MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#135201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ?

2018-07-31 05:46

#135198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč tohle všechno, když se dušuje, že všechny soudy vyhrál ? 

Tak ten je pekelný, není pochyb, že mu někdo z karuselu Agrofert stojí za pozadím a řídí ho. 


Nepřihlášený uživatel

#135202 Re: Re: Re:

2018-07-31 05:59

#135178: Jiří Drahoš - Re: Re:  

Myslíte, že byste se dokázal podepsat správně?

gráf Boby
Nepřihlášený uživatel

#135203

2018-07-31 06:28

Conte:...... --------    !    ........... § ........ kyd.    .........?

Babiš: Pas

Conte:...... --------    ! !   ........... §§ ........Kyd.    .........??

Babiš: (Mlčí, Dívá se.) 

Conte: KYD!

Babiš: (Dívá se, neříká nic)

Conte: KYD!!

.

---

(---120 hodin---)

Conte: „...kyd...kyd...dyd...pid......dám ti kačera, ty opice...!

Babiš:  „ Ech, vy  gypsové hlavy. Prečo stě něstrielali?...

----(240 hodin)---

Conte:   „ Siciliáni výhodně prodali patrony... lauf jme odvezli do sběru a nahradili násadou od smetáku..."

---


Nepřihlášený uživatel

#135204 Re:

2018-07-31 06:35

#135203: gráf Boby -  

To, že StBák a křivopřísežník Babiš nezná zákony o mořích, neznamená, že je italský premiér hlupák. 

I proto je EU naprosto skvělé místo k životu, protože v EU dokážeme znalosti sdílet. Státy které mají násobky obyvatel a spravují ohromnou délku pobřeží samozřejmě mají jiné starosti, než stát střední velikosti EU jako je ČR a nebo státy malé jako je Slovensko. 

Není na Světě lepší místo k životu než je EU, to je naprosto jisté. 


Nepřihlášený uživatel

#135205 Re:

2018-07-31 06:36

#135136: Petr Štěpánek -  

Vy tu pořád píšete, jak je EU šílená, ale přítom nic konkrétního nikdy neuvedete. 

Tak já uvedu konkrétně, proč jsme si EU úžasnou udělali a proč jí úžasnou udržujeme, není lepší místo k životu na Zemi.  

Vytvořili jsem si v EU platformu, která nám umožňuje nepřetržitě diskutovat a především reaálně spravovat společný veřejný prostor v EU. Pravidelně se scházejí premiéři - Evropská rada, ministři - Rady ministrů, komunisaři delegovaní národními státy dokonce úřadují nepřetržitě EK, stejně tak přimo volený Evropský parlament EP. 

Každý, kdo dnes v ČR cokoliv vyrobí, to zítra může nabídnout 550 mil. lidí. Neřeší schodu norem, neřeší cla, neřeší měnu (byť tady s korunou musí řešit kurzové riziko), neřeší dopravu, celní sklady a podobné komplikace spojene se clem, neřeší, kde to vyrábí. 

Občan s občanským průkazem se pohybuje po celé EU neomezeně a to včetně dětí, neboť i ty mají možnost získat občanský průkaz a platí to dokonce i o několika státech mimo EU. 

Občan s jazykovými znalostmi se dnes rozhodne, že pojede zítra pracovat např. do Franice a zítra tam skutečně pracuje, nic mu v tom nebrání. 

Pokud je občan vážně nemocný (unikátně) a zdravotní péče na jeho onemocnění je k dispozici v EU, je tam odeslán a ošetřen. 

Pokud je občan v sociální nouzi, je o něj postaráno, pokud je občan nezaměstnaným, je o něj postaráno. 

Pokud je občan mimo EU "napaden" je po ochranou nejen svého národního státu ale také EU. Každý konzálát národního státu mu poskytne pomoc, pokud v dané oblasti není zastoupení ČR. 

Ochrana trhu, potravin, harmonizace norem, .... to vše zajišťuje občanům celosvětově unikátní ochranu potravin prodávaných v rámci EU a nejen potravin, prakticky jakéhokoliv zboží. 

Tedy běžte s tím pomlouváním EU už opravdu i s Stbákem Babišem a KGBákem Zemanem do ...... russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#135206 To přece my tady v ČR známe, to tu provozuje KGBák Miloš Zeman od roku 2012.....

2018-07-31 06:38

 

 

Trump graduje válku s médii. Novináři jsou šílení, nevěřte těm jejich kecům, prohlásil

.....tedy už od počátku jeho kampaně. Cílí tím na lidi "přiravené" russkou propagandou spikleneckých teoríí v ČR symblolicky prezentovanou ve valento-russko listech "názorovém serveru", to již po letech, co se s takovým jednáním potkáváme dokážeme ohodnotit a dokážeme také odhadnou míru napojení KGBáka Zemana na russáky. 

