MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135666 Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 09:08

 
 
 

Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....

....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit "společnost za veselejší současnost", můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.

Odpovědi

Neliberální demokrat
Nepřihlášený uživatel

#135678 Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 13:59:47

#135666: - Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně".... 

Jestli pískneš, tak ti takovou fláknu, že přijdeš s botama od sněhu.


Nepřihlášený uživatel

#135679 Re: Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně"....

2018-08-05 15:32:46

#135666: - Buďme veselí a pískejme si i pískejme "na ně".... 

Tak si jdi za Kalouskem, debile z pražský kavárny!