MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#141601 Re: Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody?

2018-11-13 23:50

#141595: Evropan - Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody? 

Rozdíly mezi Českou republikou a Slovenskem jsou zřetelné. Na Slovensku musel být ke svržení vlády zavražděn mladý novinář a jeho družka. U nás stačí dobře načasovat kupku mediálního hnoje a zorganizovat pražské pouliční kravály. Osobně dávám přednost tomu, aby Babiš podal demisi, Zeman jmenoval úřednickou vládu a vyhlásil nové volby. Až pak Babiš bude vládnout bez koaličních partnerů, ať se Fiala, Kalousek, Gazdík a spol. nediví.


Nepřihlášený uživatel

#141602

2018-11-14 01:38

Bolševici jedí děti!


Nepřihlášený uživatel

#141603

2018-11-14 01:43

Ti rusáci Protopopovi mají na Bureše telefon.


Nepřihlášený uživatel

#141604 Re:

2018-11-14 04:53

#141600: -  

Andrej Babiš je StBák, je to dokonce nomenklaturní komouš a zloděj. Vše je tedy jak má být. 

Mimochodem, to co říká StBák Zifčák je naprosto nepodstatné, nebyl nikdy zbaven mlčenlivosti, je to stále StBák, tedy zločinec dle platné legislativy. V tom je totiž problém, když se člověk zaplete se zločineckou organizací, zločinnosti organizace se kterou se zaplate (StB, KGB, gestapo, .....) se nesmaže tím, že je organizace občany společensky i formálně zrušena. 

To, že si to někteří myslí, např. StBák Andrej Babiš, který jako svědky pozval k soudu StBáky na věci opravdu vůbec nic nemění, je to naprosto nepodstatné, mimo jiné proto, že právní řád demokratických zemí tyto organizace správně za zločinné definuje, včetně zdůvodnění proč se o zločinné organizace jedná. 

Z StBáků nikdo jejich závazky sejmout nemůže, je to závazek na celý život, sami tento závazek na celý život přijali. I proto je naprosto absurdní, že StBák předsedá vládě, v situaci každý úředník úřadu vlády totiž musí mít negativní lustrační osvědčení, v opačném případě nebude nikdy do pracovního poměru na úřadu vlády přijat. 

Tedy Zifčák nikdy nemůže pracovat v pozici, kde by potřeboval negativní lustrační osvědčení, nikdy nemůže získat bezpečnostní prověrku státu, je tedy osobou v principu pro stát (nás občany, občané tvoří stát) krajně nedůvěryhodnou osobou, proto je naprosto nezajímavé, co taková osoba žvaní především o veřejném prostoru, událostech kterých se účatnila v pozici StBáka atd.a proto je nezajímavé co žvaní StBák Babiš, je na tom stejně jako StBák Zifčák, věrohodnost obou ve vyjadřování k dění ve veřejném prostoru je nulová, neboť zločinná StB ovlivňovala především prostor veřejný a to zločinně. Babiš to předvádí pokaždé, když se objeví na veřejnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#141605 Re:

2018-11-14 04:57

#141603: -  

Včera ho prý smazala Dita a Pjotr dokonce už předvčírem, ale Andrej na ně pořád telefony má a Dita se včera vyjádřila, že jí Andrej nepřetržitě obtěžuje a požaduje, aby léčila jeho dospělé děti a Pjort aby se o ně staral, vozil je na nákupy Krym a zase zpátky, na večírky a dokonce i z večírků, mají "bohatý program" jak se vyjádřila bývalá manželka StBáka Babiše, je to prý už únavné, především proto, že Andrej to celé vykazuje VZP a to i přesto, že syn má jen švýcarské občanství a dcera slovenské :-). 


Nepřihlášený uživatel

#141606 Re: Re: Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody?

2018-11-14 05:01

#141601: - Re: Snaží se k nám pražská kavárna přitáhnout slovenské metody? 

Pokud by se takto podařilo StBákovi zmanipulovat veřejné mínění, bylo by to možné jen za pomocí neskutečných lží, tedy situace by připomínala Německo v době Hitlera, russko v době Stalina nebo ČR v době Gottwalda. 

Bylo by to opravdu velmi vážné, kdyby se slovenskému nomenklaturnímu komunistovi, StBákovi Andreji Babišovi něco takového podařilo, mimo jiné už proto, že je to prokazatelně StBák, komunista a evidentně i kriminální imigrant do ČR. 

