MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141753

2018-11-15 20:44

"Kalousek! Kalousek!" skandovali lidé na Václavském náměstí.

A tím bylo řečeno vše.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141757 Re:

2018-11-15 22:05:03

#141753: -  

Tentokrát se Ochcáček trefil. Po více než čtyřech letech od napsání hanopisu o panu Kalouskovi, kterým mával Babiš ve Sněmovně, ale z kterého nikdo nic nikdy nepotvrdl, konečně začíná občanům docházet, že je to prostě hanopis, bulvár, lži, nesmysly a ubohosti, neboť z nich ani Babiš, přestože disponuje 160 mld. majetkem nedokázal nic potvrdit. 

Co více, zjevně občanům začíná docházet, že pan Kalousek byl jako ministr neskonale odborně zdatnější, když v době odbytové krize udržel nezaměstnanost na relativně směšné úrovni 6 %, když Andrej Babiš v době masivního růstu mezd, technicky nulové nezaměstnanosti, řízené inflace a růstu HDP zadlužuje zemi tempem 50 mld. ročně. Kdy jindy by měl být rozpočet přebytkový, když ne dnes, rozumný člověk se ptá, jestli je snad Babiš idiot. 

Tedy Ovčáček měl pravdu, je to dobré, občané konečně prozřeli a dochází jim, že sice neoblíbený pan Kalousek, je ale skvělým, mravným a odborně zdatným politikem a je potřeba to respektovat i proto, že je dnes politikem i stručným a jasně se vyjadřujícím. Kdo znás uděláme ještě nějaký pokrok v šedesáti letech z "afektovaného" a "nudného" politika v politika vtipného, stručného a především bez afektu, zloby, zášti, Babiš jen degeneruje a stejně tak Zeman.