MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#136626 Re: Re: Re: Re:

2018-08-25 15:26

#136618: - Re: Re: Re:  

Starý zákon / Stará smlouva je srozumitelná sbírka příběhů. Oproti němu Nový zákon již nebyl předáván ústní tradicí. Rozdíl formy je ihned patrný.


Nepřihlášený uživatel

#136627 Co to je zase za "typický blábol"?

2018-08-25 15:31

Vedra snižují výkon solárních elektráren. V horkém a suchém létě se můžeme spolehnout jen na uhlí, tvrdí jeho obhájci

"Její výpadky v dodávkách často musely nahrazovat uhelné a také jaderné elektrárny. "

Výpadek má jaderná elektrárna, pak nevyrábí nic, nula, je mnohdy odstavena měsíc (obvykle 3 měsíce v roce), ale také i rok v případě výpadku díky vážné poruše. 

Větrná, solární ani vodní energetika žádné výpadky nemá, někdy dodává více někdy méně elektrické energie, ale výpadek, že by měsíce nedodávaly tyto zdroje nic nemají, mimo jiné z principu diverzifikace či atomizace produkce (spíše přeměny) energie. Výhoda obnovitelné energetiky je v tom, že jí lze kdykoliv zastavit a to okamžitě. Není to dramatický problém. 

Málo se ví, že pokud potřebuji zdroj např. 2 GW v jaderné energetice, musím ve skutečnosti mít dvojnásobný zdroj k dispozici a to dokonce na dvou geograficky rozdílných místech o výkonu více než 2 GW tedy v součtu např. 4,5 - 5 GW, abych zajistil onu "neotřesitelnou stabilitu" jaderné energetiky ve výkonu 2GW. 

Tedy je naprosto samozřejmé, že podobně to bude platit pro obnovitelné zdroje, byť z jiné příčiny, prostě někdy svítí více a někdy méně. Někdy fouká více někdy méně, ale co je podstatné, když přestane svítit a foukat, na zemi nebude nikdo, kdo by elektřinu potřeboval. tak jednoduché to je. Tedy pokud instalovaný výkon bude dostatečný, aby pokrýval výkonové výkyvy, bude je pokrývat. 

Tedy mluvit či psát o "výpadku solární elekrárny" je vskutku poněkud zhovadilost, když je tím míněno to, že dodává méně energie, ať již z jakéhokoliv důvodu. 


Nepřihlášený uživatel

#136628 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-25 15:36

#136626: - Re: Re: Re: Re:  

Starý zákon je z velké části zákoník a nový zákon je k němu jistým druhem judikátů z konkrétní doby psaný lidmi s konkrétní zkušeností a potřebou svojí zkušenost vyjádřit. 

Křesťané lidem té doby přikládají význam transcendentální a je potřeba to nejen respektova, ale i brát velmi vážně, neboť ony judikáty (svým způsobem rozsudky) Nového zákona jsou zásadní pro vývoj myšlení a víru v existenci v absolutní dobro, to je jednoznačné. 

Občané si uživají výhod vývoje myšlení, které přináší monoteistická náboženství, aniž by vůbec uvědomovali, že by tomu mohlo býti jinak. Dokonce i odporné totality komunistická a nacistická drtivou většinu desatera po otrocích těchto totalit tedy občanech postižených totalitou vyžadovala, což je přímo absurdní, když přitom popírali existenci principu, z kterého tato pravidla vzešla a co hůře vraždili ty, kdož trvali na tom, že je velmi špatné stavět společnost na absolutním zlu, jak to komunismus a nacismus činí. 


Nepřihlášený uživatel

#136629

2018-08-25 15:45

Miroslava Němcová, to je opravdu případ. Zdá se, že už neví, co mluví, obává se mediální expert



 


Nepřihlášený uživatel

#136630 Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukrajin

2018-08-25 15:49

#136621: - Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukrajiny, R 

Ale h***o.  Nevědí o fungování demokracie nic více, než my. Jinak by nemohli plkat cosi o postdemokracii.


Nepřihlášený uživatel

#136631 Re:

2018-08-25 15:51

#136629: -  

Skoro se ani nebylo potřeba dívat, ale pro jistotu jsem to prověřil :-)

"Expert" ve Valento-russko listech je už v principu protimluv. Co by v bulváru vlastně dělal "expert"? 

