MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140647 Re: ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme.....

2018-11-02 12:09

#140636: - ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme..... 

Nikdo pořádně neví, co se děje, když mají noviny pod palcem. A pokud  kolem sebe prskají písek do očí, jako Zemana, nikdo nevidí, co vyvádějí. Tma, mlha a neviditelnost, v tom se vyznají.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140649 Re: Re: ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme.....

2018-11-02 12:21:25

#140647: - Re: ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme..... 

Čítelnost zločinecké bandy ANO StB je velmi dobrá. Je registru smluv v kterém se dá poměrně dobře hledat, má funkcionalitu exportu do xls základních údajů.  Magistrát sám na sebe celou řadu věcí musí napráskat díky povinnosti ze zákona. Státní pokladna měsíc po měsící zeveřejňuje plnění rozpočtu - byť to není žádná sláva a párování smluv na položky rozpočtu je poněkud komplikované, lze mít základní přehled. 

V takové situaci byla StBačka Krnda opravdu naprosto ztracena. Je ráda, že se z toho dostala "zatím" se zdravou kůží, ale řekl bych, že zdaleka není všem dnům konec. 

Co se týče obecné zločinnosti StBáků na státní úrovni, tam není vůbec žádných pochyb. V době bzprecednní zaměstnanosti, růstu HDP, řízené inflace vytvářet schodky desítek miliard korun může opravdu jen nekonečný idiot, zloděj, lhář a zmrd. Tedy není vůbec co řešit, tady jsou potřeba předčasné volby a to prakticky okamžitě. 

Je opravdu naprosto absurdní, aby kriminální imigrant Babiš navýšil majetek agrofertu o 40 mld. jen za dobu co byl ministrem a přitom zároveň zvýšil zadlužení států o min. 80 mld. za stejnou dobu, to zní opravdu naprosto absurdně, stejně tak zní naprosto absurdně, že jeho karusel pobere 2 mld dotací a zapltí cca 760 mil na daních z majektu 80 mld. To se jeví jako absurdní divadlo, obzvláště, když to ten diiot napíše i do výroční zprávy jeho karuselu za rok 2017. 

.....................

Mimochodem státní pokladnu neuvedl v život StBák Babiš, ale byl to pan Kalousek. To je pro představu, co tu vlastně idiot Babiš za ty roky "napáchal" za hovadiny, ale neudělal prakticky vůbec nic. Jeho idiotské systém nepřinesly žádnou zvýšenou efektivitu státní správy a co více náklady na jejich pořízení ani provoz se nejspíše ani nevracejí.

Snížená ochota začít podnikat je tak velká, že už ohrožuje samu podstatu státu a bude nutné zavést velké pobídky, neboť každý rok samozřejmě celá řada podnikatelů končí a na jejich místa nikdo nenastupuje. Sehnat podnikatele na práci - stavební firmy, instaletérství, elektrikář atd. je prakticky nemožné a takto je to napříč celými obory.