táborů nacistů.