MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#137540 Tady oplzlé zvrhlé hovado Miloš Zeman i StBák Babiš porušují volební zákon lhaním......

2018-09-08 06:03

Trumpův muž jde do vězení. Za lhaní agentům FBI dostal čtrnáctidenní trest

....Nejvyšší správní soud dokonce velmi přesně popíše jak Zeman s jeho zlodějskou bandou porušovali volební zákon a nic se neděje. 

Babiš křivě dokonce přísahá na zdraví svých dětí. prokazatelně lže ve Sněmovně a také se nic neděje. Babiš dokonce ve Sněmovně do steno záznamu popíše, jak pomocí korunových dluhopisů krade desítky milionů ročně a ani to řešeno není, přitom je to vlastně rozsahem daleko větší zlodějina než "ptačí hnízdečko" u rybníka v polích. 

Je to opravdu pekelné. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137542 Re: Tady oplzlé zvrhlé hovado Miloš Zeman i StBák Babiš porušují volební zákon lhaním......

2018-09-08 06:23:52

#137540: - Tady oplzlé zvrhlé hovado Miloš Zeman i StBák Babiš porušují volební zákon lhaním...... 

Miloš Zeman masivně porušoval zákon o přímé volbě, Nejvyšší správní soud jej měl z voleb vyřadit....

2015-08-28 06:16

 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

...................

A to, že Miloš Zeman masivně stále porušuje Ústavu a zákony této země, je bohužel více než jisté a jak je zřejmé z textu a této petice, bylo to zřejmé mnohým nejen v roce 2015