V takové situaci by občanům, kteří jsou si vědomi, že StBák nemůže být předsedou vlády mimo jiné proto, že nesplňuje základní podmínku - nemá negativní lustrační osvědčení a za normálních okolností by nikdy nezískal bezpečnostní prověrku státu, nezbývalo, než vyjít do ulic a jasně sdělit svůj názor. Stalo se to již mnohokrát, zatím na to nebyl brán žádný zřetel.  


Nepřihlášený uživatel

#141607 Re: Re: Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ......

2018-11-14 05:03

#141574: - Re: Konečně se snad blížíme do finále a v podstatě bohužel k druhé ...... 

Lid který by schvaloval jednání otce, který vlastního syna dohnal do stavu v kterém byl zastižen novináři a nechá ho žít v sociálním bytě ve Švýcarsku, přestože má dostatek prostředků mu zajistit důstojné prostředí. Tak takový lid je lidem nacistického Německa či komunistického Ruska, nikoliv demokratické svobodné ČR, tím si můžeš být naprosto jist. 

Jestli tu Babiš skutečně dokázal obelhat "masy" jako Hitler či Stalin, pak je situace nejen vážná, ale přímo děsivá, neboť důsledky Hitlera a Stalina jsou děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#141608 Re:

2018-11-14 05:13

#141602: -  

V gulagu se jistě děly děsivé hrůzné věci, tedy je to bohužel možné. 


Nepřihlášený uživatel

#141609 Re:

2018-11-14 05:17

#141600: -  

Zifčák je navíc StBácky legrační, nemocnice byly plné zraněných studentů, nebylo nutné, aby StBák "uléhal" a "odvážela ho sanitka", zraněných a ošetřovaných lidí bylo tolik, že jeden simulant Žifčák v celé věci nehrál žádnou roli. 


Nepřihlášený uživatel

#141610 Zastavení stíhání pro duševní nemoc je skutečně absurdita.....

2018-11-14 05:35

Kauza Babiš junior: Přerušit stíhání kvůli duševní poruše je extrém, tvrdí právník

Nelze je trestně stíhat, protože jsou duševně nemocné, tvrdí o již dospělých dětech premiéra Andreje Babiše jejich advokáti. Dcera a syn šéfa ANO čelí obvinění v kauze Čapí hnízdo. Podle právníka Jana Provazníka z Masarykovy univerzity v Brně ale duševní choroba nezaručuje, že nemocný nestane před soudem. To se děje pouze v ojedinělých případech, kdy nemocný nedokáže vnímat dění okolo sebe.

.....je to dokonce nereálné, dokud není vyšetřování ukončeno, neboť v ČR je možné konkrétní úkony vyšetřování činit až právě po té, co je osoba obviněna. Do té doby je vyšetřování "potenciální trestné činnosti" velmi obtížné a přípravné řízení má velmi omezené možnosti pro shromažďování důkazů. 

Tedy je skutečně absurdní, pokud právník obžalovaného požaduje zastavení trestního stíhání pro důševní nemoc. To může požadovat, ale až po skončení celého šetření, tedy v době, kdy o případu rozhoduje státní zástupce zdali bude či nebude předán soudu.

Policie totiž musí mít možnost jasně vyšetřit (shromáždit důkazy), jestli je daná osoba skutečně v takovám duševním stavu, který soudní líčení neumožňuje a to jí umožňuje právě a jen situace, kdy je daná osoba obviněna. V přípravném řízení nic takového udělat nelze a už vůbec ne u tak závažných trestných činů z kteých jsou Babiš a další lidé obviněni, neboť trestní sazba je min. pětiletá a je tedy vždy nepodmíněná. 

Babiš má opravdu velmi hloupé právníky, ale je možné, že jinak "všehoschopné". 


Nepřihlášený uživatel

#141611 Re: Toto má smysl číst, debility Zifčáka nikoliv, neboť Zifčák nemá žádnou důvěru...

2018-11-14 05:44

#141600: -  

Nezdá se, že by byla většina pro nové volby, říká ústavní právník Kysela

...to je základní a to je potřeba také dodržet. Není na tom opravdu vůbec nic složitého k pochopení www.zvolsi.info, zná to dnes každý středoškolák, proto je také daleko obtížnější obelhat mladší populaci a vyvolat u ní dojem, že StBák může být premiérem, to opravdu možné není. 


