MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135393 Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 14:09

#135356: ocean of wisdom - Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Svobodu pro zavádění drogové genocidy obyvatel? Udělat s Tibetu novou vojenskou základnu ohrožující Čínu? To má být ta vaše podpora humanity? Podporovat homosexualismus, jenž je projev totálního duchovního a společenského rozvratu a nihilismu? Podpora volného migravání organizovaným islamistickým zločincům?  Děláš si šoufky potrhlá Havlistická smažko? Pravda o vás tedy opravdu vyděsí!!!

 

Odpovědi

Mahákala

#135396 Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 14:17:15

#135393: - Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Ozvalo se typické české hovado zapšklé a lenivé z toho konzumního kreténismu. Pravda je bohužel taková, že budete vyhnáni z toho svého pohodlíčka - sami jste si vinni svým nehorázným roztahováním těch cetek a hejblátek po celé planetě, aby jste si nacpali břicha.Potom se nedivte, že to i v té nejchudší díře na této planetě všechno vidí díky vašim super iphonům a ipodům, co jim tam všichni cpete a okamžitě mají dojem, že je zde ráj plný zábavy a pohodlí. To Vy jste zdegenerovali svým konzumem a přístupem k životu a ke světu a budete krutě potrestáni hordami divochů z celého světa. Zasloužíš si to hovádko čecháčkovský.


Nepřihlášený uživatel

#135397 Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 14:19:44

#135393: - Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

A ty jsi otřesná zrůda rajtující na mrtvolách dle pokynů pekelné čtveřice z Hradu a Podhradí.

Sioux

#135400 Re: Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-08-01 14:31:09

#135393: - Re: Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!! 

Naší civilizaci skutečně nijak neohrožuje pár potrhlých buzniček někde v průvodu jednou za rok.Nás naopak skutečně ohrožují do budoucna masová stěhování národů podobná těm za raného středověku. Navíc dneska je jiná doba, svět je propojený totálně technologiemi a tyto technologie a jejich absolutní prodej po celém světě společně můžou za tyto migrační jevy poslední doby. A bude hůř. Nedostatek pitné vody, orné půdy k obživě, lesů, zvěře, ryb v oceánech. To vše povede ke krvavým střetům a bitvám. Hlavně, že máme to pohodlí všude platit online, jsme neustále závislí na chytrých mobilech a tabletech, nakupujeme přes eshopy a nevytáhneme už ani paty z našich předimenzovaných digipříbytků. To je fakt super životní styl tváří v tvář nastupujícím katastrofám. Vedle toho je nějaká buzní párty či kouření trávy naprosto marginální věc. A s tím Tibetem, kdyby ho rudí čínští soudruzi neničili tak masově jako svoji vlastní zemi, tak by se o to nikdo moc nezajímal. Oni by si tam nejspíš žili po svém v horách a do Evropy by se netlačili.