MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože

2018-08-27 16:24

#136773: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábožensko 

Ústavu Spojených států svého času sepsali členové zednářské lóže, tedy členové sekty. Sekty navíc nemusí být pouze náboženské. USA nechtěli ztratit vliv v určitém teritoriu, chceš li nechtěli přijít o vliv sektářky jednosměrnému pojetí demokracie. Tedy šlo o zabránění územní ztráty, k níž by došlo, kdyby se ztratil patřičný vliv na strategický Vietnam. Skutky tam americká armáda páchala vzkutku bestiální. Konotace těchto skutků nemá daleko k působení členů nacistických SS a také k bestialitě členů ISIL.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná

2018-08-27 17:12:15

#136783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože 

"Jednosmé pojetí demokracie", ty jsi opravdu zábavný, bolševici o odporné totalitě tvrdili, že je vrcholem demokracie a zároveň to ti kreténi nazývali diktaturou proletariátu.  Za chvili začneš tvrdit, že v současném russákově je demokracie případně že v Číně je demokracie. 

Jestli existují nějaké armády s křesťanského světa, které páchaly zvěrstva od II. světové války, byla to rudá armáda masivním znásilňováním i v Československu, nejen v Německu a Polsku atd. a byl to samozřejmě jejich partner, s kterým russákové rozjeli II.  světovou válku nacistické Německo. Co je zajímavé, že znásilňování Němci zdaleka nemá takový rozměr, který páchali russáci. Byla to asi i za války věc osobní důstojnosti a také i věc toho, že si Němci po čase uvědomovali co hrozného válkou spáchali. Russák dnes tvrdí, že žádnou válku s Německem společně nerozpoutal, tedy si o sobě sami lžou. Za chvili začnou tvrdit, že nevraždili v Katyni, že nevraždili po milionech v Gulagu. Německo se vzorně stará a vzorně si připomíná své zločiny z II. světové války, aby je neopakovali, russák jak ten největší ubožák si lže do vlastní kapsy. 

Dnes jsme v ČR na pokraji totality a to proto, že Zeman již podruhé porušoval volební zákon v době kampaně a právě porušováním volebního zákona získal moc. Tu následně zneužívá k porušování Ústavy, kdy nejedná ve prospěch všech občanů této země, přito je to tak snadné, pokud by dodržoval celou Ústavu v celé její šíři, je nepochybné, že by tím jednal ve prospěch všech občanů ČR, to ale Zeman přesně nedělá, dokonce umožnil získat moc dalšímu porušovateli volebního zákona Stbákovi Babišovi.

Tedy buď v naprostém klidu, USA a jejich armáda se jistě dopouští chyb, jsou to jen lidé, ale nikdy se nestalo, že by to bylo cílené, masové a pokud by se prokázalo, že se jednalo o zločin, že by zločinec nebyl souzen a odsouzen. 

Což se v Russákově očekávat nedá. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#136804 Re: Žižka byl geniální vojevůdce, a díky němu bylo zničeno několik vražedných výprav proti Čechům.

2018-08-28 08:02:00

#136783: - Re: Žižka byl geniální vojevůdce, jehož zásluhou bylo zničeno několik pokusů o holocaust.

   Zednářská lóže není a nebyla sekta.  S nějakou sektou to nemá nic společného.

   Původně je jednalo o profesní sdružení stavitelů chrámů, a nějak uchovávalo k tomu potřebné znalosti a dovednosti. Bylo toho zapotřebí; protože chrámy se stavěly na staletí, ne na padesát let jako od pohledu škaredá lávka nad Janovem.

     A stalo se, že v Anglii mladí liberální lordi potřebovali místo ke scházení...   neorganizované krvavými vrahounskými prackami  šéfa tajné služby.  Zednáři, staří pánové, je přijali vlídně, a lordi, pod jejich střechou, dali dohromady znalosti a dovednosti, potřebné pro demokracii.


Nepřihlášený uživatel

#136825 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na ná

2018-08-28 09:15:44

#136783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na nábože 

Autoři  americké ústavy jsou známi.   US Kongres  ji od r. 1791 opatřil  27 dodatky. Je považována za nejstarší ústavu světa v činné službě.