MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 09:25

#133293: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dokonce i kdyby tvůj výplod měl reálný základ, nic by to neměnilo na faktu, že stabilitu systémů tvoří dlouhodobá stabilita základních mravných pravidel do kterých samozřejmě patří i parametrické nastavení volebního systému a logicky i jeho ochrana tak, aby se občané nemohli dostat pod vliv masivní propagandy a lží, které by ohrozily samu podstatu demokracie a např. zvolením komunistů, kteří na 40 let nejen v ČR zrušili systém svobodných voleb, ať už jsou parametricky nastaveny jakkoliv. 

Demokracie je úžasná právě v tom, že je to reálný život. Máme reálný parlament, který reálně rozhoduje o zákonech, podle kterých se řídíme, máme reálné soudy, policii, armádu, kteří reálně konají, aktuálně tu nemáme žádnou reálnou vládu, což je důsledkem zločinnosti Zemana a Babiše, nikoliv systému voleb.  

Není to komunistický "cirkus" hraní si na demokracii, kde sice existoval parlament, vláda, soudy, policie, armáda, ale reálně rozhodoval kdosi prapodivný, možná na to narážíš, že je cosi "skryto" co "vidí jen "vidoucí" :-).

V demokracii nic takového není, každá skupina s jakýmikoliv problémy může kdykoliv své problémy identifikovat, popsat a přijít s jejich řešením či řešení alespoň po zbytku společnosti požadovat. 

Např. tato petice jasně vyjadřuje názor na jednání Miloše Zemana a petenti požadují po většinové společnosti, aby to nějak řešila. Zatím to vypadá, že to většinové společnosti je lhostejné, nic to nemění na věci, že možnost pro řešení existuje. 

Ty dokonce naprosto svobodně přispíváš do této diskuse a prezentuješ ono "neviditelné" co tě trápí a přitom žiješ v představě, že je to "skryto", je to vlastně ve své podstatě naprosto legrační. 

Celá řada petic zde požaduje věci jiné další. Je to dobře, má to velký smysl už jen v tom, že tvá představa "čehosi skrytého" v demokracii je vskutku absurdní. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133322 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-06 13:07:57