Je to vážné, ale zdaleka ne tolik, jako tomu bylo např. v roce 2015 kdy prakticky na každém kroku člověk narážel na lidi "upravené" čtením těch debilit ruské propagandy. Dnes už to zdaleka taková hrůza není a valento russko listy jsou už symbolem lhaní a russácké propagandy. 

Amerika je v tomto daleko odolnější, tam byl obrovský problém s facebookem a množením lží a spikleneckých teorií uživatelům v jejich profilech. I to je z velké části vyřešeno. Facebook přišel o desítky miliard a pravděpodobně o další bude přicházet, podobně budou následovat další sociální sítě. Věci se již vyjasňují. 

 Na druhou stranu je potřeba dávat pozor, Trump je zjevně russy instruován, tedy napadání novinářů, které předváděl Zeman před dvěma třemi lety zde, generované nyní v USA znamená, že společnost tam je velmi rozdělena a to chtějí russáci udržet co nejdéle, aby si mohli dopravit Trumpa do pozice ještě na další volební období, podobně jako se jim to podařilo tady s velmi pravděpodobným KGBákem Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#135207 Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-07-31 06:41

 

 

Piráti jsou alkoholici a narkomani, tvrdí SPD v rámci předvolební kampaně

30. července 2018  18:29
Předvolební boj o pražský magistrát začal. Pražská pobočka hnutí SPD sdílela na svém profilu video, kde lídr Pirátů Ivan Bartoš hraje na akordeon a zpívá. V průvodním textu SPD tvrdí, že Piráti jsou narkomani a alkoholici, kteří chtějí ovládnout Prahu. Bartoš původně nechtěl na celou věc reagovat, později však uvedl, že se SPD „jako tonoucí stébla chytá“.
 
....a "podnikatele" v multi-level "marketingu" do pozice primátora. Co také čekat od StBáka Bureše a nácka Okamury, je to dobře, že se personální vyprázdněnost začíná projevovat. Je to vlastně skvělá zpráva. Piráti se tomu mohou jen smát, víc opravdu není potřeba dělat. Neonacistická SPD i neokomunistická ANO StB se už utlučou vlastní blbostí. 

Nepřihlášený uživatel

#135208 Re: Re: Re: Není to tak složité pochopit....

2018-07-31 06:43

#135152: - Re: Re:  

Existuje zločinnost a to, jestli se zločinec prezentuje jako komunista, např. Zeman s Babišem, nebo se prezentuje jako muslim Asad, nebo jako komunista střižený náckem Putin není až tak podstatné. 

V případě těch zločinců, co se prezentují jako muslimové je jednoznačné, že je jejich zločinnost v přímém rozporu s islámem, neboť ten zločinnost v principu nepřipouští, jako projev lidskosti, neboť vychází ze Starého zákona podobně jako křesťanství či židovství, kdy základní principy jsou dokonce shodné napříč náboženstvími. 

Jiné je to s politickými sektami komunistů a nacistů, tam je v principu těchto sekt zločinnost přímo součástí "mravnosti" komunisty a nacisty. Proto je tedy i dnes velký problém především se Zemanem, Babišem, Okamurou či Filipem nebo Putinem, stejně jako kdysi s Gottwaldem, Leninem, Stalinem či Hitlerem.


Nepřihlášený uživatel

#135209 Nováková je důkazem, že StBákovi Babišovi již nikdo slušný .....

2018-07-31 06:44

 

 

Antiministryně Nováková: Bere komunisty, Okamuru, korporátní zájmy staví nad občana

.....se znalostmi a člověk kulturní a morální již opravdu ruku nepodá.

ANO StB má cca 70 poslanců a nejsou schopni z nich vybrat jediného ministra či ministryni. Co je to tedy za lidi ve Sněmovně za ANO StB, nějaká zločinecká pakáž, že je ani StBák nechce mít ve vládě? Ve Sněmovně ani na veřejnosti prakticky nemluví. 

ANO StB je v obrovském průšvihu a to odhlížím od toho, že banda mužských poslanců ANO StB vyloženě terorizuje poslance ostatních stran Sněmovny na chodbách, pokřikuje na ně, nabízí úplatky atd. Byť to mohou vydávat za žert, je odporná a nejspíše i organizovaná banda, páchající odporné zločiny. 


Nepřihlášený uživatel

#135210 Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-31 06:45

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich


Nepřihlášený uživatel

#135211 Re: "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše...

2018-07-31 06:47

#135029: - "Podnikatel" v lichvě nemůže "odolat" volání křivopřísezníka a StBáka Babiše... 

