MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140501 Re: Hned se vyjasnilo proč člověk, který prokazatelně kradl Mosteckou uhelnou společnost.....

2018-10-30 20:06

#140478: -  

.....když jí "privatizoval" za 650 mil. a přidal k tomu 14 mld. hotovost nyní ve vlastnictví Švýcarska, využije přímého přenosu a lidi jako je on sám nazve ekonomickými zmrdy. To opravdu náladu ve společnosti posunul do úplně nové dimenze, to máš naprostou pravdu. 

Co je skvělé, že jsme vlastně na ubohosti Miloše Zemana nezávislý, nemusíme toho idiota poslouchat, na naše životy vlastně ten idiot nemá prakticky žádný vliv, tedy dokud sem zase nepozve russáckou nebo čínskou komunistickou pakáž, to by pak měl vliv opravdu fatální. 


Nepřihlášený uživatel

#140502 Když zákon o dluzích "řeší" ANO StBáci malý Nacher s malou velkou opisovačkou Malou.....

2018-10-30 20:16

Jedním z nejdůležitějších poslanců v této věci, ne-li nejdůležitější, je Patrik Nacher z hnutí ANO. On a jeho kolegyně Taťána Malá se věnovali insolvenci nejvíce a především podle jejich názoru se řídil klub ANO, který má ve sněmovně suverénně nejvíce hlasů, 78. Pokud by ten souhlasil se změnami, které případně senátoři pošlou, tak by změny skutečně nastaly.

....tak to zaručeně ku prospěchu občanů této země :-). Copak StBák Babiš se soudruhem Faltýnkem nemají alespoň elementární soudnost? To už zákon mohl řešit opravdu kdokoliv ze zbylých 72 bezejmených ANO StBáků a vyšlo by to snad lépe. 


Nepřihlášený uživatel

#140503 Re: To je přirozené.

2018-10-31 07:37

#140496: - To je přirozené. 

Svědčí to o dobré schopnosti našeho národa v zájmu přežití jeho kultury vnímat historické zkušenosti jiných národů. Naši lidé nemají vymyté mozky multikulturalisty a drží si zdravý rozum.

Evropan

#140504 Re: Re: To je přirozené.

2018-10-31 09:27

#140503: - Re: To je přirozené. 

Jestliže vnímáte historické zkušenosti jiných národů, a tedy i jiných kultur, tak jste multikulturalista.

Jestliže ale vnímáte hysterické zkušenosti, tak se nedivte, že máte vymytý mozek. Zdravým rozumem bych určitě nenazýval to, když papouškujete cizí názory a moc nad tím nepřemýšlíte.

 


Nepřihlášený uživatel

#140505 Nedaj-li medajli?

2018-10-31 09:40

Herman by měl vzít svého polostrejdu Bradyho alespoň na sjezd sudetoněmeckého landsmanšaftu.

Multikulturní obohacení

#140506 Žádné muslimské "sirotky" tu nechceme!

2018-10-31 09:45

Švédské děti v Björkhagenu, asi 10 minut od Stockholmu, se neodvažují chodit ven nebo nahlašovat vydírání, přestupky, útoky, loupeže a hrozby policii ze strachu z odvetných opatření.

 

Množství zpráv o zločinech od policie se tak snížilo, protože ani děti, ani rodiče se neodvažují hlásit zločiny, ačkoli často jsou často závažné a útočníci drží v rukách nože. Dřívější kontakt s policií a centrem sociálních služeb vedl pouze k většímu obtěžování.

Jeden rodič popisuje každodenní život, v němž vodí své děti autem všude ze strachu, že budou napadeni. Život v neustálé úzkosti, když jejich děti nejsou doma, je nesnesitelný a jediným řešením problému se zdá být odstěhovat se jinam.

Žádné kroky nebyly podniknuty navzdory hlášením sociálním orgánům. Mladé oběti vydírány a jsou u toho i nafilmovány. Rodič, jehož dítě bylo okradeno, říká:

Tito mladíci děsí ostatní děti, které se cítí nepříjemně, protože nemohou volně chodit bez toho, aby na to doplatili.

Jsou utlačovaní a stydí se, protože se nemohou bránit. Nejedná o chlapecké žertíky. Za pět let tyto děti migrantů vybudují zločineckou síť.

Dospělí tvrdí, že od centra sociálních služeb nedostali žádnou odpověď. Oni jsou “bezradní”, říkají, že nemůžou konat, dokud nedojde k bodnutí někoho s nožem.

