MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140646 Tedy ono reálně hrozí, že StBáci, komouši a blbouni (socani) odhlasují Babišovi navzdory....

2018-11-02 11:46

Zdržovací taktika vychází. Poslancům skokově vzrostou platy

Zdržovací taktika poslancům vychází. V pátek odmítli zařadit na program listopadové schůze vládní návrh, který by zbrzdil razantní růst platů ústavních činitelů. Do konce roku se předloha zjevně nestihne projednat a zákonodárcům vzrostou platy o 20 procent. Novela leží ve Sněmovně od května.

.....stažení misí, když tatáž pakáž tak pěkně odmítá hlasovat o svých platech :-). StBák tam má 72 StBáků, kteří mu předvádí "svojí moc" tedy do té doby, než se z toho slovy zmrda Zemana nepodělá. 

.....................

Tedy ne že by Michálek nebyl poněku zmatený a zjevně snadno prolobovatelný (ve špatném slova smyslu) poslanec, vypadá to, že je to trochu blb, co si opravdu nechce nechat poradit a když si nechá poradit, je to nějaká debilita. To už bohužel několikrát předvedl svými sóloakcemi předvedl. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140651 Re: Tedy ono reálně hrozí, že StBáci, komouši a blbouni (socani) odhlasují Babišovi navzdory....

2018-11-02 12:41:45

#140646: - Tedy ono reálně hrozí, že StBáci, komouši a blbouni (socani) odhlasují Babišovi navzdory.... 

Čemu se vlastně StBák Babiš divi? Má tam jednoho anonymního zločince vedle druhého, nic nedělají poflakují se po Sněmovně a provokují opoziční poslance, vyhružují jim, to je je zadání od StBáka a najednou ho "naštvali", asi jim nebylo soudruhem Faltýnkem jasně vysvětleno "politické zadání". 

Nehorázné. Babiše naštvali vlastní poslanci kvůli platům

Za nehoráznost označil premiér Andrej Babiš fakt, že poslanci jeho vlastního hnutí ANO dopomohli k tomu, že se politikům zřejmě od ledna zvýší platy skokově o dvacet procent. Nechtěli totiž projednávat novelu, která by skokový nárůst zbrzdila a platy by rostly „jen“ o devět procent. Paradoxní přitom je, že novelu předložila právě menšinová vláda ANO.