MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#137934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To toho kriminální imigrant Bureš ukradl málo?

2018-09-13 19:47

#137927: - Re: Re: Re: Re: Re: To toho kriminální imigrant Bureš ukradl málo? 

Vyborne, ale bylo by mi lepe, kdybych nevedel kam se ten svet riti, i kdyz to si myslili mnozi prede mnou a vzdy to nejak dopadlo, ale vzdy to bylo za cenu nezmerneho utrpeni.

Evropa  a potazmo svet ma vlastne jediny problem a to prelidneni planety. Vetsina zavaznych problemu, kterym svet vcetne CR bude celit, vcetne migracnich vln , je a bude pouze nasledkem populacni exploze, ktera se spojila s temer informacni rovnosti. Informacni rovnost vsak neznamena informacni moudrost....+ k moci se v EU bohuzel dostali lide, kteri nevidi dusledky svych cinu, ktere se projevi v nasledujicich desetiletich.

. Takovy narust obyvatel bysme si mohli dovolit o 400-500 let (az zvladneme mnohe) pozdeji ne v tomto stoleti. Pokud uvolnime prsty AI za nejakych 40-50 let bude nas  nejakym zpusobem redukovat. Treba sterilizaci....je to silene ja vim, ale pokud nepochopi lide v Africe a v Asii, ze se nemuzou do nekonecna mnozit, a nicit  druhovou variabilitu teto planety, dokud ji sami neumime vytvaret, neni jina humanejsi moznost.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#137935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To toho kriminální imigrant Bureš ukradl málo?

2018-09-13 19:49:37

#137934: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To toho kriminální imigrant Bureš ukradl málo? 

Do valento - russko listů ty blbe, tam se "řítí" i "čerpá" tvá "znalost" :-).