To je bulvární "expert", tedy člověk, který je najat Valento-russko listy, aby sám sebe pasoval do role experta,  případně je najat na to, aby udělal experta např. z šíleného blba Petra Žantovského, neb přece jen šílený blb - mediální exper - označí "názorový server" do kterého jako jeden z mála píše jmenovitě za politický bulvár. 


Nepřihlášený uživatel

#136632 Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukr

2018-08-25 15:59

#136630: - Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukrajin 

Všechny západní demokracie mají násobně delší zkušenost s demokracií než my. S tím se mnoho nenadělá, proto také občané tamních demokracií mají prostě věší zkušenost s demokracií, tedy správou veřejného prostoru za pomoci přímo volených zastupitelů. 

Demokracie je skvělá v tom, že se vyvíjí společně se společností, která demokracií používá na správu veřejného prostoru, přestože jsou základní principy velmi pevné a pokud jsou porušeny, pozná se podle toho, že je demokracie v ohrožení. 

Např. zde Nejvyšší správní soud velmi správně konstatoval, že Miloš Zeman a jeho banda porušovali volební zákon, ale toto porušování nepostihl vyřazením kandidáta z voleb. To je signál, že je demokracie v ohrožení, neboť v našem případě je ochráncem dodržování volebního zákona - tedy zákona základního pro demokracii (dokonce i komunistická a nacistická totality si hrají na volby) - právě Nejvyšší správní soud a ten v ochraně volebního zákona selhal o obou prezidentských volbách, neboť v obou Miloš Zeman jako jediný kandidát ze všech volební zákon porušoval, přesto jej NSS z voleb ani jednou nevyřadil, je to tedy absurdní. 

Důsledky jsou pro tuto zemi děsivé, např. trestně stíhaný slovenský Stbák v pozici premiéra, který zdvojnásobil majetek jeho karuselu na 80 mld. za 4 roky v politické pozici ministra financí a následně drtivou většinu tohoto majetku vyvedl z ČR na Slovensko, tedy tam, kde na něj česká judikatura a orgány činné v trestním řízení nemají přístup. 

------------------

Tedy považte Babiš za 4 roky v pozici ministra zvýšil majetek karuselu o 40 mld., číslo se jeví poněkud absurdním. Na druhou stranu když si přečeme výroční zprávy, dozvíme se, že karusel Agrofert pobral v loňském roce cca 2 mld. dotací od státu a na daních státu odvedl cca 740 mil. korun. Pak už to začíná být daleko srozumitelnější, jak se dá nakrást 40 mld. za čtyři roky, když stát byl za tu dobu zadlužen o dalších 80 mld. 


Nepřihlášený uživatel

#136633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z

2018-08-25 16:07

#136632: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z Ukr 

Které že ty západní demokracie s násobnou zkušeností to jsou, mohl byste prozradit.


Nepřihlášený uživatel

#136634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudo

2018-08-25 16:09

#136633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudové z 

Všechny, pořád mají demokracii dvojnásobně déle než my i ty, který si prošly různými totalitami před II. světovou válkou, např. Španělsko a to do demokracie započívám i hrůzné období, které nastalo potom, co zeman získal moc díky porušování volebního zákona Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#136635 Komunista, nejspíše StBák, synek komunistického tedy zločineckého ministra zločinecké....

2018-08-25 16:36

Protestující křičeli na Babiše ‚hanba‘ a ‚StB‘. Toman se za jejich chování omluvil

.....komunistické vlády (dle zákona ČR) se omlouvá slovenskéhomu trestně stíhanému StBákovi, že na něj občané křičí že je trestně stíhaným Stbákem, neboť žádná další možnost, jak dát tomuto zločinci najevo, že je StBákem a trestně stíhaným zločincem už opravdu není. 

To je ještě absurdnější, než komunistické blábolení Milouše Jakeše a českoslovenštína Husáka a Bureše. 


Nepřihlášený uživatel

#136636 Tady už se zase komunisticky "děkuje zemědělcům", to se za chvíli bude děkovat "pracujícímu lidu"...

