MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136632 Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukr

2018-08-25 15:59

#136630: - Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukrajin 

Všechny západní demokracie mají násobně delší zkušenost s demokracií než my. S tím se mnoho nenadělá, proto také občané tamních demokracií mají prostě věší zkušenost s demokracií, tedy správou veřejného prostoru za pomoci přímo volených zastupitelů. 

Demokracie je skvělá v tom, že se vyvíjí společně se společností, která demokracií používá na správu veřejného prostoru, přestože jsou základní principy velmi pevné a pokud jsou porušeny, pozná se podle toho, že je demokracie v ohrožení. 

Např. zde Nejvyšší správní soud velmi správně konstatoval, že Miloš Zeman a jeho banda porušovali volební zákon, ale toto porušování nepostihl vyřazením kandidáta z voleb. To je signál, že je demokracie v ohrožení, neboť v našem případě je ochráncem dodržování volebního zákona - tedy zákona základního pro demokracii (dokonce i komunistická a nacistická totality si hrají na volby) - právě Nejvyšší správní soud a ten v ochraně volebního zákona selhal o obou prezidentských volbách, neboť v obou Miloš Zeman jako jediný kandidát ze všech volební zákon porušoval, přesto jej NSS z voleb ani jednou nevyřadil, je to tedy absurdní. 

Důsledky jsou pro tuto zemi děsivé, např. trestně stíhaný slovenský Stbák v pozici premiéra, který zdvojnásobil majetek jeho karuselu na 80 mld. za 4 roky v politické pozici ministra financí a následně drtivou většinu tohoto majetku vyvedl z ČR na Slovensko, tedy tam, kde na něj česká judikatura a orgány činné v trestním řízení nemají přístup. 

------------------

Tedy považte Babiš za 4 roky v pozici ministra zvýšil majetek karuselu o 40 mld., číslo se jeví poněkud absurdním. Na druhou stranu když si přečeme výroční zprávy, dozvíme se, že karusel Agrofert pobral v loňském roce cca 2 mld. dotací od státu a na daních státu odvedl cca 740 mil. korun. Pak už to začíná být daleko srozumitelnější, jak se dá nakrást 40 mld. za čtyři roky, když stát byl za tu dobu zadlužen o dalších 80 mld. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z

2018-08-25 16:07:30

#136632: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukr 

Které že ty západní demokracie s násobnou zkušeností to jsou, mohl byste prozradit.