MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141326 Mimochodem, dnes mluvila v TV Švindllerová a vypadá to, že jí to ministrování opravdu svědčí....

2018-11-10 22:48

.....je tak o třicet kilo odulejší, ta se bezpochyby prožere do zmrda Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#141327 Miloš Zeman je russácko čínský donašeč......

2018-11-10 22:49

 

 

.....v Rakousku řeší russáckého agenta v tamní amádě 

Rakouskem otřásá špionážní skandál. Plukovník armády byl agentem Ruska

Zrušená prosincová cesta rakouské ministryně zahraničí Karin Kneisslové do Moskvy, předvolání ruského velvyslance na kobereček a intenzívní prošetřování. Rakouskem otřásá skandál, kdy čerstvě penzionovaný plukovník rakouské armády více než dvacet let pracoval jako špion pro Rusko, napsala agentura DPA.

 

A tady je russáckým udavečem přímo Miloš Zeman s přístupem ke všem utajovaným skutečnostem státu a zemanovci a nikdo tu žádnou "aféru" neřeší, to je velmi zvlášení.  

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141328 Re: Miloš Zeman je russácko čínský donašeč......

2018-11-10 22:50

#141327: - Miloš Zeman je russácko čínský donašeč...... 

Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyřeší..

 

Důvěra v prezidenta klesla

Důvěra v prezidenta v říjnu klesla na 47 procent dotázaných oproti 51 procentům ze září. Podle průzkumu CVVM se nejvyšší důvěře tradičně těší obecní zastupitelé a starostové, jimž věří 58, respektive 57 procent lidí.

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#141329 Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-10 22:51

#141301: - Re: odporní pseudočecháčci 

Co je naprosto jisté, že se tu poměrně validní část občanů nechala obelhlat zločinci Zemanem a Babišem.  Projevili naprostou neznalost Ústavy a projevili neznalost volebního zákona a těmto dvěma zlodějům a zločincům donašečům zločincům dali hlas. Stali se spolupachateli jejich zločinnosti, podobně jako tomu bylo u komunistů v roce 1946. 

Naštěstí se zdá, že se díky velkému množství voleb v demokracii dají věci napravit a voliči dali v komunálních volbách jasně na srozuměnou, že StBáky už volit nechtějí a snad ani nebudou, platí to samozřejmě i nacistech a komouších. 

Budoucnost je ale taková, že StBáci na sebe strhnou voliče komoušů a nácků a podařilo se jim strhnout na sebe i socany, ale ani to jim v hlavní části komunálních voleb, tedy v Praze nestačilo. Dobrou zprávu pak je, že se komouši, náckové a socani nedostali do pražského zastupitelstva. 

Podobné to bude na úrovni státní již vlastně v dohledné době, neb předčasné volby by se mohly konat současně s volbami do EP. Bylo by ale dobré, aby levicový volič měl koho volit, tedy bylo by velmi dobré, aby socani našli mladé levicové politiky a stali se volitelnými a tedy levicoví voliči měli koho volit, neboť být na hromadě s Stbáky, komouši a nácky se jim asi moc nechce. 


Nepřihlášený uživatel

#141330 Re: Re: Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyř

2018-11-10 22:52

#141308: - Re: Miloš Zeman je nepochybným russko čínským donašečem, požádejme senátory a poslance ať to vyřeší. 

To, že je Miloš Zeman financován russáckými agenty? To by snad měl vysvětlovat russácký trotl Miloš Zeman, já to za něj opravdu vysvětlit nechci a ani nemohu, nemám s jeho zločiny, velezradou, zlodějinami stovek miliard, porušováním Ústavy i volebního zákona vůbec nic společného, Zemana jsem od vždy z důvodu jeho naprosto zjevného lhaní považoval za zločince a dnes se to zjevně potvrzuje. 

Mělo by mne to těšit, že jsem měl pravdu, ale věř mi, žádnou velkou radost nemám, neboť Miloš Zeman ohrožuje bezpečnost ČR i EU a to by skutečně měl vysvětlit nejen před Ústavním soudem, ale měl by to vysvěllit i policii ČR, bohužel jste s z něj udělali absolutně beztrestného, tedy jediný postih, který by mohl nastat je bohužel jen formální odsouzení pro velezradu a nemožnost další kandidatury a zbavení pozice. Uvězněn by Zeman bohužel nebyl a to přesto, že největší zlodějiny ve stamiliardách spáchal v pozici v které tresným byl. 

Přijde doba, kdy i russáci otevřou archivy a pak se naše děti dozví, jak gigantickým zločincem Miloš Zeman byl. 


