MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135217 Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu.

2018-07-31 09:29

#135192: Evropan - Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu. 

   Podstatně ubylo migrantů po vstupu Rusů do Sýrie. Tehdy si Turek uvědomil, že syrský medvěd se porcovat v dohledné době nebude a že je lépe vydávit z Evropy nějaké výpalné. V Momentě, kdy to docvaklo i Makrele, že to se svržením legitimní syrské vlády CIA nevyjde, i ta začala obracet a jakousi smlouvu s Turkem vyjednala. I když toto jednání je vlastně protismyslné jejímu výroku o tom, že Syřané jsou v Německu vítáni. Proč tedy vyjednávala s Turkem, aby bránil jejich pozdějšímu vstupu do Evropy? Jenom proto aby vznikla jakási formální bariéra, aby byla Makrela alespoň trochu kryta, jenže odstartovaní podnětu k hromadnému exodu islamistů z jiných částí světa dostála a pořád tento proces hájí svými pseudohumanistickými prohlášeními. Tedy nikdy jí nešlo konkrétně o Syřany, jen chtěla napomoci svržení syrské vlády.

Odpovědi

Evropan

#135219 Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu.

2018-07-31 10:11:11

#135217: - Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu. 

Pokud vím, tak nejvíce migrantů ze Sýrie do Evropy utíkalo v letech 2015 a 2016, a to už Russáci  v Sýrii byli. Na snížení migrace do Evropy se nepodíleli, spíše naopak.

A čím podle vás paní Angela Merkel dala podnět k hromadnému exodu islamistů? Tím, že se po goebbelsovském vzoru domníváte, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou?