MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

zemští patrioti

#140514 Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 11:45

V těchto dnech si připomínejme i tisíciletou historii Českých zemí. Republika Československá trvala jen 68 let, ale monarchie v zemích Koruny České trvala skoro 1000 let. Vzpomínejme také na ty, kdož tu s námi v průběhu historie žili, na naše menšiny německé a židovské, které bohužel moderní historie brutálního fanatismu a totality zcela zničila. Vzpomínejme i na připojené země Slovensko a Podkarpatskou Rus, které věřily ve společný stát, ale ten projekt 1.Československé Republiky se prostě nezdařil. Nesmíme zapomenout na hrůzy nacistické okupace a posléze na příšernou bolševickou totalitu - obojí semlelo drsně zbylý národ český, který tu zůstal sám již bez svých bývalých spoluobčanů. Dnes sice máme opět svobodu a demokracii, ale opět se zvedá hydra nenávisti, fanatismu a xenofobie tentokrát živená moderními technologiemi z nichž mnozí dnešní lidé jsou již úplně zpitomělí a zdegenerovaní a nejsou s to udělat si nezávislý úsudek a naslouchat přirozeně svému instinktu. Z lidí se stávají roboti konzumu, bez srdce a emocí, s hlavou plnou čísel a kombinací nejvýhodnějších nákupů, slev a půjček či maximálně adrenalinových zábav znuděných již tím moderním stylem.Chce to více návratu k ryzímu lidství a citům. Ekonomika, peníze a chytré technologie nikdy nemůžou vyřešit odvěký lidský problém zlých a dobrých emocí, krutosti a barbarství, osamělosti a utrpení a hlavně neustálého honu za mamonem a mocí.


Ať žije tisíciletá monarchie Zemí Koruny České !!
Ať žije první republika Československá včetně krásné Podkarpatské Rusi !!
Ať žije svobodná Česká Republika a milovaný prezident Václav Havel !!
Ať žijí myšlenky svobody, lásky, respektu a úcty mezi lidmi naší země bez rozdílů !!!
Ať znovu získá nezávislost a svobodu i nám vzdálený, nepochopitelný a přeci blízký Tibet !!!
Ať se v naší krásné malé zemi bezhlavě neničí dědictví předků ve prospěch nenasytných developerů a adrenalinových znuděných zbohatlíků, nechť se udržují památky, tradice, naše skvělá hustá železniční síť včetně lokálek !!!
Nechť lidé více čtou knihy, chodí na filmy a poslouchají hudbu namísto úplné závislosti a hloupnutí z moderních technologií.

Toto vše přejme naší krásné malé zemi ve středu Evropy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140515 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 11:49:59

#140514: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!! 

Také je si potřeba uvědomit, že právě "tady" vznikl prototyp terorismu na pozadí náboženských sekt tedy hustitství a adamitství. Kdy husíté sektu adamitů vyhladili. V tom je historie této oblasti pravděpodobně unikátní až do dob komunistické a nacistické totality (tedy terorismu na pozadí politické sekty) a současného terorismu IS. 

  


Nepřihlášený uživatel

#140520 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 12:23:58

#140514: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!! 

Tibet byl daleko větší totalita než Čína! Paradoxně teď v současnosti má Tibet největší svobodu, jakou kdy měl!

ocean of wisdom

#140528 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 13:24:30

#140514: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!! 

Havel Forever !!!

Peace and Love !!!

Green Peace !!!

Rainbow People !!!

Free Tibet !!!

Support Trains !!!

Support Movies !!!

Support Music !!!

Beatles Forever !!!

ABBA Forever !!!