MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141600

2018-11-13 23:20

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141604 Re:

2018-11-14 04:53:31

#141600: -  

Andrej Babiš je StBák, je to dokonce nomenklaturní komouš a zloděj. Vše je tedy jak má být. 

Mimochodem, to co říká StBák Zifčák je naprosto nepodstatné, nebyl nikdy zbaven mlčenlivosti, je to stále StBák, tedy zločinec dle platné legislativy. V tom je totiž problém, když se člověk zaplete se zločineckou organizací, zločinnosti organizace se kterou se zaplate (StB, KGB, gestapo, .....) se nesmaže tím, že je organizace občany společensky i formálně zrušena. 

To, že si to někteří myslí, např. StBák Andrej Babiš, který jako svědky pozval k soudu StBáky na věci opravdu vůbec nic nemění, je to naprosto nepodstatné, mimo jiné proto, že právní řád demokratických zemí tyto organizace správně za zločinné definuje, včetně zdůvodnění proč se o zločinné organizace jedná. 

Z StBáků nikdo jejich závazky sejmout nemůže, je to závazek na celý život, sami tento závazek na celý život přijali. I proto je naprosto absurdní, že StBák předsedá vládě, v situaci každý úředník úřadu vlády totiž musí mít negativní lustrační osvědčení, v opačném případě nebude nikdy do pracovního poměru na úřadu vlády přijat. 

Tedy Zifčák nikdy nemůže pracovat v pozici, kde by potřeboval negativní lustrační osvědčení, nikdy nemůže získat bezpečnostní prověrku státu, je tedy osobou v principu pro stát (nás občany, občané tvoří stát) krajně nedůvěryhodnou osobou, proto je naprosto nezajímavé, co taková osoba žvaní především o veřejném prostoru, událostech kterých se účatnila v pozici StBáka atd.a proto je nezajímavé co žvaní StBák Babiš, je na tom stejně jako StBák Zifčák, věrohodnost obou ve vyjadřování k dění ve veřejném prostoru je nulová, neboť zločinná StB ovlivňovala především prostor veřejný a to zločinně. Babiš to předvádí pokaždé, když se objeví na veřejnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#141609 Re:

2018-11-14 05:17:27

#141600: -  

Zifčák je navíc StBácky legrační, nemocnice byly plné zraněných studentů, nebylo nutné, aby StBák "uléhal" a "odvážela ho sanitka", zraněných a ošetřovaných lidí bylo tolik, že jeden simulant Žifčák v celé věci nehrál žádnou roli. 


Nepřihlášený uživatel

#141611 Re: Toto má smysl číst, debility Zifčáka nikoliv, neboť Zifčák nemá žádnou důvěru...

2018-11-14 05:44:24

#141600: -  

Nezdá se, že by byla většina pro nové volby, říká ústavní právník Kysela

...to je základní a to je potřeba také dodržet. Není na tom opravdu vůbec nic složitého k pochopení www.zvolsi.info, zná to dnes každý středoškolák, proto je také daleko obtížnější obelhat mladší populaci a vyvolat u ní dojem, že StBák může být premiérem, to opravdu možné není. 


Nepřihlášený uživatel

#141612 Re: Nelze si nechat namluvit, že se člen komunistické zločinecké organizace.....

2018-11-14 06:06:08

#141600: -  

.....může vyjadřovat k veřejnému prostoru v demokracii. Je to v principu absurdní, složil celoživotní slib, že bude veřejný prostor ničit, destruovat ve prospěch odporné totality. V takové situace se logicky naprosto automaticky vyřadil z možnosti ovlivňovat, vyjadřovat se k veřejném prostoru, který záměrně ničil a k jeho ničení se celoživotně zavázal. Viz. ztráta občanských práv demokracii, pokud je občan odsouzen. Závazek StB je princip, kdy se dotyčný sám odsoudil k tomu, být zločincem. Míra toho, jak se proti takovým osobám společnost brání je dána zákony - např. zákon o povinných lustracích, NBÚ, který nás občany zastupuje v zjišťování, zdali je osoba důvěryhodná či nikoliv. 

