MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#138303 Re: Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé poz

2018-09-21 07:35

#138302: - Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé pozasta 

Vím o tom, že EU plnou parou míří do katastrofy. To co tady uvádíš, toho dosáhly samotné členské státy již dříve. EU, od samého začátku koketující s totalitou, na nich jen parazituje. A ty o demokracii zjevně nevíš vůbec nic.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#138304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé

2018-09-21 07:41:29

#138303: - Re: Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé poz 

:-) tak to samozřejmě logicky "ví" každý russácký trotl, to je v pohodě, ten hradní se klidně podepíš pod petici idiotů.

Jen ty argumenty nejsou žádné. KGBák Klaus tu roky vykládá o tom, jak je Euro nepoužitelné, ale nikdy neuvedl žádný realný argument a ještě k tomu zatajuje, že emisi Eura předcházela více jak dvě desetiletí používání Ecu, kdy celá Evropa v této měně mezinárodně obchodovala. 

Komunistická pakáž tu 40 let vykládala, nejdřív, jak se západ řítí do nové války, pak vykládali, že západ doženou a předeženou a pak zkrachovali. 

EU je bez nejmenších pochybností nejlepší místo k životu na této Zemi, nikde nemá občan žádného státu tolik práv jako v EU a nepožívá takové ochrany jako EU, nemá k dispozici takové zdroje pro vzdělávání jako v EU, takové pracovní příležitosti jako v EU. 

Nebo snad víš o nějakém lepším mídzš a klidně napiš i o "jednonárodnostním" státu, kde by to bylo lepší, rád si to přečtu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#138307 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé

2018-09-21 08:00:35

#138303: - Re: Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé poz 

EU si vytvořily národní státy (nevytvořila to russácká pakáž KGBáků), je v principu tedy naprostou debilitou tvrdit, že "eu" na někom parazituje a obzvláště na členských státech, když si celé funguvání, administrativu, vzájemné smlovy mnohdy dokonce i jen dvoustranné a to i v rámci EU tvoříme sami. 

EU si tvoříme my, naši premiéři zasedají v Evropské radě, naši ministři v Radách ministrů, oni úkolují administrativu EU a oni jsou ti, kdo rozhodují o zákonech EU, které následně schvalu přímo volený parlamentu EU a následě národní státy v jejich národních parlamentech. 

Opravdu si nehraj na idiota Miloše Zemana, nebo ti to zůstane, podívej se na Ovčáčka :-)

Evropan

#138313 Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé pozastavují

2018-09-21 10:42:12

#138303: - Re: Re: Re: Re: Re: To je v pohodě, Miloš Zeman je idiot, proč se nad takovou věcí vůbec učitelé poz 

Už jsem se ptal mnohokrát, tak se odpovědi určitě nedočkám ani teď, ale odkud víte, že se EU řítí do katastrofy? Oproti totalitám demokratické státy řeší své problémy, a to navenek vypadá, že je všechno špatně. Lidé by si ale měli uvědomit, že tak je to dobře. To jen v totalitách typu Russka je všechno fajn a dokonalé, a přitom nefunguje nic kromě výroby zbraní a vývozu válek. EU od samotného počátku byla svobodným spolkem demokratických států, a demokratické funkce se postupně posilují, čehož důkazem je např. funkce Evropského parlamentu. To, že tam voliči volí hovada ze Strany pro Debily, no to je prostě součástí demokracie. Kdyby EU nebyla demokratickým spolkem, tyto extremisty by dávno zakázala.