2018-08-25 16:39

Při zahájení dožínek se hlavně děkovalo zemědělcům, Toman slíbil, že je vláda nenechá kvůli horší úrodě „na holičkách“. Vláda podle něj vyčíslí objektivně škody způsobené suchem. Premiér již dříve řekl, že předložení plánu odškodnění je na Tomanovi, ale musí být objektivní.

Dožínky v ČB jsou oslavou zemědělců samotných, je to jejich věc co si uspořádají. není to nějaká "státní oslva zemědělství". 


Nepřihlášený uživatel

#136637 Kdo od koho opisoval?

2018-08-25 16:45

Dva odstavce naprosto stejné v Bureš - Pleslově blesku I. a Aktuálně. . 

Mimochodem, oba texty jsou opravdu šílené, jako když je někdo opsal z Rudého práva z roku 1983.

 

Počínání protestujících ostatní návštěvníci většinou odsuzovali. Podobně na českobudějovickém výstavišti vystupovala skupinka lidí i ve čtvrtek, když prezident Miloš Zeman zahajoval největší český agrosalon Země živitelka, jehož jsou dožínky součástí.

Při zahájení dožínek se hlavně děkovalo zemědělcům, Toman slíbil, že je vláda nenechá kvůli horší úrodě „na holičkách“. Vláda podle něj vyčíslí objektivně škody způsobené suchem. Premiér již dříve řekl, že předložení plánu odškodnění je na Tomanovi, ale musí být objektivní.

 

Počínání protestujících ostatní návštěvníci většinou odsuzovali. Podobně na českobudějovickém výstavišti vystupovala skupinka lidí i ve čtvrtek, když prezident Miloš Zeman zahajoval největší český agrosalon Země živitelka, jehož jsou dožínky součástí.

Při zahájení dožínek se hlavně děkovalo zemědělcům, Toman slíbil, že je vláda nenechá kvůli horší úrodě "na holičkách". Vláda podle něj vyčíslí objektivně škody způsobené suchem. Premiér již dříve řekl, že předložení plánu odškodnění je na Tomanovi, ale musí být objektivní.

 


Nepřihlášený uživatel

#136638 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí po

2018-08-25 16:49

#136634: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí pobudo 

      Prdlačky všechny. U nás byla demokracie od r. 1918. Od té doby se datuje naše zkušenost s demokracií.     Němci měli do r. 1918 císařství.  A Francouzi? Císařství provozovali ještě v r. 1870

       V r. 1989 ještě stále žili lidé, kteří pamatovali první republiku. Naše vědomost o demokracii a zkušenost s ní je, byť nikoli nepřetržitě, sto let.

        To není tak úplně málo. A navíc: jste si jist, že Němci nebo Francouzi provozují demokracii správně? 


Nepřihlášený uživatel

#136639 Řekl bych, že si žádný člověk v ČR nedovedl představit, že slovenský nomenklaturní komunista....

2018-08-25 16:54

 

 

Stuchlík: Nedokážu si představit zástavbu piazzetty před InterContinentalem velkým blokem

Kandidát hnutí ANO na pražského primátora Petr Stuchlík se v rozhovoru pro Právo vyjádřil k prioritám, které by v čele magistrátu hlavního města chtěl prosazovat. K otázce možného zastavění piazzetty před hotelem InterContinental řekl, že si v místě nedokáže představit výstavbu velkého bloku budov.

......a trestně stíhaný StBák navýší za čtyři roky v pozici ministra financí majetek Agrofertu o 40 mld. na dvojnásobek tedy 80 mld., že tento majetek odlifruje do svěřeckého fondu na Slovensko a bude jej dále russtikálně vlastnit jako jedna fyzická osoba. 

Nikdo si asi nedovedl představit, že tu skoro rok po volbách bude vláda, v které bude chybět ministr a že taková "vláda" dostane důvěru od komunistů.  Nikdo si také nedovedl představit, že když taková "vláda" bude dostávat důvěru, tak vlastně žádný poslanec ANO StB nevystoupí a neřekne proč má vláda důvěru dostat a proč on bude zvedat ruku. 

Nikdo si nedovedl představit, že bijec proti korupci trestně stíhaný StBák  Bureš bude mít ve vládě dva lidi, kteří podváděli při studiu vysoké školy a už vůbec si nikdo asi nedovedl představit, že tam bude synáček nomenklaturního komunistického ministra v pozici ministra zemědělství, po kterém nejspíše u státu vězí dluh 600 mil. korun díky jeho "podnikání". 