Okresní správa iniciovala sportovní aktivity v Björkhagenu, ale rodiče tvrdí, že je příliš pozdě a nebude to fungovat.

Stop islám!

#140507 Tyto muslimské primitivy v Evropě opravdu nepotřebujeme...

2018-10-31 10:07

Za urážku islámského proroka měla jít na smrt, dostala milost

 


 
Evropan

#140508 Re: O žádné muslimské "sirotky" tu nejde! Je to jen propaganda směrovaná na hloupé ovce!

2018-10-31 10:22

#140506: Monokulturní ochuzení - O žádné muslimské "sirotky" tu nejde! 

Proč se sem stydíš napsat odkaz na web, odkud ty blbosti kopíruješ?

https://stredoevropan.cz/bjorkhagen

Ten pan Vávra si něco vymyslí, důkazy nemá, do textu napíše "prý" a myslí si, že je krytý. Když se člověk ale na ty jeho webovky podívá, tak ho jen polituje.

Evropan

#140509 Re: Tyto primitivy v Evropě opravdu nepotřebujeme...

2018-10-31 10:30

#140507: Stop islám! - Tyto muslimské primitivy v Evropě opravdu nepotřebujeme... 

A když sem někdo napíše něco o hradním zmrdovi, tak ho neposíláš na smrt? Přečti si příspěvky v této diskusi. Pokud by všichni primitivové, kteří někoho posílají na smrt, byli muslimové, tak bychom měli v Čechách nejpočetnější muslimskou enklávu v Evropě.


Nepřihlášený uživatel

#140510 Re: Re: To je přirozené.

2018-10-31 11:26

#140503: - Re: To je přirozené. 

Jak kteří, např voliči giga zloděje (ukradení MUS, 14 mld. MUS, rusského dluhu 100 - 140 mld) prokázali, že trpí opravdu neskutečnou debilitou a stejně tak logicky voliči StBáka Babiše, neb kdyby kdyby někdo uspořádal anketu, jestli chce mít někdo v rodině voliče KGBáka a StBáka, výsledek by byl nepochybně takový, že nikdo, přesto část občanů volila KGBáka Zemana a StBáka Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#140511 Nejdříve by měla vláda StBáků, komoušů a pitomců (ČSSD) řešit věc základní.....

2018-10-31 11:30

.....jak je možné, že při nulové nezaměstnanosti, vysokém růstu HDP a řízené inflaci májí deficitní rozpočet. Kdy jindy by už měl být rozpočet přebytkový když ne tento rok, minulý, předminulý, před před minulý atd.? 

Hamáček trumfuje Langera: Do policie chce nalít až 15 miliard. Nakoupí vrtulníky pro Útvar rychlého nasazení i nová auta a postaví služebny


Nepřihlášený uživatel

#140512 Re: Re: To je přirozené.

2018-10-31 11:41

#140503: - Re: To je přirozené. 

Co vlastně tvoří "národ"? 

Jedním kriteriem je jednoznačně literatura, která je celosvětově čtena, tedy je multikulturně překládána do desítek a desítek jazyků. Pokud národ takové spisovatele nemá, jeho jazyk zaniká.  Je naprosto zřejmé, že taková literatura musí být také celosvětově srozumitelná, musí mít hodnotu, aby byla přeložena, tedy musí být jednoznačně multikulturně srozumitelná, musí existovat určitý počet lidí, kteří jsou ochotni se jazyk učit, musí to dávat smysl, musí to tedy mít hodnotu. 

Knihy a divadelní hry celosvětově překládané psal také pan prezident Václav Havel. 

Co ještě tvoří "národ"?  Tedy nejen jazyk, ale obecně kultura. Tato kultura musí být logicky vnímány kulturami ostatními, tedy multikulturně vnímána. Pokud tomu tak není, národ ve své podstatě přestává existovat, neboť nadaní, inteligentní lidé přestávají svůj jazyk a kulturu používat (oboje je nesrozumitelné) a používají kulturu okolních zemí. 

Tedy tvá představa "monokulturalismu" je v principu naprostý blábol a pokud v představě monokulturalismu nějací Češi opravdu žijí, jsou to bez nejmenších pochyb hlupácí. 


Nepřihlášený uživatel

#140513 Russáčtí komouši se už zase vraždí jak v dobách nejhorší russácké totality.....

