MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#138115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 09:34

#138113: - Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

A nejen to. Můžete vyhrát, ale má to háček. Musíte nabízet to správné řešení. Pokud možno nejlepší. Protože volič jako celek to pozná. Máte moc nad lidmi jen do té míry, do jaké ji mají lidé nad Vámi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#138118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu......

2018-09-16 10:07:45

#138115: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan Drahoš má naprostou pravdu...... 

Zvolení StBáka Babiše i zločince Zemana, který skutečně je min. spolupodílníkem na kradení stovek miliard korun je důkazem, že nemáte pravdu min. ne cele. 

Demokracie má obrané mechanismy, aby se zločinci nedostávali k moci, neboť zločinec, který vytvoří dojem u voličů, že je mravný, kulturní a vzdělaný může být v klidu zvolen, pokud občanům slíbí "co chtějí slyšet"

To co si ovšem může skupina občanů přát, může ve svém důledku vést ke zničení demokracie a tedy i zničení toho, co si přejí, nemožnost to realizovat či to realizovat v rozporu s kulturou, morálkou a vzdělaností. 

Proto Volební zákon - jako základní zákon demokracie říká, že kandidát nesmí lhát o sobě ani o oponentovi a obecně nesmí lhát. 

Proto také Ústava vlastně občanům zapovídá volitk komunisticko-nacistické zločince, tedy jim přímo přikazuje, že mají jednat odpovědně vůči sobě i celku. Výmluva, že někteří zločinnost těch které zvolili (Babiš, Zemana) nerozpoznali, může být skutečně a je skutečně fatální pro tento stát, to je dnes naprosto zřejmé.