Ale ne, tak to sorry áko, to je účelouka a kampaň, my v ÁNO ŠtB nekradněme, máme sice predsedu, čo je trestně stíhaným Štbákem, s agenty ŠtB jsme v nepřetržito styku, velmi pekně ridí naši partaj, ale nekradněme, tak to fak sorry áko. Andrej sice odlifroval celý svůj majetek do euro-zóny na Slovensko a za čtyři roky co byl ministrem majetek karuselu Agrofert zdvojnásobil na 80 mld., popomcí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou okrádá stát na daních ročně o 30 mil., ale fak nekradnime, to fak sorry áko, přece pobrat 2 mld. dotací a zaplatit 740 mil. daní to není žádná zlodějina tak to sorry áko. 

Ve vedení Homolky v době údajných čachrů byla i bývalá ministryně Němcová

Jedním z nejpalčivějších problémů, na které upozornila hloubková kontrola ministerstva zdravotnictví v pražské Nemocnici Na Homolce, bylo údajné zpětné vytváření smluv. Podle kontrolorů tak nemocnice například v roce 2015 nakoupila bez kontraktů zboží za více než 800 miliónů korun.

................

Maškara se nezdá, vypadá, že neumí do pěti počítat, ale krade jako Babiš.


Nepřihlášený uživatel

#135212 50 mld. deficit rozpočtu není "šlapající ekonomika"......

2018-07-31 06:53

Maláčová: Češi musí pocítit, že ekonomika šlape. Peníze na platy budou, když se politici dohodnou

.....tedy jestli něco nefunguje je vláda. V takovém případě Češí musí říci, Babiši děláš to fakt blbě, táhni do russákova, neboť s deficitem 50 mld. nelze komunikoliv ve státní správě zvyšovat plat a je bohužel lhostejno, jestli mluvíme o učitelých, policistech, vojácích nebo třeba lidech závislých na státnním rozpočtu tedy např. důchodcích. 


Nepřihlášený uživatel

#135213 Jak se v nákladech projeví 5 let zpoždění, když cena je 300 mld. korun a doba stavby měla být....

2018-07-31 07:02

Dostavba jádra na Slovensku má skluz

Nejen v Česku se protahují přípravy na dostavbu jaderných bloků. Stejný problém mají na Slovensku. Oba nové bloky v elektrárně Mochovce na jihozápadě země měly být už pět let hotové.

....například 10 let? 50 mld. nebo snad 100 mld. Pro představu, rozpočet vlády v ĆR je cca 1 200 mld. ale pouze 200 mld. jsou volné prostředky nemandatorní, tedy prostředky o kterých vláda rozhoduje, ostatní jsou dopředu rozděleny zákonem. 

Je opravdu poněkud šílené cosi za 300 mld. stavět deset patnáct či dvacet let, pak to možná 40 let provozovat, vygenerovat provozem odpad, který musí být skladován 1 000 let, neb je lidem i zvířatům nebezpečný. Také je potřeba do toho vyrábět 40 let "palivo" má to výkon 2,1 GW a funguje to sotva 3/4 z roku, mnohdy je to dostavené i rok, tedy musí to být zálohováno stejným výkonem. 

Německo pro předstsvu každoročně nainstaluje ve větrnících 2,8 GW, postaví to za rok, k tomu každý rok postaví 800 MW v solárech. Je to za rok hotové, nic to neničí. za 10-15 let lze vyměnit bezbolestně za lepší technologii s lepším výkonem - účinností. Nepotřebuje to žádné palivo a co více, pokud nevyjde slunce a pokud nebude foukat vítr je naprostá jistota, že na Zemi nebude nikdo, kdo by elektřinu potřeboval. 

Tedy představy šílené "neministryně" Novákové vyznívají jako propagace závislosti ČR na russákovu. 


Nepřihlášený uživatel

#135214 Re: Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře....

2018-07-31 07:42

#135207: - Podobně jako neonacistická SPD se hroutí i ANO StB, které nabízí lichváře.... 

Njn...Stárnoucí, vrásčitý, vyžilý Okradmůra alias Čum- sem,  žárlí na mladší lidi, ze kterých číší energie..


Nepřihlášený uživatel

#135215 Re: Re:

2018-07-31 07:44

#135204: - Re:  

Další vypasený vůl, co dělá propagandu na EU.  POJĎTE S NÁMI DO EVROPY. Rozhodla se vyměnit obyvatelstvo.


Nepřihlášený uživatel

#135216 Re: Re: Podobně jako neonacistická TOP09 StB se hroutí i STAN, které nabízí stejné hovno....

