MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142697 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 23:52

#142691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   No ano, nacistům si nikdo nedovolil vstupovat jejich kolonám vozidel při okupaci do cesty. Každý tenkrát věděl, že by přišel o kejhák a do ulic pak vyšli akorát pronacističtí vítači, tedy rodiče a prarodiče, také jiní fašističtí, později po právu vysídlení příbuzní všech dnešních havloidů a kavárenských zmetků. Před ruskými tanky však prováděli nejrůznější rádobyhrdinové v osumašedesátým "frajerská" extempóre, včetně házení zápalnách lahví. Mysleli si totiž všichni, že Rusové po nich střílet nikdy nebudou. Dokonce přišli někteří ruští vojáci o život, když strhli tank raději dolů ze srázu, než by najeli do živých civilistů. Po nacistech zápalné láhve během jejich příjezdu nikdo neházel. Každej věděl, že by to byl jeho poslední pitomý husarský kousek, co by v životě udělal. Na tomto mém příspěvku rozhodně nic spikleneckého není. Takto to prostě probíhalo.

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142699 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-29 00:02:49

#142697: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty opravdu zmrede zmrdovských rodičů a prarodičů žíješ v představě, že tento tvůj příspěvek z tebe sejmul tvé rodinné zmrdovství? 

Proč by tomu tak mělo být, protože je to celé blábolem, výmyslem jak od Ochcáčka? 

Jak je zřejmé, občané se před tanky logicky stavěli v situaci, kdy stály. A jak vidno, nacisté do ulic tanky nestavěli a na muzeum opravdu nestříleli, to opravdu dělal jen russák při své duhé okupaci, při první  "jen" masivně znásilňovali a vraždili, odvlékali do gulagu a to v počtu v počtu 70 000. Přičem kativní odporem za celou válku v celém světě, zahynulo taktéž 70 000 Čechoslováků, neboť většinu Čechoslováků zavradčili náckové aniž by se bránili a za mocného přispěvní tvých prarodičů zmrdů českých nácků, kteří pak byli komouši jak otec Klausové.  

Tedy komunistický zmrde všech zmrdů, je ti to už konečně jasné?  Konečně by ses měl pořádně zajímat o své prarodiče, neb je z tvých příspěvků jasné, že je to u vás opravdu řádně to zmrdovství zakořeněno, jak u Zemanů :-). 

..............................

Je úžasné jak  jako správný zmrd "bohorovně" přehlížíš 17.11.1939, bude to prostě tím, že jsi zmrd zmrdů. Je úžasné, jak přehlížíš aktivní ozbrojený odboj za války, je úžasné přehlížíš statečné skauty, sokoly, Čechoslováky co bojovali v zahraničí proti nacismu, lidi, kteří se alespoň snažili nazaprodat s náckama, aby právě tyto tvojí prarodič původně náckové, pak komouši zavírali do komunistických koncentráků a tvoji rodič pak v roce 1969 "normalizovali" a ty jsi následně volil KGBáka s StBákem. 

Z tvých příspěvků je to bohužel naprosto zřejmé, zmrde všech zmrdů. 

Evropan

#142704 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-29 05:49:51

#142697: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dokonce přišli někteří ruští vojáci o život, když strhli tank raději dolů ze srázu, než by najeli do živých civilistů.

No to by se snad opravdu chtělo brečet, jak ti chudáčci Russáci nasazovali své životy, aby při okupaci nikoho nezranili. Fakt nevím, jestli si takový idiot nebo jen propagandista pracující pro neofašistickou russkou ambasádu, a musíš tu šířit takové lži. Nacisty vítali v roce 1939 v Praze lidé stejného typu, jakou jdou dnes zaslepení obdivovatelé hradního ožraly, eštébáka a nepřizpůsobivého Asiata. V roce 1968 se naopak ukázalo, že náš národ se nechtěl dobrovolně podruhé podvolit cizím vojskům, jako to udělal v roce 1939. Lidé, kteří v roce 1968 aktivně vystupovali proti okupantům a za záchranu zbytků naší demokracie, si zaslouží naši úctu a vzpomínky. Kolaboranti jako ty, to je jen zapomenutelný póvl, protože se bojíte vytáhnout své kolaborantské paty ze smrdutých dopat.