Nepřihlášený uživatel

#141612 Re: Nelze si nechat namluvit, že se člen komunistické zločinecké organizace.....

2018-11-14 06:06

#141600: -  

.....může vyjadřovat k veřejnému prostoru v demokracii. Je to v principu absurdní, složil celoživotní slib, že bude veřejný prostor ničit, destruovat ve prospěch odporné totality. V takové situace se logicky naprosto automaticky vyřadil z možnosti ovlivňovat, vyjadřovat se k veřejném prostoru, který záměrně ničil a k jeho ničení se celoživotně zavázal. Viz. ztráta občanských práv demokracii, pokud je občan odsouzen. Závazek StB je princip, kdy se dotyčný sám odsoudil k tomu, být zločincem. Míra toho, jak se proti takovým osobám společnost brání je dána zákony - např. zákon o povinných lustracích, NBÚ, který nás občany zastupuje v zjišťování, zdali je osoba důvěryhodná či nikoliv. 

Není to věc názoru, je základní princip demokracie. Zákony, které znemožňují StBákům vstup do veřejného prostoru jen určují míru, kam už nesmí vstoupit, ale princip je daný a do jaké míry se občan bude Stbáků stranit je jen na něm. Zákon mu ukládá být odpovědný k sobě a společnosti, je v principu odpovědné se stranit StBáků, mít k nim nedůvěru, nespolupracovat s nimi, nestýkat se s nimi. 

Jsou mezi námi občané, kteří byli StBáky ničeni i fyzicky a tito lidé logicky musí být v demokracii proti StBákům chráněni prioritně, je to naše povinnost lidí, kteří ctíme demokracii, demokratickou Ústavu, zákony této země, je to dokonce povinnost státu - tedy všech občanů země a do velké míry i StBáků, pokud nechtějí být dále vnímáni jako zločinci a zase je to věc principu nikoliv nějakého osobní názoru na nějakou "jednotlivost".

Stát má tedy povinnnost chránit občany před vlivem StBáků. Má povinnnost chránit občany před vlivem zpravodajců např. z Ruska, Číny, neboť se jedná o státy totalitní a tamní zpravodajci se zavázali, že budou veřejný prostor demokracií ničit. I proto je naprosto absurdní, když je čínský zpravodajec poradce pezidenta ČR a znamená to, že takový "prezident" nezná základní principy demokracie a nectí je. 


Nepřihlášený uživatel

#141613 Re: To že komunistické zločinecké totalitě existovala skupina lidí....

2018-11-14 06:26

#141600: -  

.....kteří se s StBáky stýkali, přátelili, nepovažovali jejich jednání za zločinné či dokonce prospěšné je skutečně realita, nic to ovšem nemění na faktu, že StBák byl a je opět z principu zločinec. Jeho celoživotní závazek ke zločinecké organizaci z něj zločince samozejmě dělá a nic na tom jeho "přátelé", známí, obdivovatelé a dokonce ani kritici jeho jednání nic nezmění. Je to prostě holý fakt, realita, která stala a nelze jí již změnit. 

Donašeč StB se může tedy chovat ve výše uvedeném kontextu, může mít přátele, obdivovatele, stát se musí chránit před tím, aby takový člověk získal politickou moc, neboť se zavázal, že bude ničit veřejný prostor, bude ničit lidi věřící v Boha, ničit lidi s demokratickým smýšlením, ničit lidi toužící po svobodě atd. 

Andrej Babiš celým svým konáním ve veřejném prostoru dokládá, že svůj závazek StB stále plní. Je absurdní, aby např. i jen v ekonomické rovině, měl stát prakticky nulovou nezaměstnanosti, vysoký růst mezd, růst HDP a řízenou inflaci a rozpočet státu byl desítky miliard v minusu ročně a jeho soukromý majetek ve stejném okamžiku narůstal o desítky miliard ročně či o deset miliard ročně, jak se stalo v první čtyřech letech, kdy byl ministr financí. 

To jasně dokládá, že Andrej Babiš ničil veřejné finance tohoto státu. Není o tom naprosto žádných pochybností. Pokud dokázal vlastní majetek navyšovat ročně o 10 mld. a přitom stát zadlužoval o desítky miliard ročně, je to zločin a nelze na to pohlížet jinak.

