MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141351 Re: To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně.

2018-11-11 10:58

#141350: - To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně. 

Zemanova dcerunka je pornohvězdička, jeho přítel Jindříšek Forejt je sexuální extrémista, který si nechával posílat hošany na Hrad, Ovčáček má taktéž velmi nejistou orientace a vůbec není jisté, že to netáhnul netáhne s Forejtem. Zemanova dcerunka to táhla s Krulišem, který "asistoval" Martě Ivanovně Zemanovovové...... 

Být tebou tak jsem sakra opatrný ve vyjádřeních o virtuální skupině vytvořené perverzní bandou z Hradu a tvá drzost do této skupina kohokoliv zařazovat či vyřazovat je skutečně nekonečná. Nejsi to snad dokonce ty Ochcáčku.  


Nepřihlášený uživatel

#141352 Miloš Zeman je russácko čínský donašeč......

2018-11-11 11:00

 

 

.....v Rakousku řeší russáckého agenta v tamní amádě 

Rakouskem otřásá špionážní skandál. Plukovník armády byl agentem Ruska

Zrušená prosincová cesta rakouské ministryně zahraničí Karin Kneisslové do Moskvy, předvolání ruského velvyslance na kobereček a intenzívní prošetřování. Rakouskem otřásá skandál, kdy čerstvě penzionovaný plukovník rakouské armády více než dvacet let pracoval jako špion pro Rusko, napsala agentura DPA.

 

A tady je russáckým udavečem přímo Miloš Zeman s přístupem ke všem utajovaným skutečnostem státu a zemanovci a nikdo tu žádnou "aféru" neřeší, to je velmi zvlášení.  

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141353 Tady Miloš Zeman doslova ukradl russácký dluh v objemu až 140 mld. a kamsi do bývalého russákova....

2018-11-11 11:02

 

 

Bělorusko dluží v zahraničí pět miliard dolarů, nemá je z čeho splácet

.....ho "zprivatizova", přičem už při této zlodějině se spekulovalo, že ona "privatizace" byla do blízkosti Vladěna Iljiče Putina. 

Ruský dluh koupí podezřelá firma

1. dubna 2001  23:15
P r a h a - Stát chce vymoci mnohamiliardový dluh, který u něj má Rusko, s pomocí firmy podezřelé ze spojení s podsvětím. Ministři financí Pavel Mertlík a zahraničí Jan Kavan po několika měsících nalezli společnou řeč a rozhodli se prodat ruský dluh společnosti Falkon Capital. Před ní však varuje ministerstvo vnitra: existuje podezření z napojení na zahraniční tajné služby a mafii. Pražskou firmu Falkon Capital si vybrali sami Rusové. Delegace ministra Mertlíka právě dnes jedná v Moskvě o konečné verzi dohody. Dluh dosahuje 3,7 miliardy dolarů (téměř 140 miliard korun).

..........po této Zemanově giga zlodějině zůstalo utajované rozhodnutí vlády, několik soudních rozhodnutí, že má být rozhodnutí oddtajněno, ale co je děsivé, velmi špatně se dokonce hledá i číslo a datum rohodnutí Klause-Zemanovy zlodějské bandy russácký dluh "privatizovat". 

Mimochodem Zeman - Klausova zlodějská banda kradla russácký dluh v dubnu 2002 a volby do Sněmovny se konaly v červnu 2002.  Je navíc velmi pravděpodobné, že tato zlodějina v ČR zapříčinila získat moc KGBábákovi Putlerovi v russákově, neboť to vypadá dle textu, že tam bylo ukradeno další 30 mld. korun, které někde skončili u Vladěny Iljiče Putlera. 

