MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#138040 Pravda pomalu vychází najevo!

2018-09-15 08:45

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#138041 Re: Pravda pomalu vychází najevo!

2018-09-15 08:52:53

#138040: - Pravda pomalu vychází najevo! 

Paní učitelka není moc učitelka, byla to dlouholetá funkcionářka ROH tedy tamních odborů.  Z jednoho textu bez potvrzujících dat (studií) se na mnoho usuzovat nedá, neb nepostihuje kontinuitu učitelské profese a je názorem vycházející z úzké zkušenosti.

Netní tedy nic jiného než názor jednotlivce, který sice může korelovat s názory jiných, kteří si je tvoří ještě daleko prvrchněji než paní učitelka, ale to neznamená, že názor je správný. Tímto způsobem s realitou typicky zachází komunisté a nacisté. Marx s Engelsem dokonce na takto tvořených "názorech" postavili celou komunistickou idoelogii, které jak víme bohužel už ze stoleté zkušenosti nemá s realitou opravdu nic společného. 

Na druhou stranu radikalizace komunistů před II. světovou válkou a po II. světové válce jistě mohla mít i jiné příčiny než jen to, že je komunistická idioelogie postavená na popírání absolutně dobrého smyslu bytí na zemi, na lžích a blábolech, byť je díky faktické stejnosti nacismu a komunismu více pravděpodobné, že podstata problémů  extrémismu politických sekt je právě v popírání smysluplného bytí na zemi těmito ateistickými ideologiemi. 

Také se můžeme podívat dále do minulost hluboké právě na českém území a radikalizaci sekt husítů a adamitů a podpora této radikalizace prototypem teroristy napojeného na náboženské sekty tedy Janem Žižkou z Trocnova a sledovat vývoj jak on právě k tak odporně násilné radikalizaci dospěl, jak jí vyprovokoval, jaké měla důsledky a v čem je podobnost sektářského terorismu Jana Žižky podobna se sektářským terorismem IS.