A to se pohybuje jen v rovině ekonomické, nikoliv společenské, které takové jednání generuje. Plne odhlížíme z veřejně dostupných a velmi důvěryhodných zdrojů (OLAF) od naprosto jasného krminálního jednání vůči státu a dokonce i vůči EU, atd. atd. Odhlížíme, že si jako osoba spojená Andrej Babiš vydal korunové dluhopiy a sám je také nakoupil, čímž realizoval obchod mezi osobami spojenými za účelem vyhnout se placení daní cele na jedné straně a na straně druhé snížení daňového základu, téže osoby - tedy osoby spojené, přičemž tímto okrádá stát o 30 mil. ročně a takové jednání je v zákoně o dani z příjmu definováno jako nepřípustné již od roku 1992 a taktéž to dokládá, že je Andrej Babiš věren svému Stbáckému slibu destruovat veřejný prostor. 


Nepřihlášený uživatel

#141614 Je absurdní, že se ministři nebudou ptát StBáka na jeho kriminální či i jen amorální jednání.....

2018-11-14 06:36

První jednání vlády od vypuknutí kauzy Krym. Babiše vyslýchat nebudeme, řekl Ťok

Koaliční vláda ANO a ČSSD se ve středu ráno sešla poprvé od vypuknutí kauzy ohledně Andreje Babiše juniora a jeho údajného únosu na Krym kvůli Čapímu hnízdu. Podle ministrů, kteří ráno při příchodu do Strakovy akademie dorazili před novináře, aféra zasedání neovlivní. Šéf ČSSD Jan Hamáček a premiér Andrej Babiš se mají následně sejít na koaličním jednání.


Nepřihlášený uživatel

#141615 Neexistuje v současné situaci žádný důležitý bod jednání vlády.....

2018-11-14 06:45

"Nemyslím si, že současná situace ovlivní jednání vlády. Máme na programu řadu důležitých bodů, ale samozřejmě předpokládám, že proběhne jednání s panem předsedou Hamáčkem," řekl při příchodu na zasedání ministr životního prostředí za ANO Richard Brabec. Více nechtěl situaci komentovat.

.....Hamáček hraje komouše z 18.11.1989. Dnes vláda musí jednat o jediné věci, proč jí předsedá StBák a proč StBák používá své děti, aby oddálil či se plně vyhnul trestnímu stíhání. To je jediná věc, kterou vláda musí dnes projednat a k čemu se musí vyjádřit.

Vše ostatní je nepodstatné, neboť by o takových věcech mohl hlasovat potenciální zločinec, reálně StBák, slovenský nomenklaturní komunista Andrej Babiš a to už opravdu možné není. Pokud toto Hamáček dosud nepochopil, je komunistou 18.11.1989 a je to velmi smutné. 

Z dnešního jednání vlády musí být totiž jediný výsledek, demise premiéra, pokud sic vůbec mají současní ministři udržet alespoň zdání jakési morálnosti, demokratického smýšlení, jednání. Pokud se to nestane a vláda nerozhodne o demisi StBáka Andreje Babiše, je to katastrofa pro tuto zemi. 

Současně s tím musí logicky následovat i kroky, které zajistí demokratické jednání pro budoucnost, tedy musí dojít ke společnému jednání Senátu a Sněmovny k situaci a to i té na Hradě, neboť suverénem v parlamentní demokracii musí být parlament nikoliv zločinec fiancovaný z ruska jednající i tímto přímo proti parlametnu, občanům a demokraic tedy Miloš Zeman. Vypadá to, že parlament nemá jinou možnost, než ze Zemana sejmout tíhu úřadu, neboť není schopen úřad vykonávat v souladu s Ústavou, mimo jiné proto, že je obklopen lidmi bez důvěry státu - Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Ovčáček, ....

Zločinnost Andreje Babiše je spojenou nádobou se zločiny Miloše Zemana, o tom dnes už nejsou žádné pochybnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#141616 Tedy jak bylo v této diskusi správně řečeno, představa, že něco nepodepíši a ono to pak nebude je...

2018-11-14 07:09

Vláda odmítla migrační pakt OSN

Nevzali jste naše připomínky v úvahu, tak s námi nepočítejte. Tak souhrnně zní postoj české diplomacie ke globálnímu paktu OSN o migraci, který má být podepsán v polovině prosince v marockém Marrákeši. Vláda na svém středečním zasedání globální pakt odmítla.

