MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#135702 Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 19:47

#135696: Sluníčkář - Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Tvůj hypotetický přiběh je jen ubohá manipulace a lze na něm prokázat tvojí hloupost. 

Komunisté jsou v principu nenávistní, jejich idiologie je nepřetržitý "třídní boj", který v praxi v Rusku dopadl tak, že je dnes Rusko složeno jen z pachatelů komunistické zrůdnosti a obětí těchti zdrůdností čí dětí pachatelů a dětí obětí. 

Romové, jak známo, žádnou zdrůdnou ideologií komunismu či nacismu nejsou zatíženi, nic takového nikdy nesepsali, nikdy se ničím takovým také neřídili. 

Ale jistě si lze představit hypotetický příběh narkomana, který napadne kolemjdoucí ve dne u obchodu, je to sice málo pravděpodobné, ale možné to je. Nemá to ovšem žádnou viditelnou souvislost mezi tím, že jeden je Róm a druhý komunista. 

Pokud by ovšem existoval hypotetický příběh, jak komunista mlátí kněze, řeholníka či Roma, není to bohužel nic hypotetického, je to bohužel projev komunistické ideologie. 

Odpovědi

Sluníčkář

#135720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!

2018-08-05 21:58:54

#135702: - Re: Re: Re: Re: Re: Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí !!! 

Máš moji naprostou podporu rusofobe. Moji máti jednou zmlátil před obchodem chudák Rom. Byl vydírán závislostí na toluenu, pervitinu, předražených lepidlech na kola, co musel chudáček inhalovat, tak potřeboval peníze. Pravda je, že nemůže ta bolševická kráva od té doby chodit. Vždy když vidí na dálku nějakého krásného barevného svalovce, kterého bych láskou sněd, ta kráva se vždy strachy pomočí. Nenávidím ji za ten její strach!!!  Měl ji ten krásný Rom raději zabít, komunistku. Já chci být statečný student, ne pokakaný, jak říká můj idol Kája. Já chci být také hrdina, aby mne Karel miloval!!!