Není to věc názoru, je základní princip demokracie. Zákony, které znemožňují StBákům vstup do veřejného prostoru jen určují míru, kam už nesmí vstoupit, ale princip je daný a do jaké míry se občan bude Stbáků stranit je jen na něm. Zákon mu ukládá být odpovědný k sobě a společnosti, je v principu odpovědné se stranit StBáků, mít k nim nedůvěru, nespolupracovat s nimi, nestýkat se s nimi. 

Jsou mezi námi občané, kteří byli StBáky ničeni i fyzicky a tito lidé logicky musí být v demokracii proti StBákům chráněni prioritně, je to naše povinnost lidí, kteří ctíme demokracii, demokratickou Ústavu, zákony této země, je to dokonce povinnost státu - tedy všech občanů země a do velké míry i StBáků, pokud nechtějí být dále vnímáni jako zločinci a zase je to věc principu nikoliv nějakého osobní názoru na nějakou "jednotlivost".

Stát má tedy povinnnost chránit občany před vlivem StBáků. Má povinnnost chránit občany před vlivem zpravodajců např. z Ruska, Číny, neboť se jedná o státy totalitní a tamní zpravodajci se zavázali, že budou veřejný prostor demokracií ničit. I proto je naprosto absurdní, když je čínský zpravodajec poradce pezidenta ČR a znamená to, že takový "prezident" nezná základní principy demokracie a nectí je. 


Nepřihlášený uživatel

#141613 Re: To že komunistické zločinecké totalitě existovala skupina lidí....

2018-11-14 06:26:44

#141600: -  

.....kteří se s StBáky stýkali, přátelili, nepovažovali jejich jednání za zločinné či dokonce prospěšné je skutečně realita, nic to ovšem nemění na faktu, že StBák byl a je opět z principu zločinec. Jeho celoživotní závazek ke zločinecké organizaci z něj zločince samozejmě dělá a nic na tom jeho "přátelé", známí, obdivovatelé a dokonce ani kritici jeho jednání nic nezmění. Je to prostě holý fakt, realita, která stala a nelze jí již změnit. 

Donašeč StB se může tedy chovat ve výše uvedeném kontextu, může mít přátele, obdivovatele, stát se musí chránit před tím, aby takový člověk získal politickou moc, neboť se zavázal, že bude ničit veřejný prostor, bude ničit lidi věřící v Boha, ničit lidi s demokratickým smýšlením, ničit lidi toužící po svobodě atd. 

Andrej Babiš celým svým konáním ve veřejném prostoru dokládá, že svůj závazek StB stále plní. Je absurdní, aby např. i jen v ekonomické rovině, měl stát prakticky nulovou nezaměstnanosti, vysoký růst mezd, růst HDP a řízenou inflaci a rozpočet státu byl desítky miliard v minusu ročně a jeho soukromý majetek ve stejném okamžiku narůstal o desítky miliard ročně či o deset miliard ročně, jak se stalo v první čtyřech letech, kdy byl ministr financí. 

To jasně dokládá, že Andrej Babiš ničil veřejné finance tohoto státu. Není o tom naprosto žádných pochybností. Pokud dokázal vlastní majetek navyšovat ročně o 10 mld. a přitom stát zadlužoval o desítky miliard ročně, je to zločin a nelze na to pohlížet jinak.

A to se pohybuje jen v rovině ekonomické, nikoliv společenské, které takové jednání generuje. Plne odhlížíme z veřejně dostupných a velmi důvěryhodných zdrojů (OLAF) od naprosto jasného krminálního jednání vůči státu a dokonce i vůči EU, atd. atd. Odhlížíme, že si jako osoba spojená Andrej Babiš vydal korunové dluhopiy a sám je také nakoupil, čímž realizoval obchod mezi osobami spojenými za účelem vyhnout se placení daní cele na jedné straně a na straně druhé snížení daňového základu, téže osoby - tedy osoby spojené, přičemž tímto okrádá stát o 30 mil. ročně a takové jednání je v zákoně o dani z příjmu definováno jako nepřípustné již od roku 1992 a taktéž to dokládá, že je Andrej Babiš věren svému Stbáckému slibu destruovat veřejný prostor.