MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

archivář

#141345 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!!

2018-11-11 09:40

#141288: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!!! 

K této úvaze a hlavně přání se rád připojím. Je v tom veliký kus pravdy. Opravdu stav společnosti v naší zemi není vůbec dobrý a situace se nadále vyostřuje. Moderní vymoženosti samozřejmě mohou velice pomáhat, ale také naprosto škodit, když se člověk na tom stane doslova závislákem. Co se týče Tibetu, také si přeji aby získal do budoucna nějakou formu vnitřní svobody a autonomie. Když vidím co předvádí náš soudruh prasident Zeman v Číně, je mi doslova na zvracení.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141349 Re: Re: Ať žijí Země Koruny České !!!!

2018-11-11 10:30:03

#141345: archivář - Re: Ať žijí Země Koruny České !!!! 

Z Miloše Zemana je na zvracení i jeho voličům, to je myslím současný pocit občanů této země, přesto je opravdu šílené, že 15-17 % stabilně vyjadřuje názor, že Zemanovi to jeho odporné lhaní věří.  Všichni ostatní nepřetržitě po celou dobu jeho mandátu o něm pochybují a skupina lidí, kteří mu otevřeně nedůvěřují se pohybuje v rozmezí 19-22 %. 

Co je děsivé, že porušování Ústavy, zločiny proti tomuto státu v podobě odporné bandy lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě, kterou tam přivedl KGBák Zeman Sněmovna ani Senát neřeší.  Je to velmi zvláštní stav obzvláště v kontextu veřejných částí výročních zpráv BIS, která od vstupu Zemana na Hrad spatřuje obrovské riziko právě v Zemanovi a bandě zločinců, kterou tam Zeman přivedl. 

Velmi pochybuji o tom, že by utajované skutečnosti státu a EU nebyly KGBákem Zemane a jeno bandou zločinců přímo předávány russákům a číňanům. Snad kdyby BIS nebrala např. předání utajovaných skutečností lidem jako je Nejedlým, Mynář, Hlinovský, nebo Remek jako vyzrazení russácké pakáží, tak to leda. "Dotčení Češi" tedy banda russáckýh trotlů na Hradě, zmrd Zeman a zemanovci a samozřejmě jeho KGBácký soudruh Klaus s jeho zločineckou bandou. 

Citace kapitoly 2.3 z výroční zprávy BIS za rok 2016

"Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova)."