MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141680 Tedy shrnutí....

2018-11-14 19:07

 

 

- Andrej nejdřív neví, kdo to vlastnil

- Pak to ví, kdo to vlastnil, ale neřekne

- Pak to řekne, že to byly jeho děti, milenka a její bratr

- děti byly asi (to nevíme) zdravé  a "chtěly" podnikat

- Andrej tvrdil, že jim dal peníze cca 100 mil. na podnikání a půjčíl k podnikání i nemovitost - ruinu

- pak se to nějak "nepovedlo" a dětem to nešlo, mimo jiné proto, že nebyly žádné valné hromady....

- tedy si to Andrej zase převzal zpátky

- informace o tom, že se jednalo o podvod byla publikována v ten okamžik, kdy si to Andrej převzal zpět a děti prodaly bezcenné podíly v zastoupení jakých si podivných osob

- nikdo zprávě nevěnoval pozornost, policie věc nešetřila

- Babiš vstoupil do politiky a bylo podáno trestní oznámení, vcelku pochopitelně, neboť je obtížně připustitelné, aby měl politickou moc člověk páchající dotační podvody v tomto jediném případě za desítky milionů korun

- Babiš přísahá na zdraví svých dětí, ale občané neví, jestli jsou nebo nejsou nemocné. Podnikali v obrovském projektu, tedy všichni logicky předpokládají, že jsou zdravé

- dnes se dozvídáme, že pilot boingu 737 má od roku 2015 schizofrenii a dcera trpí 20 let bipolární poruchou - to ale Babiš nesdělil, když na děti byl převeden stamilionový majetek a dotace z EU v desítkách milionů korun. Proč tedy děti takto "zapojoval" do "podnikání", jaký to mělo smysl? Byly tehdy zdravé?  

-policie kauzu vyšetřuje dlouho a dokonce státní zástupkyně vydá prohlášení, že děti oddalují vyšetřování

-policie neříká nic

- novináři tedy jedno dítě naleznou a řekl bych v dobré víře jsou ověřit informace, že komunikovalo s policií o svém únosu, přičemž jet na dovolenou na Ukrajinu a Krym se jeví už samo o sobě velmi podivné, obzvláště ve stavu kdy je dotyčný schizofrenik a tedy měl by být v dosahu kvalitní lékařské péče. 

- Tento potvrdí, že si byl unesen (přestože si to jako schizofrenik může celé vymýšlet) dál potvrdí, že se bojí, potvrdí že komunikoval s policií, neví že policie věc uzavřela.  Jestli je to v ráci schizofrenie nebo reality zejmé není. Není ani zřejmé, proč syn miliardáře žije v sociálním bytě ve Švýcarsku, není zřejmé proč tedy s policii nespolupracoval, když byl na Slovensku, policie neměla možnost ověřit zdali je či není nemocen. 

- nic také nevíme o tom, jestli druhé dítě Babiše s policií spolupracuje. 

- Babiš příjde, zamává bleskem, tedy v podstatě stejným druhem novin, jako je idnes a řekne, že jsou všichni novináři hyeny, když bulvár napíše, že syn byl unesen na příkaz Andreje. 

- při odchodu řekne, že důvod proč byl na Ukrajině a ukrajinském Krymu tedy v okupované části Ukrajiny vysvětlí v neděli večer. 

--------------------

To tu chce snad Andrej vyprovokovat občanskou válku nebo co? 

 

----------------------------

Mimochodem, akcie na doručitele vlastní ten, kdo já má fyzicky, velmi pochybuji, že by je někdy děti Babiše i jen viděli, natož aby je držely v rukách. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141683 Re: Tedy shrnutí....

2018-11-14 19:10:47

#141680: - Tedy shrnutí.... 

NEUVĚŘITELNÉ, CO TAKOVÁ ZRŮDA DĚLÁ NA POSTU PREMIERA ?? CO JSME TO ZA STÁT ??