MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-29 14:49

#142698: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kdyby tak chtěli všichni ti zmrdi, jichž se zastáváš Ty, odklonit jako Babiš akorát ušmudlaných padesát melcků (jestli vůbec může být řeč o odklonu, věc ani není dořešená). Kdyby tak chtěli všichni jako Babiš v Čechách svůj vývar investovat a v Čechách ho danit alespoň tak jako Babiš, nemuselo by se jim říkat ani zmrdi. Nevím co máš proti tomu, řící o Koženém že je zmrd, jenom se kvůli tady tomu nezblázni a neuzmrduj se tu z toho na totálního zmrda. Máš už na to dost velkej náběh, ale když se tedy chceš nadobro přezmrdovat na zmrda, nechť je ti to zmrde tedy přáno.

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-29 19:05:57

#142721: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Rozdíl ty zmrde všech zmrdů Krejčíře proti Babišovi je v tom, že Krejčíř za svoje zlodějiny sedí v kriminále. 

Nezastávám se a nikdy jsem se nezastával žádného zloděje

Rozdíl mezi námi dvouma je, že když už si já o někom myslím, že je zliděj, tedy např. Zeman a Babiš jsou schopen uvádět velmi důvěryhodné zdroje, které to dokazují. 

Ty si myslíš o kdekom, že je zloděj, ale zloděje, u kterých je to naprosto prokazatelné volíš a to je vskutku stavz zmrdovské debility zmrde všech zmrdů. 

V této zemi je skutenčě giga zloděj a to nepochybný a tím je Miloš Zeman, kradl Mosteckou uhelnou společnost a kradl russácký dluh v objemu 140 mld a to tak prokazatelně, že je pod těmito zlodějinami podepsán jako předseda vlády. 

A ty zmrd všech zmrdů, dítě zmrdů a vnuk zmrdů jdeš a toho odporného zloděje volíš.