MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#141766

2018-11-15 23:20

V žádné zemi, ani v rozvojové, ani v socialistické, ani v kapitalistické neexistuje to, aby patnáctiletý děti určovaly, kdy má odejít premiér nebo kdy má přijít a kdo jím má být!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#141767 Re:

2018-11-15 23:27:39

#141766: -  

To řekl komouš moc hezky, ale Sametovou revoluci realizovali především studenti čtvrtých ročníků vysokých a to ze dvou důvodů, do diplomky relativně daleko, věk už ovšem poněkud pokročil a co více, po třech letech úspěšného studia už samozřejmě věděli, jak se ve studiu orientovat, měli za sebou rok na odborných katedrách svých oborů a měli tedy již také poměrně velké sebevědomí, že už přeci jen i ve studiu ledacos dokázali. 

Dnes na Václaváku moc patnáctiletých nebylo, to tě mohu ubezpečit. A to, že už mají vysokoškoláci Stbáka Bureš opravdu dost, jako měla větší část studentů dost komoušů, kteří byli velmi podobni StBákovi Babišovi, tak to je jistota. 

Je dobré připomenout, že v době Sametové revoluce bylo v ČR ve zločinecké organizaci KSČ cca 2 mil. registrovaných komoušů a tedy ani tehdy nebyla společnost plně jednotná, byť to jistě mnozí tak mohli vnímat.