MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134729 Re:

2018-07-26 10:32

#134727: -  

Z toho jak vytrháváš věci z konextu a jak dobrý smysl existence naprosto pomíjíš ve vtahu k 1,5 mld. muslimů. 

Celé je to takto, viz. příspěvek na minulé stránce: 

Stále dokola si vytváříš dojem, že jsou nepravosti spojené s k vírou v dobrý smysl bytí reprezentovaný islámem. V minulosti by to bylo pro tebe židovství, které "také vytvářelo uzavřené komunity". 

Tvrdíš, že je islám nebezpečný, aniž bys věřil v existenci absolutního dobra a dobrého smyslu bytí na této zemi. Problém není ve víře v dobro, ale v tvých představách a přisuzování zla víře v dobrý smysl bytí. 

To je skutečně komunistický způsob nazírání na svět. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134747 Re: Re:

2018-07-26 12:02:26

#134729: - Re:  

   Pro věřící muslimy není lichvářská materialistická kultura západu rozhodně ničím, co by mělo být vnímáno jako stav, co je v pořádku. Jsou sice vedeni, aby se nedostávali na území, kde jich je málo z ostatními lidmi do konfliktu zbytečně. Zatím jsou teroristické výpady islamistů spíše sporadické. To se rapidně změní v momentě, kdy západní civilizace ztratí sílu držet je pod krkem. V Africe dochází vůdči křesťanským věřícím k doslovné genocidě. Přesto se hrnou do Evropy převážně afričtí muslimové. Papež Franta jim k tomu navíc nohy mije, div by jim i řiť nepolíbil. Tuto naprostou rezignaci nelze vysvětlit jinak, než že se mocenské struktury snaží nasunout Islám do Evropy záměrně.