Nepřihlášený uživatel

#141331 Re:

2018-11-11 00:56


Nepřihlášený uživatel

#141332 Re: Re: Re: ?

2018-11-11 01:16

#141323: - Re:

Sakra. Nalítnul jsem na nejstarší prasárnu internetových debat. Trik s titulkem. Omlouvám se. Nebylo to úmyslně. Už ty blbé titulky ignoruju.


Nepřihlášený uživatel

#141333 Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-11 06:57

#141313: - Re: Re: odporní pseudočecháčci 

   Češi nejsou přiblblejší, než jiné národy. S jejich urážením proto byste měl laskavě okamžitě přestat.

   Dám vám dobrou radu, která vám v budoucnu ušetří mnoho slz.  Tedy pokud jste jich schopen. 

   Nesnažte se zdokonalovat jiné. Zdokonalujte sám sebe.

 


Nepřihlášený uživatel

#141334 Tady je naprosto evidentní že předsednictvo zemanovců a Miloš Zeman jsou přímo napojení na russácké

2018-11-11 07:08

Rakousko zatklo plukovníka podezřelého ze špionáže pro Rusko

Bývalý plukovník rakouské armády, který měl přes dvacet let fungovat jako špión pro Rusko, byl v noci na sobotu zatčen, napsal v sobotu server Der Standard. Zatím se ale stále čeká na to, zda bude na něj uvalena vazba, uvedl mluvčí salcburského státního zastupitelství Robert Holzleitner. Rozhodnutí by mělo padnout v pondělí, nejpozději v úterý.

......zpravodajské služby, nejen zmrd Miloš Zeman do russákova a do číny donáší, každá výroční zpráva BIS od té doby co vlezl na Hrad to popisuje a k žádnému zatýkání dosud nedošlo. Je to velmi podivné. Rakousko to dokáže vyřešit a ČR nikoliv?  


Nepřihlášený uživatel

#141335 Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-11 07:14

#141333: - Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

To opravdu není jisté, když uvěřili naprosto zjevnému lhaní KGBáka Miloše Zemana a slovenského ŠtBáka Andreje Babiše. 

Velmi se obávám, že taková kombinace blbosti se jinde v EU nevyskytla a těžko řicí jestli vůbec někde na Světě. 

Na druhou stranu se věci opravdu hodně komunálními volbami posunuly kupředu. Babiš se Zemanem občanům připomenuli, jak odporná je komunisticko-nacistická totalita a části voličů to dokonce i došlo. StBáci dnes na sebe strhli voliči komoušů, nácků i socanů, ale ani to jim našetěstí nestačí, aby získali validní objem zastupitelů a především jim to definitivně zničilo jakýkoliv koaliční potenciál, to je na věci opravdu skvělé. 


Nepřihlášený uživatel

#141336 Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-11 07:21

#141335: - Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

Vysvětlením může být i to, že vy, cizinec a emigrant, nevíte, která bije. Dál vám radit, jakožto cizinci, nemám v úmyslu.


Nepřihlášený uživatel

#141337 Re: Re:

2018-11-11 07:32

#141331: - Re:  

Malíř Janda se kamarádí se slovenským kriminálním imigrantem, ŠtBákem a nomenklaturním komoušem Babišem hmmmmm fakt super "kamarádství" či dokonce "přátelství". 

"Obraz s námětem hořící babylónské věže je osobním Babišovým darem francouzské hlavě státu, Janda je premiérovým přítelem."

To se pak těžko divít tokové "vizionářské" "inspiraci" :-), přitom volba Babiše je nepochybná "víra ve zlaté tele" a to za ztvárnění opravdu stojí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141338 Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-11 07:36

#141336: - Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

Chceš snad říci, že nepoznám KGBáka nebo StBáka v politice? Chceš snad říci, že Zemana se zemanovci nejsou donašeči russákům a číňanům, chceš snad říci, že Babiš není zloděj, StBák a nomenklaturní komouš, idiot, který se za dvacet let ani nedokázal naučit česky? 

Chceš snad říci, že Zeman s Babišem neporušovali volební zákon lhaním o sobě i druhých? A chceš snad říci, že by občané neměli znát volební zákon a Ústavu, aby takové odporné zločinecké kreatury nevolili, neboť jim to Ústavu přímo zakazuje? 

Nehraj si na idiota, tohle je vidět pro každého kdo mluví a čte česky na provní pohled, ať by byl kdekoliv na světě. 

Kde se v tobě bere ta drzost označovat emigranta cizincem ty odporný komunistický idiote?