Ukradení russáckého dluhu Zeman-Klausovou zlodějskou bandou také vcelku objasňuje servilitu KGbáků Zemana a Klause k současným russáckým zločincům v Kremlu, neboť si ti zločinci vybírají dodnes "palmáre" z této zlodějiny. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#141354 Tady je naprosto evidentní že předsednictvo zemanovců a Miloš Zeman jsou přímo napojení na russácké

2018-11-11 11:03

 

 

Rakousko zatklo plukovníka podezřelého ze špionáže pro Rusko

Bývalý plukovník rakouské armády, který měl přes dvacet let fungovat jako špión pro Rusko, byl v noci na sobotu zatčen, napsal v sobotu server Der Standard. Zatím se ale stále čeká na to, zda bude na něj uvalena vazba, uvedl mluvčí salcburského státního zastupitelství Robert Holzleitner. Rozhodnutí by mělo padnout v pondělí, nejpozději v úterý.

......zpravodajské služby, nejen zmrd Miloš Zeman do russákova a do číny donáší, každá výroční zpráva BIS od té doby co vlezl na Hrad to popisuje a k žádnému zatýkání dosud nedošlo. Je to velmi podivné. Rakousko to dokáže vyřešit a ČR nikoliv?  


Nepřihlášený uživatel

#141355 Miloš Zeman je kriminální živel, velezrádce, giga zloděj, komouš, KGBák to je dnes jisté.....

2018-11-11 11:07

Z Miloše Zemana je na zvracení i jeho voličům, to je myslím současný pocit občanů této země, přesto je opravdu šílené, že 15-17 % stabilně vyjadřuje názor, že Zemanovi to jeho odporné lhaní věří.  Všichni ostatní nepřetržitě po celou dobu jeho mandátu o něm pochybují a skupina lidí, kteří mu otevřeně nedůvěřují se pohybuje v rozmezí 19-22 %. 

https://cvvm.soc.cas.cz/cz/

Co je děsivé, že porušování Ústavy, zločiny proti tomuto státu v podobě odporné bandy lidí bez bezpečnostních prověrek na Hradě, kterou tam přivedl KGBák Zeman Sněmovna ani Senát neřeší.  Je to velmi zvláštní stav obzvláště v kontextu veřejných částí výročních zpráv BIS, která od vstupu Zemana na Hrad spatřuje obrovské riziko právě v Zemanovi a bandě zločinců, kterou tam Zeman přivedl. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy/

Velmi pochybuji o tom, že by utajované skutečnosti státu a EU nebyly KGBákem Zemane a jeno bandou zločinců přím

o předávány russákům a číňanům. Snad kdyby BIS nebrala např. předání utajovaných skutečností lidem jako je Nejedlým, Mynář, Hlinovský, nebo Remek jako vyzrazení russácké pakáží, tak to leda. "Dotčení Češi" tedy banda russáckýh trotlů na Hradě, zmrd Zeman a zemanovci a samozřejmě jeho KGBácký soudruh Klaus s jeho vlastní zločineckou bandou. 

Citace kapitoly 2.3 z výroční zprávy BIS za rok 2016

"Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova)."


Nepřihlášený uživatel

#141356 Tragédie u Smolenska je velkou záhadou, přestože spiklenecké teorie nemám rád....

2018-11-11 11:15

Varšava má nový pomník bývalého prezidenta Lecha Kaczyńského

Polské hlavní město Varšava má nový pomník. V sobotu večer byla odhalena na Pilsudského náměstí v centru metropole před sídlem varšavské posádky a v blízkosti pomníku polského meziválečného vůdce, maršála Józefa Pilsudského socha Lecha Kaczyńského. Někdejší polský prezident zahynul v dubnu 2010 spolu s dalšími 95 lidmi při leteckém neštěstí u ruského Smolenska.

.....je v této věci celá řada záhadných russáckých kroků. Hned jako první se nabízí, že si Putler prostě nenechal ujít příležitost provést další genocidu v Katyni, neboť v letadle byla prakticky celá politická elita Polska a tam bylo naprosto jasné, že má velký zájem na tom, aby tito lidé nežili. 

Dá se tedy věřit, že to nebyla tragédie ale opětná genocida polské politické elity russáky. 


