MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135176 Re:

2018-07-30 16:07

#135136: Petr Štěpánek -  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 

Odpovědi

Jiří Drahoš

#135178 Re: Re:

2018-07-30 16:25:46

#135176: - Re:  

A ty jdi do prdele, ty imbecile!