2018-10-31 11:44

V sídle ruské tajné služby FSB v Archangelsku vybuchla bomba

Jednoho mrtvého a tři zraněné si vyžádal ve středu výbuch v sídle pobočky ruské tajné služby FSB v centru Archangelsku, napsala agentura TASS s odvoláním na informace gubernátora Igora Orlova. Oběť zemřela během převozu do nemocnice. Podle neoficiálních zpráv mrtvý není důstojníkem tajné služby.

zemští patrioti

#140514 Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 11:45

V těchto dnech si připomínejme i tisíciletou historii Českých zemí. Republika Československá trvala jen 68 let, ale monarchie v zemích Koruny České trvala skoro 1000 let. Vzpomínejme také na ty, kdož tu s námi v průběhu historie žili, na naše menšiny německé a židovské, které bohužel moderní historie brutálního fanatismu a totality zcela zničila. Vzpomínejme i na připojené země Slovensko a Podkarpatskou Rus, které věřily ve společný stát, ale ten projekt 1.Československé Republiky se prostě nezdařil. Nesmíme zapomenout na hrůzy nacistické okupace a posléze na příšernou bolševickou totalitu - obojí semlelo drsně zbylý národ český, který tu zůstal sám již bez svých bývalých spoluobčanů. Dnes sice máme opět svobodu a demokracii, ale opět se zvedá hydra nenávisti, fanatismu a xenofobie tentokrát živená moderními technologiemi z nichž mnozí dnešní lidé jsou již úplně zpitomělí a zdegenerovaní a nejsou s to udělat si nezávislý úsudek a naslouchat přirozeně svému instinktu. Z lidí se stávají roboti konzumu, bez srdce a emocí, s hlavou plnou čísel a kombinací nejvýhodnějších nákupů, slev a půjček či maximálně adrenalinových zábav znuděných již tím moderním stylem.Chce to více návratu k ryzímu lidství a citům. Ekonomika, peníze a chytré technologie nikdy nemůžou vyřešit odvěký lidský problém zlých a dobrých emocí, krutosti a barbarství, osamělosti a utrpení a hlavně neustálého honu za mamonem a mocí.


Ať žije tisíciletá monarchie Zemí Koruny České !!
Ať žije první republika Československá včetně krásné Podkarpatské Rusi !!
Ať žije svobodná Česká Republika a milovaný prezident Václav Havel !!
Ať žijí myšlenky svobody, lásky, respektu a úcty mezi lidmi naší země bez rozdílů !!!
Ať znovu získá nezávislost a svobodu i nám vzdálený, nepochopitelný a přeci blízký Tibet !!!
Ať se v naší krásné malé zemi bezhlavě neničí dědictví předků ve prospěch nenasytných developerů a adrenalinových znuděných zbohatlíků, nechť se udržují památky, tradice, naše skvělá hustá železniční síť včetně lokálek !!!
Nechť lidé více čtou knihy, chodí na filmy a poslouchají hudbu namísto úplné závislosti a hloupnutí z moderních technologií.

Toto vše přejme naší krásné malé zemi ve středu Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#140515 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 11:49

#140514: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!! 

Také je si potřeba uvědomit, že právě "tady" vznikl prototyp terorismu na pozadí náboženských sekt tedy hustitství a adamitství. Kdy husíté sektu adamitů vyhladili. V tom je historie této oblasti pravděpodobně unikátní až do dob komunistické a nacistické totality (tedy terorismu na pozadí politické sekty) a současného terorismu IS. 

  


Nepřihlášený uživatel

#140516 Je dobré připomenout, že Německo staví ročně ve větrnících 2,8 GW.....

2018-10-31 12:04

Vláda připravuje plán, jak zvýšit podíl zelené energie. Nové soláry i zdroje na biomasu vyjdou až na 17 miliard ročně

.....a k tomu ročně jen v dotovaném pásmu 800 MW v solárech. My se tu dohadujeme o stavbě 2 GW bloku jaderné elekrárny už min. 15 let., přičemž se čím dál více jeví, že to vypadá jako opravdu idiotský nápad stavět něco, co se staví 15 let, stojí to 200-300 mld., vyprodukuje to svinstva na stovky let dopředu, funguje to sotva 3/4 z roku a pořád se do toho musí velmi komplikovaně vyrábět palivo. 