Nepřihlášený uživatel

#141357 Jestli skočila před Trumpetův vůz tak to má kliku, že jí ten kolos nepřejel....

2018-11-11 11:21

Živě: Státníci slaví 100 let od konce války, aktivistka skočila před Trumpův vůz


Nepřihlášený uživatel

#141358

2018-11-11 13:11

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#141359 Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 13:37

#141356: - Tragédie u Smolenska

   Ó nikoliv. Podle zjištění Bundes Amtu  pro leteckou bezpečnost příčinou havárie byly navigační chyby.  Chyba horizontální navigace činila asi 50 metrů. Právě tak, jako chyba navigace vertikální. 

    Je na místě se ptát, jak tyto navigační chyby vznikly.  Chyba horizontální znamená, že přistávali BEZ VIDU. Do mlhy a přistávací dráhu neviděli. Chyba vertikální znamená, že využívali špatné údaje výškoměru.

     Černé skříňky havarovaného letadla byly nalezeny. A poskytly výmluvné svědectví. 

     V době přistávacího manévru , a dokonce dlouho před ním, byla v pilotní kabině přítomna další osoba.  A ta do řízení letu aktivně zasahovala. 

     Byl to velitel polského vojenského letectva  Andrzej Blasik osobně. Ten, narozdíl od druhého pilota, neznal místní topografii  letiště.  Ignoroval pokus druhého pilota o povinnou (a sofistikovanější) preventivní přípravu sestupu a kapitána  vehnal  do bezhlavého, sebevražedného přistávání naslepo.

    Pozemní personál na věži informoval kapitána o tom, že letiště dočasně nepřijímá kvůli MLZE. Poslal  údaje o TLAKU VZDUCHU na letišti,  a to mělo k upřesnění VERTIKÁLNÍ NAVIGACE úplně stačit. Další pokyn věže zněl OPAKUJTE PRULET. To je mohlo zachránit, ale mezitím už byl konec.

    Při zkušebním průletu  bylo možné ověřit správnost údajů tlakového výškoměru, a horké výfukové plyny mohly i mlhu trochu projasnit.  Jejich šance na přežití by se zlepšila.

    Blasik při přistávání četl údaje z výškoměru, a očekával předpisový postup.

   Mělo to háček. Ten RADIOVÝŠKOMĚR ukazoval okamžitou výšku nad terénem.  Nad ÚDOLÍM před letištěm.

   Letěli proti kopci.  Jejich šance byla nula.


Nepřihlášený uživatel

#141360 Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 14:28

#141359: - Re: Tragédie u Smolenska 

   Blasik tedy vyšel ze cviku. Neuměl přistávat na neznámém nevybaveném letišti za mlhy. Nevěděl, jak se používá výškoměr. 

    Není to intuitivní záležitost. Kdo že ho tam poslal?


Nepřihlášený uživatel

#141361 Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 15:36

#141359: - Re: Tragédie u Smolenska  

Informací je spousta, přesto zůstává obrovské množství pochybností. 

V tomto jediném konkrétním případě se přikláním k tomu, že si Putler nenechal další genocidu ujít, spáchat se dala různými způsoby a jsem přesvědčen, že jí spáchal. Je to KGBák a zločinec, prokázal to o mnoho let později okupací nejen Krymu rozpoutávání válek, zločinností, podivnými soukromými armádami, vraždami politických oponentů, vraždami mimo území nového CCCP.  

Putin je zločinecké hovado, stejně jako je jím Medveděv i Lavrov. Tedy z mého pohledu byla v Katyni spáchána další genocida polské elity, technických prostředků na takový zločin má russákov v situaci, kdy se letadlo dostane nad jeho území bohužel zjevně dostatek, letadlo je do velké míry při přiblížení k ležišti závislé právě na tom, jaké informace obdrží z od pozemního personálu.  