.....je představa idiota. Vláda tedy dělá z občanů idioty. Není divu, když jí předsedá StBák. 


Nepřihlášený uživatel

#141617

2018-11-14 07:13

Máte rády banderovce, rusofobní buzny z pražské kavárny? Oni vás také. :-)


Nepřihlášený uživatel

#141618 Pohled na věc je myslím jen jeden. Reportéři pořizovali původně záznam pro sebe.....

2018-11-14 07:18

Kauza Babiš ml.? Reportáž je eticky sporná. Babiš nevěděl, že je natáčen, říká Štětka

dnes | Kubík a Slonková veřejnosti řekli, kde Babiš ml. je, přesnou adresu a místo pobytu. Mám pochybnosti, jak bylo naloženo s materiály ze skryté kamery, Babiš ml. měl mít rozmazaný obličej. Je tam ale nepochybný veřejný zájem pro zveřejnění informací. Nejsem si jist, že se formát dokumentární detektivky k takovému závažnému tématu hodí, je to reportáž s prvky trochu bulvární publicistiky, říká sociolog médií Václav Štětka k reportáži Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka o údajném únosu syna premiéra Andreje Babiše na Krym. Podle něj takové téma bude vždy kontroverzní, neexistují prý přesná pravidla pro jeho zpracování. Rozptyloval mě důraz na průběh vyšetřování a detektivní zpracování kauzy, dodává.

.....pokud to bylo technicky možné a smysluplné, realizovali by asi standardní reportáž v budoucnu. Situace je ale natolik vážná, že nezbývalo, než použít tento hrubý materiál. To si myslím, že je smutná realita celé věci, neboť hlavní aktér celé věci Andrej Babiš koncentruje kompletní výkonnou moc v zemi. 

Není tedy možné, aby vznikaly nějaké pochybnosti o realitě změnou ostření, změnou hlasu, atd. atd. atd. Co je standardně možné, pokud se bavíme (dělá se reportáž) o standrdní zločinnosti, tedy ne o zločinech člověka, který má k dispozici kompletní výkonnou moc z pozice premiéra. 


Nepřihlášený uživatel

#141619 Re:

2018-11-14 07:21

#141617: -  

Žiješ v bláhové představě, že si tu russákové v podobě Protopopových velmi ošklivě nepohráli se synem Babiše a že Protopovová nedělá karieru v psychiatrii, aby byla kdykoliv "k dispozici" když bude "potřeba" na psychiatrii např. umístit russa napojeného na GRU či přímo agenta GRU, aby "zmizel" z monitoringu?  

To předvedla mírou opravdu více než vrchovatou. To opravdu neřeš, je bohužel naprosto jasné, že se jedná o zločinecké struktury Ruska, přičemž už dnes jistě máme velké pochybnosti, jestli manželé vůbec ještě jsou v ČR a nejsou např. právě na Krymu, když existuje pro ně zázemi, dle zatím dostupných a čím dál více důvěryhodných zdrojů. 


Nepřihlášený uživatel

#141621 Konečně se začne naplňovat vlastenecký program SPD!

2018-11-14 09:51

Filipovi řekl Babiš, že neodstoupí. Okamura chce vystřídat ČSSD


Nepřihlášený uživatel

#141622 Tohle je v současnosti podstatné!

2018-11-14 09:53

Česko se nepřipojí ke globálnímu paktu OSN o migraci, potvrdila vláda

 

 


Nepřihlášený uživatel

#141623 Národ stojí za panem prezidentem a panem premiérem!

2018-11-14 09:57

Pražská kavárna vede hybridní válku proti ČR!


Nepřihlášený uživatel

#141624 Pan Okamura do vlády!

2018-11-14 10:03

Sorosovi, neziskovkám, havloidům a podobným šmejdům tu pšenka nepokvete.


Nepřihlášený uživatel

#141625 Majdan se nějak nepovedl. :-)

2018-11-14 10:18

Pan Okamura bude zřejmě ministr vnitra. Havlismus-debilismus bude prohlášen za zločineckou ideologii. Urážka hlavy státu musí být trestná a přísně trestána!

 

Babiš pozval Okamuru na schůzku. SPD chce ve vládě nahradit ČSSD