MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#137946 Kdyby Bureš prohlásil, že krade 15 hodin, byl byl blíže pravdě, kdyby ovšem řekl, že krade....

2018-09-13 20:29

 

 

Středula by chtěl, aby nikdo nepracoval, já makám 15 hodin, pustil se Babiš do šéfa odborů

Premiér Andrej Babiš (ANO) se během čtvrtečních interpelací v Poslanecké sněmovně pustil do předsedy odborů Josefa Středuly i zaměstnanců ve státní správě. Odborový předák by podle něj chtěl, aby lidé nepracovali a jen dostávali peníze. Úředníci pak prý nejsou spokojení, ani když mají pět týdnů dovolené, osmihodinovou pracovní dobu a možnost práce z domova.

.....24 hodin denně svátek nesvětí, tak to bych řekl by se poprvé veřejně vyjádřil pravdivě a kdo ví, jestli ne i soukromě. 

Těžko si totiž představit, že by se podařilo zdvojnásobit majetek karuselu Agrofert ve funkci ministra financí na 80 mld. tedy o 40 mld. navýšit a přitom nevykrádat stát. 

Stejně tak je zvláštní, že při prakticky nulové nezaměstnanosti, růstem HDP nad průměrem eu a řízené inflaci je deficitní rozpočet. Jak by tedy museli vypada ukazatele nezaměstnanost, růst hdp, inflace, aby byl rozpočet přebytkový. I z toho to vypadá, že Babiš masivně vykrádá stát. 

Pak je také divné, že pobere 2 mld. dotací a zaplatí na daní z 80 mld. majetku 760 mil. korun, to je jako bychom tedy 1 % :-).  kdyby každý zaplatil z daň příjmu v jedno procento, stát by musel vyjít 50 mld. a ne rozpočtem 1 200 mld. 

Divná věc ten kriminální imigrant Bureš Babiš Andrejko.  

Odpovědi

Evropan

#137962 Re: Kdyby Bureš prohlásil, že krade 15 hodin, byl byl blíže pravdě, kdyby ovšem řekl, že krade....

2018-09-14 05:15:06

#137946: - Kdyby Bureš prohlásil, že krade 15 hodin, byl byl blíže pravdě, kdyby ovšem řekl, že krade.... 

Tak eštébák Bureš maká 15 hodin denně? A kde jsou vidět nějaké výsledky? nemá jen problém s češtinou a plete si slova "někoho osahávat" s "pracovat"? Tak chabé výsledky ještě žádná vláda v našich dějinách neměla.