-------------------

Zásadní námitka, že černé skříňky měli russáci nikoliv Poláci, Letadlo bylo russácké produkce a tedy záznamy ve skříňkách mohly být zmanipulovány, russáci nebyli při vyšetřování transparentní, Poláci dokonce neměli ani přístup k troskám, nebyli přizváni k vyšetřování. 

Russáci navíc o mnoho let prokázali, že jim nedělá žádný problém sestřelit letadlo s lidmi, viz. sestřelení letadla na území Ukrajiny právě russáky. 

Obecně platí, že Kremlu není žádná odporná zločinnost cizí a to už platí minimálně 100 let, ale řekl bych, že už od počátku I. světové války. 

Smutné na věci je, že se russáci vlastní interní propagandou ujišťují, že zločinci nejsou. Je to bohužel stejné jako v Německu v době, kdy se Hitler dostal k moci. Je z toho zřejmé, jak obtížné je zmanipulovaným lidem vysvětlit, že jsou zmanipulováni. 

KV

#141362 Re: Re: To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně.

2018-11-11 16:10

#141351: - Re: To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně. 

Ty se zase pelešíš s buzerantským Jakubem Jandou z Evropských hodnot, ty kreténe!!!

archivář

#141363 Re: Ať žijí Země Koruny České !!!!

2018-11-11 16:27

#141288: zemští patrioti - Ať žijí Země Koruny České !!!! 

K této úvaze a hlavně přání se rád připojím. Je v tom veliký kus pravdy. Opravdu stav společnosti v naší zemi není vůbec dobrý a situace se nadále vyostřuje. Moderní vymoženosti samozřejmě mohou velice pomáhat, ale také naprosto škodit, když se člověk na tom stane doslova závislákem. Co se týče Tibetu, také si přeji aby získal do budoucna nějakou formu vnitřní svobody a autonomie. Když vidím co předvádí náš soudruh prasident Zeman v Číně, je mi doslova na zvracení.


Nepřihlášený uživatel

#141364

2018-11-11 16:54





Mor ho!












 








Nepřihlášený uživatel

#141365 Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 17:21

#141361: - Re: Re: Tragédie u Smolenska    Ničehož nezpochybňuji. Ani na vteřinu.  Vy jste s tím začal.   Kde tedy vidíte záhadu? 


Nepřihlášený uživatel

#141366 Re: Re: Re: To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně.

2018-11-11 17:35

#141362: KV - Re: Re: To jsou samé odporné typy v té pražské kavárně. 

Jak si na takovou blbost přišel? Někde se psalo o tom, jaké partnery má Jakub Janda? Mohu tě ujistitž, že já to rozhodně nejsem :-) nejen proto, že Jakuba Jandu vůbec neznám. 

Co je ale zřejmé, z veřejných zdrojů, že je dcerunka "prezidenta" pornokrálovnička, že je jeho mluvčí nejasné orientace a že jeho přítel sexuální extrémista, který si posílal na Hrad hošany. To víme z veřejně dostupných zdrojů min v případě dcerunky první Kačenky velmi jistě. 


Nepřihlášený uživatel

#141367 Re: Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska

2018-11-11 17:37

#141365: - Re: Re: Re: Tragédie u Smolenska  

Je to tak hrozný zločin, že se tomu prostě člověk zdráhá uvěřit, že by byl russáckou pakáží spáchán. Pokud vy vidíte důkazy pro to, že byl russáky takový zločin spáchán, já si tím tak jist nejsem, to je vše, proto říkám, že v této konkrétní věci se nedokáži jasně rozhodnout a argumentovat, že to russáci skutečně spáchali, ale bohužel se obávám, že to opravdu spáchali. 


Nepřihlášený uživatel

#141368 Ke konci I. světové války zmrd Zeman už také "všechno řekl" že je někde v ožraleckém deliriu?

2018-11-11 17:43

..........


Nepřihlášený uživatel

#141369 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-11 17:44

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#141370 Trpaslící Lenin, Stalin, Putler.....

