MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141361 Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 15:36

#141359: - Re: Tragédie u Smolenska  

Informací je spousta, přesto zůstává obrovské množství pochybností. 

V tomto jediném konkrétním případě se přikláním k tomu, že si Putler nenechal další genocidu ujít, spáchat se dala různými způsoby a jsem přesvědčen, že jí spáchal. Je to KGBák a zločinec, prokázal to o mnoho let později okupací nejen Krymu rozpoutávání válek, zločinností, podivnými soukromými armádami, vraždami politických oponentů, vraždami mimo území nového CCCP.  

Putin je zločinecké hovado, stejně jako je jím Medveděv i Lavrov. Tedy z mého pohledu byla v Katyni spáchána další genocida polské elity, technických prostředků na takový zločin má russákov v situaci, kdy se letadlo dostane nad jeho území bohužel zjevně dostatek, letadlo je do velké míry při přiblížení k ležišti závislé právě na tom, jaké informace obdrží z od pozemního personálu.  

-------------------

Zásadní námitka, že černé skříňky měli russáci nikoliv Poláci, Letadlo bylo russácké produkce a tedy záznamy ve skříňkách mohly být zmanipulovány, russáci nebyli při vyšetřování transparentní, Poláci dokonce neměli ani přístup k troskám, nebyli přizváni k vyšetřování. 

Russáci navíc o mnoho let prokázali, že jim nedělá žádný problém sestřelit letadlo s lidmi, viz. sestřelení letadla na území Ukrajiny právě russáky. 

Obecně platí, že Kremlu není žádná odporná zločinnost cizí a to už platí minimálně 100 let, ale řekl bych, že už od počátku I. světové války. 

Smutné na věci je, že se russáci vlastní interní propagandou ujišťují, že zločinci nejsou. Je to bohužel stejné jako v Německu v době, kdy se Hitler dostal k moci. Je z toho zřejmé, jak obtížné je zmanipulovaným lidem vysvětlit, že jsou zmanipulováni. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141365 Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 17:21:54

#141361: - Re: Re: Tragédie u Smolenska    Ničehož nezpochybňuji. Ani na vteřinu.  Vy jste s tím začal.   Kde tedy vidíte záhadu?