MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140637 Re: Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž.....

2018-11-02 07:19

#140626: - Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž..... 

Chovají se jako on. Koneckonců proč by ne. Zachovávají tak místní zvyky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140643 Re: Re: Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž.....

2018-11-02 08:01:25

#140637: - Re: Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž..... 

Tazatel se ptal po analýze. Tedy jednou z analýz je praktické chování Číňanů na území GB a na území ČR při stejné úrovni návštěvy.  Jednalo s o tutéž skupinu lidí čínských zpravodajců, komoušů, svazáků, byli jazykově velmi dobře vybaveni, čínská pěkná svazačka např. měl vskutku neuvěřitelnou slovní zásabu i v oblasti anglickýckých nadávek a vulgrarit, které by v čínštině pravděpodobně nikdy nevypustila z pusy, ačkoliv komunistické StBačky je kapitola sama pro sebe viz. Kleslová a nejen ona. 

Rozdíl byl naprosto zřejmý na ČR si zjevně čínská pakáž zkoušela, co si ještě může dovoliv v členském státu EU, co dokáže ustát jejich trotl v politické pozici daného státu, jaká zjevná trestná činnost jim projde a jak rychle bude šetřena, jestli budou pachatelé zadrženi atd. tedy čínské zpravodajské služby si těžce pohrály s tehdejší administrativou ČR. 

To si v GB samozřejmě čínská komunistická pakáž nedovolila, zjevně to ani nezkusili na žádné úrovni, bylo jim zřejmé, že by to mělo fatální okamžité důsledky.  

Tedy když do číny jede reálný západní politik, tedy např. pan Macron či pani Merkelová jsou logicky vnímání dramaticky jinak, než když tam přijede russko čínský či čínsko russácký trotl Miloš Zeman.