2018-11-11 17:45

................stejně jako StBák Babiš se ten člověk nedívá do očí, když někomu podává ruku. Je to ubožák. 

Russáckou pakáž ale nikdo do společných evropských vojenských sil nezve, není to možné nejen proto, že russácká pakáž okupuje Krym. 

"Podle médií Putin během své návštěvy Paříže uvítal výzvu francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, aby vznikla společná evropská armáda. Jak uvedl, mohla by tak být "posílena multipolární povaha světa".


Nepřihlášený uživatel

#141371 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-11 17:46

#141236: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatikům - co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní vrchnost - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.


Nepřihlášený uživatel

#141372 Nepřijetí eura stojí tento stát pravděpodobně až 1 % z HDP.....

2018-11-11 17:56

Češi přijmou euro, až uvěří, že jim pomůže dohnat Německo, říká sociolog Prokop

.....náklady na zabezpeční kurzových rizik, náklady na výměnu peněz jsou enormní. Neexistuje žádný rozumný důvod, proč euro nebylo přijato. Nikdo jej nikdy neuvedl, navíc je záměrně skreslován vznik eura - neboť tomu předcházela více jak dvě desetiletí používání virtuální měny ECU podnikateli, bankami v celé EU a použítí bylo velmi úspěšné. 


Nepřihlášený uživatel

#141373 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-11-11 17:58

#141371: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Proč raději neanalyzuješ hloupé a lživé argumety proti istambulské úmluvě, místo nekečného opakování jedné hlouposti? 

Proč raději neanalyzuješ vliv russácké propagady na katolickou církev. Bylo by to ku prospěchu všech a včetně ubožáků Duky a Piťhy. 


Nepřihlášený uživatel

#141374

2018-11-11 17:59

Už od dob Cibulkových seznamů tu samozvaní soudci demonstrují vlastní morální velikost pliváním na takzvané spolupracovníky StB. Ne že by mezi nimi (těmi spolupracovníky) nebyly taky pěkné svině, ale častokrát jsou za tím spíš tragické příběhy lidí, kteří byli spíše oběťmi. Oběťmi zločinného systému. Neuměli se bránit, měli strach, kličkovali, báli se o děti, báli se o rodinu, podlehli, podepsali. A zatímco se kdejaká nula, tak bezvýznamná, že by o ni ani estébák nezavadil, pohoršuje nad těmito nešťastníky, ti skuteční gauneři, myslím skutečné fílzly ve výkonu služby, si vesměs spokojeně užívají důchodů.

A Jarek? Kdo z těch samozvaných soudců ví, co si prožil, jak to opravdu bylo, jak kličkoval a jak to neustál, jak to řešil alkoholem. Že prý práskal. No, nevím. Na Pavla Kohouta prozradil, že je bohatý a že má doma pěkné obrazy. Hm, to estébáci o v zahraničí nejhranějším českém dramatikovi do té doby určitě nevěděli.

Mě daleko víc zajímá Nohavica jako geniální autor, skvělý básník, který svoji vysokou tvůrčí laťku drží dlouhá desetiletí. Málokdo z našich kumštýřů svojí tvorbou překračuje hranice, Jarek nepochybně. To ocenění mu přeju.


A jestli měl cenu z rukou Putina přijmout? Samozřejmě, že ano. Ta současná protiruská hysterie zdejších mentálních bolševiků ale není nic nového. Mají svůj předobraz v putimském strážmistrovi Flanderkovi. Ten taky dostal befel, pročež hned ve Švejkovi viděl ruského špiona. Svět současných vymytých euromozků je pro změnu plný ruských trollů a švábů.


Nepřihlášený uživatel

#141375 To jako, že už Babišova "vláda" StBáků, komoušů a pitomců přestala smrdět? To se nejeví jako.....

2018-11-11 18:01

V Praze se již smí větrat. Opatření ohledně požáru v Letech byla zrušena

....pravděpodobné.