MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134747 Re: Re:

2018-07-26 12:02

#134729: - Re:  

   Pro věřící muslimy není lichvářská materialistická kultura západu rozhodně ničím, co by mělo být vnímáno jako stav, co je v pořádku. Jsou sice vedeni, aby se nedostávali na území, kde jich je málo z ostatními lidmi do konfliktu zbytečně. Zatím jsou teroristické výpady islamistů spíše sporadické. To se rapidně změní v momentě, kdy západní civilizace ztratí sílu držet je pod krkem. V Africe dochází vůdči křesťanským věřícím k doslovné genocidě. Přesto se hrnou do Evropy převážně afričtí muslimové. Papež Franta jim k tomu navíc nohy mije, div by jim i řiť nepolíbil. Tuto naprostou rezignaci nelze vysvětlit jinak, než že se mocenské struktury snaží nasunout Islám do Evropy záměrně. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134749 Re: Re: Re:

2018-07-26 12:11:08

#134747: - Re: Re:  

Pořád dokola prezentuš nějaké šílené výmysly, spiknutí, nenávist. Pořád dokola prezentuješ, že je muslimy někým manipulováno, že jsou někam posouvaní atd. atd. 

Jsou to svobodní lidé jako my, rozhodují se svobodně nebo nesvobodně, kdy jsou vražděni třeba Asadem a Russáky. 

Stále dokola předpokládáš nějaké spiklenecké konce. 

Tedy nediskutuješ o principech, chceš, aby ti někdo potvrdil, že bláboly z valento rusko listů jsou realita. Není to realita a je snadné to argumentovat právě principy., bláboly z valento-rusko listů jsou prostě bláboly.

Pokud to nechápeš, je to smutné.  Je otázka, jesli bychom my ostatní občané, kteří chápeme, že valento-rusko listy schovávající se za "názorovy" server publikují lži, měli požadovat, aby tomu tak nebylo. Mediální zákon to řeší, Valenta se ale mediálnímu zákonu nepodřizuje, přestože vnějškově se tváří, že "dělá noviny", ve skutečnosti je to jen prostor pro lhaní navíc rusko propagandistické. Pokud by to byly lži jako  v normálním bulváru, jsou vcelku dobře identifikovatelné a mnohdy i žalovatelné. Ve valento-rusko listech jsou šířeny lži u kterých ty jsi důkazem, že jsou lidé schopni jim věřit a to je velký problém. Pokud se něco takového objeví v normálním bulváru, je to většině případu žalováno.

Valenta i třeba Petr Žantovský totiž identifikují jinak valento-rusko listy (parlamentní listy) jako bulvár, tedy jako zábavu postavenu na lžích právě proto, aby se vyhnuli případnému trestnímu postihu.

Normální noviny se mediálnímu zákonu podřizuji, nesmí publikovat nic, co by nebylo ověřeno. Pokud publikují názory, musí být zřejmé, že se nejedná o ověřenou zprávu ale pouze o názor a co více v takovém případě musí být jasně znám autor, jeho politické názory. 

Nic z toho valento-rosko listy nesplňují. To co je tam publikováno, není nijak ověověrováno z hlediska pravdivosti a co více, je tam publikována především ruská propaganda.