Nepřihlášený uživatel

#141339 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-11 07:40

#141338: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

Mluvil jsem jen o vás. Protože zjevně česky nerozumíte, ještě to zjednoduším. Jste odporný blb.


Nepřihlášený uživatel

#141340 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci

2018-11-11 07:44

#141339: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporní pseudočecháčci 

Ty jsi opravdu mimo realitu.  Označil jsi emigranta cizincem, bylo jedním z nejodpornějších komunisticko nacistických jednání, odebírání občanství, tedy jsi se v jedné větě přiznal ke komunisticko-nacistickému smýšlení. 

Jestli je někdo skutečně kriminálním imigrantem do ČR je to slovenský ŠtBák Babiš o tom dnes není ani těch nejmenších pochybnosti, neboť je skutečně absurdní, navyšovat zadlužení státu v situaci, kdy je minimální nezaměstnanost, růst HDP, řízená inflace a přitom si navýšit karuselový majetek agrofertu o 40 mld. za 4 roky. To je skutečně něco opravdu velmi podivného a svědčí to o tom, že je Babiš opravdu giga zloděj. 


Nepřihlášený uživatel

#141341 I tady je potřeba zviditelnit zločiny KGBáka Zemana i StBáka Babiše.....

2018-11-11 08:05

"Pomohli jsme všechny ty problematické věci kolem Trumpa zvýraznit. Šlo o konflikty zájmů, neetické chování, porušování zákonů," jmenuje Eisen.

Společně s Painterem nebo samostatně sepsal v uplynulých dvou letech desítky článků pro New York Times, Washington Post a další americká média.

Např. okrádání státu StBákem Babišem pomocí korunových dluhopisů vydaných a nakoupených osobou spojenou, je zlodějina obrovského rozsahu protože to provozuje už pátým rokem v objemu 150 mil. korun. Co horší, za tu dobu Babiš dále masivně zadlužil ČR ačkoliv k tomu není žádný důvod, máme vysokou zaměstnanost, růst HDP, řízenou inflaci a je to absurdní. Kdy jindy by měl být rozpočet přebytkový. 

Napojení KGBáka Miloše Zemana na russacké zpravodajské služby prošlo nedávno novinami a v politice prakticky k žádné reakci nedošlo, to to snad politikům nevadí, že tu banda zločinců donáší russákům a nechává se od nich platit? To nevadí politikům, že slovenský ŠtBák okrádá stát a občany této země? 


Nepřihlášený uživatel

#141342 Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-11 09:23

Tohoto zmetka ovarovýho, kolaboranta hnusnýho a podlézavce největšího jistě učila hrát na klavír soudružka učitelka Ťiang Čching v krásných dobách čínské maoistické kulturní revoluce.


Nepřihlášený uživatel

#141343 Re: Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-11 09:25

#141314: - Dement Ovar a čínský klavír 

Soudružka učitelka Ťiang Čching si odběhla od Velkého Kormidelníka do prognosťáku aby ukázala mladému Ovarovi tu správnou rudou maoistickou kundu, nu a od té doby ho má ten dement ovar ovarovič jasně vytrčenýho směr rudý východ - čím perverznější a brutálnější režim, tím lépe.


Nepřihlášený uživatel

#141344 Re: Re: Dement Ovar a čínský klavír

2018-11-11 09:31

#141343: - Re: Dement Ovar a čínský klavír 

Nesnižuj se na úroveň komunisty a KGBáka Miloše Zemana. 

archivář

#141345 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!!

2018-11-11 09:40

#141288: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!!! 

K této úvaze a hlavně přání se rád připojím. Je v tom veliký kus pravdy. Opravdu stav společnosti v naší zemi není vůbec dobrý a situace se nadále vyostřuje. Moderní vymoženosti samozřejmě mohou velice pomáhat, ale také naprosto škodit, když se člověk na tom stane doslova závislákem. Co se týče Tibetu, také si přeji aby získal do budoucna nějakou formu vnitřní svobody a autonomie. Když vidím co předvádí náš soudruh prasident Zeman v Číně, je mi doslova na zvracení.


Nepřihlášený uživatel

#141346 "Zájem" má opravdu "kde kdo", ale v konečném důsledku se letadla prodávala.....

2018-11-11 09:45

Thajsko má podle Babiše zájem o nové české letouny L-39NG

....za dampingovou cenu desítek tisíc dolarů jako cvičné cíle na reálné sestřelení, je to jedna velmi smutná kapitola KGBáků Klause a Zemana, desítky letadel uskladněných v hangárech bez jakéhokoliv užitku následně částečně vyprodaná za cenu kamionu. 

..........

