MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#137526 Re: Re: Re: Stop "pravdoláskovým" buznám!

2018-09-07 16:13


Nepřihlášený uživatel

#137527 Pořádek musí být

2018-09-07 17:25

Hrál roli běžence. Úřady obelstil snadno


Nepřihlášený uživatel

#137528 Souhlasím s panem prezidentem

2018-09-07 17:38

 Neznám větší hnojomet, než jsou česká média, zejména ČT a ta patřící Bakalovi.


Nepřihlášený uživatel

#137529 Re: Re: Drastické FOTO

2018-09-07 19:37

#137523: Evropan - Re: Drastické FOTO 

Přestaň fetovat, kreténe!


Nepřihlášený uživatel

#137530 Re: Souhlasím s panem prezidentem

2018-09-07 20:02

#137528: - Souhlasím s panem prezidentem 

Ty opravdu souhlasíš se zlodějem stovem miliard s KGBákem Milošem Zemanem? Jsi si jist, že vůbec myslíš? 

Jestli v této zemí někdo kradl prokazatelně stamiliardy, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman.  Kandidoval do pozice absulutně beztrestného právě proto, aby jeho stamiliardové zlodějiny nemohly být řešeny. 

Ostatní které jmenuješ této výhody nepožívají a tak je velmi podivné, že např. z hanopisu na pana Kalouska kriminální imigrant, StBák, křivopřísežník na zdraví jeho dětí a slovenský nomenklaturní komunista Andre Bureš Babiš nedokázal nic potvrdit a nedokázal podat trestní oznámení, přestože ve Sněmovně vykřikoval (už to idiot nedělá) že je Kalousek zloděj stovek miliard a symbol korupce. 

Tedy jestli je v této zemi někdo dokonale prověřen, je to pan Miroslav Kalousek, neboť nepochybuji, že Babiš použil celou státní správu a stovky milionů našich daní, aby cokoliv z hanopisu potvrdil a potvrdil nula a nula je nic, jak správně uvádí pan Kalousek. 

Tedy buď velmi velmi opatrný nazývat výše uvedené zloději stovek miliard, neboť pro to nemáš ani ten nejmenší důkaz. Naproti tomu, já mohu prokázat jen "privatizací" russáckého dluhu cca 140 mld. a MUS cca 14 mld., že je Miloš Zeman skutečně zloděj více než stovky miliard korun a nebo je to idiot, který "prodá" důl za 650 mil. a přidá k tomu 14 mld. či "prodá" russákům jejich dluh za třeba 20 % jeho reálné hodnoty, jak je dnes zřejmé ze splacených russáckých dluhů z post bolševických zemí, kde dluhy nadělali. 


Nepřihlášený uživatel

#137531 Re: Re: Re: Drastické FOTO

2018-09-07 20:04

#137529: - Re: Re: Drastické FOTO 

Ty opravdu věříš valento-russko listům, politickému bulváru? Ty snad věříš Rytmu života či Blesku? 

Ty jsi idiot? 

Evropan

#137532 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-09-07 20:13

#137528: - Nesouhlasím s hradním ožralou vůbec v ničem

To neznáš Valentovy Prorusské sračky? To je teprve něco! Hnůj je proti tomu voňavá zahrádka.


Nepřihlášený uživatel

#137533 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-09-07 20:27

#137532: Evropan - Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Hnůj je voňavé hnojivo, ale zvrhlé hovado Miloš Zeman to je odporný puch zlodějin a vražd. 

Multikulturní obohaceni

#137534

2018-09-07 20:59

Mohla byste přijít o dávky, řekly úřednice. Žena dala jedné z nich pěstí


Nepřihlášený uživatel

#137535

2018-09-08 04:26

Podle vyjádření KSČM je Babiš nejúspěšnějším odchovancem bývalé KSČ.


Nepřihlášený uživatel

#137536 Re: Je typické, že odchovanec KSČ Babiš je zároveň trestně stíhaným StBákem......

2018-09-08 04:44

#137535: -  

......Komunisté si "úspěch" představují vskutku svérázně, jak je jejich zvykem, pokud se tedy ke slovenskému nomenklaturnímu komoušovi a kriminálnímu imigrantovi opravdu takto znají. Je to takové nejisté, dnešní komouši jsou velmi opatrní, tváří se, že zločinci nejsou, k zločicům se "jako" nehlasí a to přesto, že Stalin vykrádal banky, Lenin rozpoutával války a masové vraždění, komunismus masově obecně vraždil a zotročoval po celém světě a není tomu jinak ani dnes. 

.....................

Už to "řeší" i Babiš-Pleslův Blesk II, tak na těch vyjádřeních komoušů asi něco bude :-), byť jsou lidovky dnes již min. částečně kopií valento - russko listů, ještě se to nezdá tak děsivé jako Babiš - Pleslův Blesk I. tedy Idnes. 

 


Nepřihlášený uživatel

#137537 Až tu bude zase nějaký ubožák napadat organizaci Člověk v tísni.......