V tomto směru se jaderná energetika jeví opravdu jako vrchol idiocie, když se dají postavit obnovitelné zdroje ve výkonu 3,6 GW za rok a to plně jistě odhlížíme od dalších a dalších obnovitelných zdrojů, které Němeco ročně staví. 


Nepřihlášený uživatel

#140517 Že by PPP zlodějiny soudruh Ťok už cosi tušil o konci hlavního StBáka Bureše?

2018-10-31 12:07

Ťok chce dál prodat část ČD Cargo. Žádná privatizace nebude, oponuje premiér

....taková "privatizačka" soudruha zahojí na generace dopředu...

 

Evropan

#140518 Ovarova revoluce.

2018-10-31 12:15

Po ostré skladbě Miloš a Zubatá, která měla velký ohlas, přichází písničkář Jaroslav Hutka s další skladbou, ve které se věnuje prezidentovi Miloši Zemanovi. Jmenuje se Ovarova revoluce. V písni opět tvrdě kritizuje Miloše Zemana. Připomíná jeho nápady na střílení novinářů, útoky na Romy, náklonnost k Rusku, atd.. Skladbu uvedl u příležitosti výročí 100 let od vzniku Československa.

http://forum24.cz/jaroslav-hutka-ovarova-revoluce

A my fanoušci čekáme celé antiovarovské album.


Nepřihlášený uživatel

#140519 Re: Ovarova revoluce.

2018-10-31 12:18

#140518: Evropan - Ovarova revoluce. 

Spíše bych řekl, že vyhlížíme konec StBáka ve Strakovce i KGBáka na Hradě..... to by dávalo daleko větší smysl. 


Nepřihlášený uživatel

#140520 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 12:23

#140514: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!! 

Tibet byl daleko větší totalita než Čína! Paradoxně teď v současnosti má Tibet největší svobodu, jakou kdy měl!


Nepřihlášený uživatel

#140521 Re: Re:

2018-10-31 12:26

#140450: - Re:  

Zjevně jsi slepý a nemáš paměť. 


Nepřihlášený uživatel

#140522 Re: Nejdříve by měla vláda StBáků, komoušů a pitomců (ČSSD) řešit věc základní.....

2018-10-31 12:31

#140511: - Nejdříve by měla vláda StBáků, komoušů a pitomců (ČSSD) řešit věc základní..... 

... a neustane, dokud každý občan nebude mít své dva vlastní hlídače. Vlastně tři. Se škorpiónem.


Nepřihlášený uživatel

#140523 Re: Re: Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-10-31 12:32

#140520: - Re: Ať žijí Země Koruny České !!! 

Evidentně čerpáš ze zdrojů jako idiot Miloš Zeman. Bylo to i v této diskusi řešeno. Zeman kdysi pronesl naprostý blábol o historii ekonomie Tibetu a ty z toho po letech stále čerpáš, přestože je to dávno vyvráceno. 


Nepřihlášený uživatel

#140524 Re: Re: Nejdříve by měla vláda StBáků, komoušů a pitomců (ČSSD) řešit věc základní.....

2018-10-31 12:35

#140522: - Re: Nejdříve by měla vláda StBáků, komoušů a pitomců (ČSSD) řešit věc základní..... 

Dobrou zprávou v tomto směru je, že na takového hovadiny naštěstí občané nepřispějí i když je jich část padlá na hlavu a volí KGBáka a StBáky. Museli by být opět okradeni, tedy by komouši (Babiš s Zemanem) museli znárodnit a opět ukrást svobodu rozhodování, ale ne že by se o to nesnažili. 

Pěvně doufám, že občanům konečně dojde, jakými zločinci jsou Zeman s Babišem, když nejsou schopni zajistit přebytkový rozpočet v době nulové nezaměstnanosti, vysokého růstu HDP a řízené inflace. 


Nepřihlášený uživatel

#140525 Jak by mohl mít Masaryk radost, když na Hradě sedí kříženec Gottwalda s Husákem?

2018-10-31 12:49

Myslím, že Masaryk by měl z oslav radost, řekl v Rozstřelu Jiří Ovčáček

30. října 2018  16:30, aktualizováno 31. října 13:12
Jaké to je pracovat po boku prezidenta republiky? Povedly se právě proběhlé oslavy výročí založení Československa? A jak zvládá jako tiskový mluvčí ostrou kritiku Miloše Zemana? Na podobné otázky odpovídal v Rozstřelu tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček.

....Ovčáček už totálně zmagořil.