Nikdo si asi nedovedl představit, že premiér bude napadat aktivní občany státu a tvridit o nich, že dostávají dotace od politiků, když jim dotace naprosto v souladu se zákonem přidělují ministerstva, pokud si vůbec o takové dotace tito občané žádají. 

Nikoho z nás by také nenapadlo, že tu bude premiér mluvící "československy" tedy idiot, co se za dvace let života s češkou v ČR nenaučil česky. 

Mnozí jistě upozorňovali na to, že je StBák Babiš lhářem, ale nikdo si nedovedl představit, že bude lhát do steno záznamů ve Sněmovně, aby to bylo dokonale průkazné a už vůbec ne, že bude dokonce křivě přísahat na zdraví svých dětí. 

A mnozí z nás jsme si nedovedli představit, že by StBák Babiš po zkušenosti s Krndou dokázal navrhnout podnikatele v lichvě a multilevel marketingu na pozici primátora Prahy. 

Přesto už se toto všechno stalo. 


Nepřihlášený uživatel

#136640 25.8.1968

2018-08-25 17:14

  за вашу и нашу свободу


Nepřihlášený uživatel

#136641

2018-08-25 19:09

Socialismus dnes nehrozí z Moskvy, ale z Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#136642 Je třeba se vrátit ke kořenům.

2018-08-25 19:35

Za tatíčka Masaryka byla homosexualita trestná.


Nepřihlášený uživatel

#136643 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-25 20:50

#136628: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Vy jste to nečet'.  No nic. Zas až tak o moc jste nepřišel. Ruku na srdce: Kdo kdy četl školní čítanku. A kdo ji kdy zatoužil vzít do ruky podruhé. Ještě dnes se mi z toho obrací žaludek.


Nepřihlášený uživatel

#136644

2018-08-25 21:38

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#136645 9.5. 1945

2018-08-25 21:41

  за вашу и нашу свободу


Nepřihlášený uživatel

#136646 Re: Re: Re: Fašista...

2018-08-25 21:43

#136600: - Re: Re: Fašista... 

Už to provozovali. Zvláštní věc,  nebralo to konce. Mezi námi, kvalita jejich vládních služeb nebyla nic moc.


Nepřihlášený uživatel

#136647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandroval

2018-08-25 22:48

#136638: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:V ČR drtivou většinu znásilnění páchají cikáni a přivandrovalí po 

V ČR je se dnes nacházíme ve stavu, kdy polovinu existence země (Československa) byla totalita  a polovinu demokracie (přibližně), navíc v době totality byla země  více jak polovinu té doby okupována. 

46 let byla v ČR nějaká totalita. Nacistícká , russácká, okupace nacisty trvala 6 let následována první okupací russáky, kteří odvlekli 70 000 Čechoslováků do gulagu. Od roku 1948 byla vnitřní okupace komunisty na kterou navázal druhá okupace russáky v roce 1968. 

Tedy naše povědmí o demokracie je velmi malé. 


Nepřihlášený uživatel

#136648 Re:

2018-08-25 22:52

#136641: -  

Sociální služby jsou skutečně v Evropě, lépe řečeno v EU na velmi vysoké úrovni, to je realita. Proto je také EU celosvětovým etalonem ve správě veřejného prostoru, starosti o ty, kdo pomoc potřebjí. Není na tom nic hanebného, patologicky levicového. 

Je smutné, když v russákově jen v Moskvě pobíhají stovky či tísíce dětí bez domova. To je tragédie. 


Nepřihlášený uživatel

#136649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-08-25 22:54

#136643: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vaše ubohost je nekonečná. 


Nepřihlášený uživatel

#136650 Práh vnímání násilí je v russákově opravdu hodně vysoko......

2018-08-25 22:56

"Dokud nás znovu nemlátí, dá se to zvládnout". V Moskvě se opět zatýkalo kvůli protestu v srpnu 1968

......i zde se ale opět "děkuje zemědělcům" a KGBáci, StBáci, trestně stíhaní zločinci tvoří vládu a občanům je to "zdá se" jedno.