2018-07-31 08:27


Nepřihlášený uživatel

#135217 Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu.

2018-07-31 09:29

#135192: Evropan - Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu. 

   Podstatně ubylo migrantů po vstupu Rusů do Sýrie. Tehdy si Turek uvědomil, že syrský medvěd se porcovat v dohledné době nebude a že je lépe vydávit z Evropy nějaké výpalné. V Momentě, kdy to docvaklo i Makrele, že to se svržením legitimní syrské vlády CIA nevyjde, i ta začala obracet a jakousi smlouvu s Turkem vyjednala. I když toto jednání je vlastně protismyslné jejímu výroku o tom, že Syřané jsou v Německu vítáni. Proč tedy vyjednávala s Turkem, aby bránil jejich pozdějšímu vstupu do Evropy? Jenom proto aby vznikla jakási formální bariéra, aby byla Makrela alespoň trochu kryta, jenže odstartovaní podnětu k hromadnému exodu islamistů z jiných částí světa dostála a pořád tento proces hájí svými pseudohumanistickými prohlášeními. Tedy nikdy jí nešlo konkrétně o Syřany, jen chtěla napomoci svržení syrské vlády.

Evropan

#135218 Re: Re: Re:

2018-07-31 10:02

#135215: - Re: Re:  

Tohle video si tady už ale jednou sdílel, a byl to také nějaký divný zdroj. Něco jako teď, když si sem dal odkaz na propagandistickou Russia Today. Ten první odkaz je po příspěvkem 135017

https://www.youtube.com/watch?v=ChRQFzRWidc

Ale jinak nevím, jaký význam má helso, co ti asi z russké ambasády poslali, protože propagandy na EU jsem si nevšiml.

Evropan

#135219 Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu.

2018-07-31 10:11

#135217: - Re: Re: Re: Re: Jak omezit příliv imigrantů, který se nekoná? Stačí vzít na vědomí realitu. 

Pokud vím, tak nejvíce migrantů ze Sýrie do Evropy utíkalo v letech 2015 a 2016, a to už Russáci  v Sýrii byli. Na snížení migrace do Evropy se nepodíleli, spíše naopak.

A čím podle vás paní Angela Merkel dala podnět k hromadnému exodu islamistů? Tím, že se po goebbelsovském vzoru domníváte, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou?

 


Nepřihlášený uživatel

#135220 Re: Re: Re: Re:

2018-07-31 10:42

#135218: Evropan - Re: Re: Re:  

To bylo z youtube.  Tady je to z idnes.

Evropan

#135221 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-31 11:12

#135220: - Re: Re: Re: Re:  

Bylo to z youtube s logem Russa Today. To mi stačí. Dokládat to odkazem na Babišoviny se mi zdá úplně zbytečné. Tam totiž člověk v textu narazí na plamenomety, ze kterých se nakonec, jak víme, vyklubal sprej. Je snad potřeba něco dodávat?

 


Nepřihlášený uživatel

#135222

2018-07-31 11:52

Anketa

Oceňujete, jak proti Andreji Babišovi vystoupili Tomáš Klus, Matěj Ruppert a Jiří Macháček?

Oceňuji to
13%
 
Odmítám to
81%
 
Je mi to jedno
6%
 
lasovalo: 13412 lidí

 

Evropan

#135223 Hradní ožrala si nic nepamatuje z důvodu své věčné opilosti, nebo si jen nechce vzpomenout!

2018-07-31 12:15

Prezident Miloš Zeman podle soudce Kydalky v kauze nic udělat nemůže. Jeho poradce Šlouf si navíc v 90. letech chodil do H-Systemu každý měsíc pro peníze. Část z nich šla i do ČSSD, které tehdy Miloš Zeman šéfoval. To vše je prý doložena důkazy. Jak souvisí kauza H-Systém s nejvyššími patry politiky? Proč je rozhodnutí Nejvyššího soudu logické a vlastně správné? A jak se poškozenými manipulovalo? Podívejte se na rozhovor!

http://www.reflex.cz/clanek/video/

Ti lidé z Horoměřic, kteří v prezidentské volbě volili hradního ožralu, by se nad sebou asi měli zamyslet.


Nepřihlášený uživatel

#135224 Re:

2018-07-31 12:18

#135222: -  

Oceňujete, jak proti Andreji Babišovi vystoupili Tomáš Klus, Matěj Ruppert a Jiří Macháček?

Oceňuji to
81%
 
Odmítám to
13%
 
Je mi to jedno
6%
 
Hlasovalo: 13413 lidí
Hanba EU!

#135225

2018-07-31 12:23

Desítky tisíc lidí v kraji čelí exekuci, přibývá mladých a seniorů