Naštěstí to nebylo snad tak hrozné a cena letadla byla cenou jedné rakety tomahawk, jejichž salvou padesáti kusů Američani vyděsili russáky v Sýrii, neb jim to létalo nad hlavou i jen v padesátimetrové výšce. Asad dodnes letiště zničená Američany neobnovil a to zjevně především proto, že se obává dalšího zničení. 

..........

Teď jsem si také všimi, že má Thajsko "zájem" ale jen podle StBáka Babiše a to je věc velmi podstatná, neb Babiš s jeho "týmem profesionálů" je schopen vymyslet libovolnou debilitu, jen aby byl zajímavý. Tedy to nejspíše stejně nemá s realitou nic společného. Co se mohu vsadit už teď, že to doby, než StBák Bureš odejde do politického důchodu se žádné letadlo do Thajska neprodá a to nejen proto, že je politický konec StBáka Babiše již na dohled. 

 


Nepřihlášený uživatel

#141347 Tady Miloš Zeman doslova ukradl russácký dluh v objemu až 140 mld. a kamsi do bývalého russákova....

2018-11-11 10:03

Bělorusko dluží v zahraničí pět miliard dolarů, nemá je z čeho splácet

.....ho "zprivatizova", přičem už při této zlodějině se spekulovalo, že ona "privatizace" byla do blízkosti Vladěna Iljiče Putina. 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

..........po této Zemanově giga zlodějině zůstalo utajované rozhodnutí vlády, několik soudních rozhodnutí, že má být rozhodnutí oddtajněno, ale co je děsivé, velmi špatně se dokonce hledá i číslo a datum rohodnutí Klause-Zemanovy zlodějské bandy russácký dluh "privatizovat". 

Mimochodem Zeman - Klausova zlodějská banda kradla russácký dluh v dubnu 2002 a volby do Sněmovny se konaly v červnu 2002.  Je navíc velmi pravděpodobné, že tato zlodějina v ČR zapříčinila získat moc KGBábákovi Putlerovi v russákově, neboť to vypadá dle textu, že tam bylo ukradeno další 30 mld. korun, které někde skončili u Vladěny Iljiče Putlera. 

Ukradení russáckého dluhu Zeman-Klausovou zlodějskou bandou také vcelku objasňuje servilitu KGbáků Zemana a Klause k současným russáckým zločincům v Kremlu, neboť si ti zločinci vybírají dodnes "palmáre" z této zlodějiny. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#141348 StBák Babiš s jeho "vládou" komoušů, StBáků a zlodějů smrdí opravdu pekelně....

2018-11-11 10:20

Kvůli obřímu požáru haly v Letech doporučují hasiči obyvatelům celé Prahy nevětrat

 


Nepřihlášený uživatel

#141349 Re: Re: Ať žijí Země Koruny České !!!!

2018-11-11 10:30

#141345: archivář - Re: Ať žijí Země Koruny České !!!! 

Z Miloše Zemana je na zvracení i jeho voličům, to je myslím současný pocit občanů této země, přesto je opravdu šílené, že 15-17 % stabilně vyjadřuje názor, že Zemanovi to jeho odporné lhaní věří.  Všichni ostatní nepřetržitě po celou dobu jeho mandátu o něm pochybují a skupina lidí, kteří mu otevřeně nedůvěřují se pohybuje v rozmezí 19-22 %. 

Co je děsivé, že porušování Ústavy, zločiny proti tomuto státu v podobě odporné bandy lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě, kterou tam přivedl KGBák Zeman Sněmovna ani Senát neřeší.  Je to velmi zvláštní stav obzvláště v kontextu veřejných částí výročních zpráv BIS, která od vstupu Zemana na Hrad spatřuje obrovské riziko právě v Zemanovi a bandě zločinců, kterou tam Zeman přivedl. 

Velmi pochybuji o tom, že by utajované skutečnosti státu a EU nebyly KGBákem Zemane a jeno bandou zločinců přímo předávány russákům a číňanům. Snad kdyby BIS nebrala např. předání utajovaných skutečností lidem jako je Nejedlým, Mynář, Hlinovský, nebo Remek jako vyzrazení russácké pakáží, tak to leda. "Dotčení Češi" tedy banda russáckýh trotlů na Hradě, zmrd Zeman a zemanovci a samozřejmě jeho KGBácký soudruh Klaus s jeho zločineckou bandou. 

Citace kapitoly 2.3 z výroční zprávy BIS za rok 2016

"Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova)."


Nepřihlášený uživatel

#141350 To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně.

2018-11-11 10:51

Trojnásobný otec Tomáš Klus se přiznal: Byl jsem nevěrný své ženě