2018-09-08 04:55

HD: Zapůsobily na mě povodně v roce 2002. Když jsem v televizi viděla dramatické záběry z nejhůře postižených vesnic, jimž se různé neziskovky snažily pomoci, řekla jsem si, že tam by naše peníze mohly posloužit. Poslali jsme milion korun Člověku v tísni. To byl začátek.

Už v té době jste plánovali založit nadaci podporující mladé vědce? 
HD: 
Právě že vůbec ne. Začali jsme systematičtěji pracovat s Člověkem v tísni. Vybrali jsme si oblast, do níž jsou lidé obecně ochotni nejméně investovat – vzdělávání dětí v sociálně vyloučených lokalitách. To považujeme za velmi užitečné.

 


Nepřihlášený uživatel

#137538 A my tu máme oplzlého KGBáka Miloše Zemana na Hradě a trestně stíhaného StBáka, nomenklaturního....

2018-09-08 05:44

Siemens představí první samořiditelnou tramvaj na světě, testovací jízdy proběhnou v Německu

.....komouše a kriminálního imigranta hovořícího "československy" v pozici premiéra. To tu pak schodkové rozpočty budou i v situaci, kdy růst HDP by byl zázračných 10 % nezaměstnanost na 2,5 % (tedy žádná) a inflaci pod 2 %. 

Jak by vlastně mělo vypadat HDP, nezaměstnost a inflrace, aby byl alespoň vyrovnaný rozpočet? To snad StBák Babiš krade jako všichni StBáci a komouší, tedy jako oposmluvní zlodějská banda? Vždyť se do Sněmovny dostal na to, že "všici kradnů". Vláda přitom nedělá nic, žádné investice, žádné postavené dálnice, horko těžko opravují D1 a přitom mají deficit 50 mld. Především nedošlo po všech těch masakrech a nesmyslech co tu zavedl k žádnému zvýšení výběru daní a to je absurdní. Výběr daní prakticky nekopíruje růst HDP a u DPH růst maloobchodních tržeb. 

Je také divné, že Babiš za 4 roky v pozici ministra financí navýšil majetek karuselu Agrofert na dvojnásobe o 40 mld. což se jeví tak, že to bez zlodějin a vykrádá státu nebylo možné. 

Dnes je tento majetek odlifrován na Slovensko, aby na něj nemohla česká finanční správy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#137539 Krnda je tak "dobrá" jako "ministryně" průmyslu a obchodu Marta Semel Nováková.....

2018-09-08 05:54

Krnáčové by vyškrtnutí Prahy z UNESCO nevadilo, ostatní mluví o velké ostudě

Kritický dopis, který poslal Výbor světového dědictví UNESCO do Prahy, vyvolal nečekané reakce. Primátorka Adriana Krnáčová (ANO), jejíž snahu změnit památkový zákon ve prospěch developerů zarazili zastupitelé, nemá eventuální vyškrtnutí Prahy ze seznamu světového dědictví za tragédii. Jiní politici ale mluví o možné velké mezinárodní ostudě.

......se stavbou jaderné elektrárny. Burešovi už prostě nikdo jen trochu slušný, mravný a se znalostmi ruku nepodá, viz. jeho kandidát na primátora, obchodník v lichvě a multilevel marketingu. 


Nepřihlášený uživatel

#137540 Tady oplzlé zvrhlé hovado Miloš Zeman i StBák Babiš porušují volební zákon lhaním......

2018-09-08 06:03

Trumpův muž jde do vězení. Za lhaní agentům FBI dostal čtrnáctidenní trest

....Nejvyšší správní soud dokonce velmi přesně popíše jak Zeman s jeho zlodějskou bandou porušovali volební zákon a nic se neděje. 

Babiš křivě dokonce přísahá na zdraví svých dětí. prokazatelně lže ve Sněmovně a také se nic neděje. Babiš dokonce ve Sněmovně do steno záznamu popíše, jak pomocí korunových dluhopisů krade desítky milionů ročně a ani to řešeno není, přitom je to vlastně rozsahem daleko větší zlodějina než "ptačí hnízdečko" u rybníka v polích. 

Je to opravdu pekelné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#137541 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2018-09-08 06:21

 

2015-08-28 06:14

 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako zklamali bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obětí, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky" a dodnes čekají a budou stále čekat na ušetřené stovky miliard ročně a pozavírané defraudanty těchto stovek miliard.

..............

A stále i v roce 2018 voliči ANO StB čekají na ukradené miliardy a stále čekají na jediné odsouzené zloděje "stovek miliard", důvod je prostý, jediný zloděj stovek miliard v politice je absolutně beztrestný a je to Miloš Zeman, druhý důvod je, že Babiš za 4 roky navýšil jmění karuselu agrofert o 40 mld. tedy na dvojnásob a odlifroval ho na Slovensko, aby na něj nemohla česká finanční správa. 

Mimochodem, Babiš nedokázal potvrdit jedinou větu z hanopisu, který nejspíše nechal přímo on napsat na pana Kalouska a to na potvrzení oněch blábolů  hanopisu používá celou státní správu a stovky milionů našich daní a jediné na co se zmohl na nesmyslné vykřikování, že je Kalousek symbolem korupce. Babiš je jen naprostá komunistický trestně síthaný StBácký blb. 


Nepřihlášený uživatel

#137542 Re: Tady oplzlé zvrhlé hovado Miloš Zeman i StBák Babiš porušují volební zákon lhaním......

2018-09-08 06:23

#137540: - Tady oplzlé zvrhlé hovado Miloš Zeman i StBák Babiš porušují volební zákon lhaním...... 

Miloš Zeman masivně porušoval zákon o přímé volbě, Nejvyšší správní soud jej měl z voleb vyřadit....

2015-08-28 06:16

 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

...................

A to, že Miloš Zeman masivně stále porušuje Ústavu a zákony této země, je bohužel více než jisté a jak je zřejmé z textu a této petice, bylo to zřejmé mnohým nejen v roce 2015


Nepřihlášený uživatel

#137543 Ukrajina se po neonacistickém banderovském puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 06:45

 

 

TELEVIZIONÁŘ: Volyň. Masakr, který na Ukrajině zakázali hrát

 

Ukrajinské nacistické banderovské zrůdy brutálně vraždily i Čechy - a přesně to se skrývá pod oslavami Bandery, či výkřiky "Sláva ( v překladu "heil") Ukrajině"!!! Havlističtí rusofobní nacističtí vlastizrádci z pražské kavárny, v čele s exsouruhem a udavačem StB z TOP09 Štětinou, se k těmto banderovským nacistickým zvěrstvům také hlásí!!! 


Nepřihlášený uživatel

#137544 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-09-08 06:49

#137493: - Re: Re: Re: Re:  

V Andách se zřítil autobus plný právníků do propasti.  Co je to?

Dobrý začátek.


Nepřihlášený uživatel

#137545 Re: Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 06:49

#137543: - Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!! 

Kteří a v které kavárně? Pokud nikoho takového nejsi schopen jmenovat, tak buď velmi uvážliv mluvit o občanech chodících do kavárny jako o nacistech, když nacistou je nepochybně Miloš Zeman. 

Miloš Zeman spálil na Hradě poničený umělecký předmět (nejprve byla odřezána trikolora), tedy symblolika tohoto činu je naprosto zřejmá, nejprve odstranit to co chrání Čechy a ČR - odřezaním trikolory a pak spálit politické oponenty. 

Miloš Zeman je nacista s komunistickým zabarvením nejen proto, že si na inauguraci uvázal kravatu s russáckou trikolorou. 


Nepřihlášený uživatel

#137546 Každý má přece právo být hlupákem, platí to o Zemanovi i Babišovi, tak proč ne o Michálkovi....

2018-09-08 06:55

Piráti: Církevní restituce vzbuzují emoce, ale Michálek má právo hlasovat pro zdanění

.....prezentace ale takové hlouposti ve Sněmovně, tedy neúcta k právnímu řádu a neúcta k historii proto, aby se Michálek zviditelnil, je vskutku poněkud trochu moc hlouposti najednou. 


Nepřihlášený uživatel

#137547 Tak ten se Pirátům povedl podobně jako Krnda či ten lichvář Babišovi :-)

2018-09-08 06:56

Vadí nám Dolínek, Svoboda i Čižinský, říká o povolební spolupráci pražský lídr pirátů


Nepřihlášený uživatel

#137548 Re: Re: Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 07:05


Nepřihlášený uživatel

#137549 Re: Re: Re: Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!!

2018-09-08 07:14

#137548: - Re: Re: Ukrajina se po nacistickém puči hrdě hlásí k téíto své historii!!! 

A ty snad spálení uměleckého předmětu, který byl předtím zničen uřezáním trikolory Milošem Zemanem vidíš jinak? A jak to tedy vidíš, klidně to popiš, máš tu možnost, rád si to přečtu. 

Já ruskou trikoloru na krku Zemana při inauguraci a pálení uměleckého předmětu předtím poničeného, když z něj byla odřezána česká trikolora vidím tak jak jsem napsal, jako jeden z vůbec nejodpornější projevů komunistického nacismu Miloše Zemana. 

Pokud někdo z nás dvou, tedy mne a Miloše Zemana fetuje, tak to bych řekl, bude Miloš Zeman, neb dnes již prakticky nepřetržitě vypadá jako člověk konzumující nejen alkohol ve velké míře, ale také amfetaminy, kokain či minimálně nadměrné dávky antidepresiv, viz. jeho opravdu už šílené "koulení očima", afektované, přehnané jednání, atd. 

Mimochodem nikoho jsi nejmenoval. Tedy ty neznáš jediného nacistu, který chodí do kavárny? A co třeba takový SNBácký tajemník Staník neonacistické SPD, ten své neonacistické projevy předváděl v poslanecké kavárně. Nebo snad neonacista Okamura, ten přece také chodí do poslanecké kavárny. Babiš k projevům neonacismu má také velmi blízko, viz. jeho lhaní během volebních kampaní, což je typický projev nenonacismu a také bych řekl, navštěvuje poslaneckou kavárnu. 


Nepřihlášený uživatel

#137550 Zelení mužíci z USA se rozlézají po celém světě...

2018-09-08 07:27

Copak dělajá americká armáda v Sýrii? Je tam na dovolené?